Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
12
 
5
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
СЛАВИ ТРИФОНОВОВ Е ИСТИНСКИ .....ЗАЩОТО Е ИЗДЪРЖАЛ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ОТСТОЯЛ НА ВСИЧКИ НЕСГОДИ ЗА ДА Е ТОВА КОЕТО Е, НЯКОЙ....ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС МРЪНКАЩИ И НЕДОВОЛНИ ДУШИЦИ ....ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ....ТАЗИ ДЪРЖАВА Е СТИГНАЛА ДО ТУК....БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ИЗПРАВЕТЕ СЕ КАЖЕТЕ СИ ИМЕТО И КАКВО ИСКАТЕ ...НЕСТАВА САМО ДА ПЛЮЕТЕ ДА ЕХИДНИЧИТЕ И ДА СКРИЕТЕ КАТО МИШКИ.....................СЛАВИ ДЕЙСТАВАЙ ВСЕ ТАКА....АЗ СЪМ С ТЕБ И ЗА ТЕБ..... И МНОГО ДРУГИ УМНИ БЪЛГАРИ......(хайде сега сте вие наред дребничките и жалки душици да плюете и да мрънкате ....защото това можете най добре).............
137
9
 
7
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
МАЛКОТО ИМЕ.......ВИЕ КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ....КАКВО ....НАЙ ДОБРЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЕДНО .....ДА МРЪНКАТЕ... ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ...ДА МРАЗИТЕ ВСИЧКО...И ВЕЧНО ДА СТЕ НЕДОВОЛНИ...ВСИЧКО ВИ ПРЕЧИ....КАТО ТРЪГНЕМ ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ...ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ЖАН ВИДЕНОВО .....ЦАРСКО ВРЕМЕ....БОЙКО БОРИСОВО И Т.Н. И Т. Н.........КОЙ ВИ ПРЕЧИ ДА СТАНЕТЕ НЕЩО И НЯКОЙ КОЙ.....ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО ЗА ВАС И ЗА НЯКОЙ ОКОЛО ВАС...НИКОЙ....МОГА ДА ВИ КАЖА ПРЕЧКА СТЕ СИ САМИТЕ ВИЕ ЗА СЕБЕ СИ......НИКОГА НЕ СЪМ Г
136
8
 
6
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
ЗА ДА СТАНЕШ НЯКОЙ И НЕЩО КЪДЕТО И ДА БИЛО ТО ТРЯБВА ДА ИМАШ ОГРОМНА СИЛА,БОРБЕНОСТ И ДОСТАТЪЧНО СИВО ВЕЩЕСТВО ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕШ......А СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ Е ДОКАЗАЛ ПРЕКАЛЕНОМНОГО ЗА ТЕЗИ СИ КАЧЕСТВА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ С ТОВА КОЕТО ПРАВИ......ПРАВИ МУ ЧЕСТ ТОВА ЧЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА КАЗВА КАКВОТО И ДА БИЛО ТО НО СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ ....СОБСТВЕНОТО СИ ЛИЦЕ И СОБСТВЕНОТО АЗ.....ДА ВИ ПОПИТАМ АЗ....ВИЕ АНОНИМНИ И НЕЗНАЙНИ ДРЕБНИ ДУЩИЦИ КОИТО НЕ СМЕЕТЕ ДОРИ ДА СИ НАПИШЕТЕ ...
135
0
 
1
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 138Предполагам "в едно интервю" ако каже, че всъщност е Батман всичко ще ти се изясни ? Хората казват много неща... Не бъди толкова доверчив.
134
4
 
6
 
! Отговори
83 преди 6 години
Братя българи,защо се срамувате,гордейте се с:-най-големият брой милионери на глава от населението-така и вашия ред ще дойде,-най-многото луксозни коли пак на глава от населението-може и вие да се качите на такива,-най-големият брой и колическво на етносите като национално богатство:турци,българо-мохомедани,македонци,шопи,цинцари,власи,гагаузи,капанци,торлаци,тронки,граовци,тракийци....Нищо лошо!-над 2 милиона емигрирали млади българи.....Е,какво искате!?
133
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до БаУ, Дългия изглежда надменен спрямо тези които не го познават и се срещат с него или са се разминавали с него, но той самият казва в едно интервю: Изглеждам така, защото така ми е по-лесно . Навремето съм имал всякакви контакти и това ме е натоварвало и си казах, че треябва да има някаква дистанция между мен и хората които не ме познават.
132
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 130Не е верно.Сам е като куче.Без охраната .
131
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
126 Бай ти Слави е чуkал повече жени, отколкото тези на които си си правил *** на порноклипове, младеж. Всяка вечер е с жена до себе си. Споко!
130
5
 
4
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Има една възможност да иска да стане новия Левски и наистина да иска да 'спаси' България. Не мисля, че го прави от добро сърце т.к познавам негови работници и е много далеч от прекрасен човек. Но е напълно възможно да иска да остане в историята на България като Спасителя. Нямам против ако е така. Другата възможност е да търси нови източници на средства, защото шоуто му си отива и той го знае. Факта, че сега стана Спасителя точно в края на кариерата си е силно съмнителен. Дано е първото.
129
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 130Мда, пред Сашо Диков каза когато го пита няма ли да се жени и Слави: Аз съм казал отдавна...ще се оженя единствено за моята любов Недялко Недялков и за никой друг. Сашо Диков гледаше "умно" на отговора на тъппия си въпрос! Муахахааххааа
128
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, ПЕС`овете от Позитано 20 са винаги готови да "управляват" и жадуват някой да им се обади ! Ще ти докарат и някой свой наследник от чужбина, ако трябва...с английски, а и руски език...разбира се.Вземи пример от генерал Решетников !
127
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 128 Слави си има отдавна жена, не го мисли. Гледай себе си!-----------------------------------------------------------------------------------Във гей връзката, той играе мъжът.Хи хи
126
4
 
3
 
! Отговори
Цигански Барон преди 6 години
ДО ЩРАУС ИЛИ КОКОШК., ВАЖНОТО Е НАШТО МОМЧЕ СЛАВУ ДА СПИЧЕЛИ. АШУНДЯН?
125
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе къде е Бисеров ?
124
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 128 Слави си има отдавна жена, не го мисли. Гледай себе си!
123
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо да си намери женичка и да си изтрие профилите в Бука и Туитър, защото още толкова ще го опросточават.
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКО ДРУГО САМО НЕ И ББ И ГЕРБ-ГЕЙОВЕ ЕВРЕИ РАЗБИВАТ БЪЛГАРИЯ
121
6
 
8
 
! Отговори
Цигански Барон преди 6 години
Славчу с тебе сме сичкото ромале, сичкото ***!!!
120
2
 
7
 
! Отговори
АГЕНТ АЛБЕРТ преди 6 години
ДОКАТО НЕ СЕ НАМАЛИ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 80 , НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ...ДОКАТО НЕ СИ СВАЛЯТ МЕСЕЧНАТА ЗАПЛАТА НА ДВЕ МИНИМАЛНИ 460ЛВ = ЕДНА ДЕПУТАТАТАТАТАТАСКА 920 ЛВ, НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ...ДОКАТО НЕ ПРЕМАХНЕМ СУБСИДИИТЕ -- ПАК ТАКА, ...И ДОКАТО НЯМА МАЖОРЕН ВОТ ПО БРОЙ НА НАСЕЛЕНИЕТО, В РАВНОМЕРНО = ПАК ТАКА !!
119
2
 
6
 
! Отговори
Цв.Бориславова преди 6 години
Защо ми е да ставам политик, да събирам негативи.По добре да съм у банката и да събирам парсата.