Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави ще е следващата патерица на ГЕРБ Своге!Ето това ще стане и после ще има виене като с лъже патриотите!
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 58 Прочети 21-ви коментар и ела пак, ***!
56
8
 
9
 
! Отговори
до 57 преди 6 години
Че то и от космоса се виждат политическите му напъни ве каскет!С фалшивите референдуми и простотии по поръчка на тиквата
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 50 тео, Че кой ти е казал че Трифонов ще влиза в политиката, бе басстун?
54
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не искам никой дс ме управлява, роб съм на Господ, Той ме управлява, а този Слави, още в първите му думи се съзира лъжата- фейса и туитър били свободни медии, забравил е да си сложи кипата...
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност има решение. Това, което е в България да се полее с бензим , да му се драсне клечката и после тези от чужбина да се върнат. Мисля, че ще е много бързо и ефективно решение. Защо се хаби Слави не е ясно, то ако имаше малко инциативност, капацитет и плам, нямаше да лаете от пред мониторите в разпадаща се България. Погледнете през прзореца. Това сте вие! Не му позволявайте на Слави да промени нещо. На вас ви харесва да мрънкате
52
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е Бенковски да заеме мястото на Левски!Ако някой направи нещо беше той с Волов и Захария!Левски е масонско чадо който не е посмял да вдигне въстание и сам е паднал в капана!
51
8
 
15
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Удивително е когато се величае този човек единствено заради продължителното му присъствие на екрана.Той присъства през всичките тези години благодарение на оскотялата си аудитория, която сам създаде и отгледа. Може ли някой да изброи три стойностни неща в шоуто му...ако се затруднява да изброи само две...Ежедневната гавра с популярни личности, ежедневните цинизми и п*росташки скечове ги гарнира с патриотични песни с които имитира порядъчност.А последната му гавра с Президента Радев?! Защо?!
50
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави още нищо не е направил и Вие го охулихте. Лошотията на българина е в основата на неблагополучията му.
49
9
 
8
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
Славчо захващаш се с кауза пердута ! нищо не става от тоя народ ......ако не си го разбрал ..... отдавна трябваше да си го разбрал !
48
8
 
8
 
! Отговори
teo преди 6 години
Славе, Славе, занимавай се с това , което можеш - ШОУТО ! Не се занимавай с политика, защото ТЯ НЕ Е ЗА ТЕБ! Бъди умен и не лапай лъжици, КОИТО НЕ СА ЗА ТЕБ! ЩЕ СЕ ЗАДАВИШ! Ще бъдеш много по-полезен със шоуто си от колкото с ПОЛИТИКАТА ! ПУСНИ СИ МУСТАЦИ, ОЖЕНИ СЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАШ СОБСТВЕНО СЕМЕЙСТВО, А ПОСЛЕ ДЪРЖАВА!
47
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славе Славее не мислиш ли че ни писна и от тебе!Нагледахме се и се наслушахме на популисти като тебе!Политик ли ще ставащ Славее?Мерси!
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има честни образовани българи, обичащи родината си. Има ги, обаче не знам как ще ги намери и как ще ги върне Слави. Юпитата на царя бяха всичките комунистически издънки , учили в чужбина по татово време още. Сега е различно, но свестните хора бягат от политиката като дявол от тамян, защото ще ги омаскарят, а това ще ги съсипе..не всеки е дебелокож суджук....
45
5
 
8
 
! Отговори
Чалгопитек преди 6 години
Всите чалгопитеци сме за Слави!
44
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не Левски ни освободи ,а руския цар!Масонския идеал на Левски се реализира след 1944и 89...Та той крушка,а вие пак си гоните идеала му!Това е чистата и святата !
43
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плешо трифонов -славуцата е стар за тая работа вече, да се отегля в пенсия и да си гледа старините тая ***.
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А то с главните букви, кажи ни е живота какъв си, какво си постигнал, колко думи можеш да запомниш? От мрънкачи ровим дъното, мрънкачи и пасивни псувачи. От дейни хора, няма държава да се оплаче. Сполай ти Слави, поне правиш нещо в това блато. Интересно е, че големите риби ви ядът от 27 години, един слага тигана с олиото, ние гласуваме, че искаме рибите да скочат в олиото, те разбира се си правят оглушки. И като реши Слави да събере хора да ги принуди да влязат в тигана, народа се дърпа.
41
0
 
3
 
! Отговори
Тате преди 6 години
До АнонименПрост народ няма! По-добре се огледай.
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вчера в сайтоа имаше една статийка - от какви хора да бягаме по далеч. на първо място бяха поставни хора, които гледат намръщено ... като лицето в статията, цитат:" Живеят в собствен свет, в който те управляват, но в него няма никого освен тях самите"та това ли е лицето, което "ше ви оправи" ? в същност - верно ше ви оправи, за по-малко от 800 дни. :)))
39
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** народ Слави гледа!