Борисов станал, пуснал напрегнато CNN: Северна Корея? Добре е!

Премиерът е изключително разтревожен от ситуацията
Обновена: 25 сеп 2017 14:50 | 25 сеп 2017 14:47, Камелия Цветанова
154
Борисов станал, пуснал напрегнато CNN: Северна Корея? Добре е!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призна, че е изключително разтревожен заради напрежението между САЩ и Северна Корея.

Още по темата

Всяка сутрин той първо пускал CNN, за да види дали няма някакъв надпис за извънредна новина, свързана с КНДР.
 
Според него конфликтът трябва да се реши бързо и дипломатически, на масата на преговорите, защото военният конфликт не е решение.

"Това трябва да свърши или ще доведе до такава развръзка, която на пръв поглед на нас ни се струва далечна, но веднага се отразява на Европа. Последната финансова криза най-тежко се почувства на Стария континент. Когато в една страна има съвместни учения на Русия и Китай, а в другата летят американски бомбордировачи изтребители с техните самолетоносачи, в такъв конфликт победител няма да има", коментира Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
16
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Снимката е отлична.На пръв план "Лицето" до него "Робота" ,зад Лицето "Мозъка" и на заден фон Продукта!
88
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Каква интелектуална мощ съчетана със скромност и грижа за света."Много добре написано :)
87
19
 
3
 
! Отговори
u4en преди 6 години
До независим 92...Ако си служил. би трябвало да знаеш - званието Генерал се придобива по заслуги . или ако длъжността го изисква ! Пенсион. майор от пожарната . но длъжността Главен Секретар на МВР изисква .генерал ! ББ е ген. от МВР ! Точка !
86
2
 
35
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
CNN предава ли вече и на български? Че иначе той как ще разбере какво говорят?
85
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че за какво хрантутим разни служби тогава, ако премиерът ще се информира какво се случва по неразбираемите за него надписи на СNN?!
84
4
 
23
 
! Отговори
дълбините на канала преди 6 години
Борисов станал,пуснал напрегнато едно големо и доста ароматно............извърнал главЪ с насълзени очи и си казал:Днес трябва да намаля порциона с 3-5 килограма!
83
5
 
24
 
! Отговори
ПУСКАЙТЕ ЗАПИСИТЕ преди 6 години
КАТО ГО ХВАНАТ ПО БЕЛИ *** МЛЪКВА И СЕ ПОРИВА/КАТО СЛУЧАЯТ СЪС ЗАПИСА ЗА ИСКАНИЯ ОТ НЕГО И ЦАЦАТА ПОДКУП ОТ 50 МИЛИОНА ДОЛАРА ОТ ЙОЗТЮРК/. УСПОКОИ ЛИ СЕ, ЗАПОЧВА ДА РАЗВЪРЗВА ДЪРЖАВНАТА КЕСИЯ С ЕДНИ ИМА НЯМА 1 МИЛИАРД, ДА УСПИВА МАТР'ЯЛА - ДАВА ЗА ЗАПЛАТИ, ЗА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ И ЗА ВСЯКО НЕЩО ДЕТО МУ ДОЙДЕ НА УМ. СЛЕДВАЩА ФАЗА Е ДА СЕ ЛЕНДЗА ПО МЕДИИТЕ И ДА РЪСИ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ. ДАНО ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПУСНЕ И ДРУГИТЕ ЗАПИСИ, АКО НЕ Е ОБЕЩАНО НЕЩО НА ЕРДОГАН -НЯКОЙ ДРУГ БИЗНЕС,ЗА ДА МЪЛЧАТ
82
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаех си, че Борисов е гений. Само по картинките, без да разбира казаното, може да разбере световните новини.
81
5
 
21
 
! Отговори
БОЖЕСТВОТО ОТ БАНКЯ преди 6 години
отдавна го подозирах ,че владее чуждите езици само писмено.И то тайно,за да контролира световната външна политика активно от дома си.Каква интелектуална мощ съчетана със скромност и грижа за света.
80
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов станал, пуснал напрегнато СНН, нищо не разбрал и пак седнал.
79
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКой шоп е казвал "седя"?Ти като си по-умен от негода си беше написал името, да знаем на кого да ръкопляскаме...
78
18
 
10
 
! Отговори
u4en преди 6 години
БРАВО на ГЕНЕРАЛА ! Истински държавник ! Вс.гледаме Си ен ен ...ЗАЩОТО в БГ няма журналисти - наричаме ги платени поръчкови КЛЮКАРИ ! Не знаел английски - има преводачи ! Познавахме един мин.-предс.който го рекламираха *** като много умен -знаел 5 езика. А той...Луканов - взе че фалира БГ ! ...А Стойчков като знае 4 езика умен ли е ?
77
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-тъпo пapче от този на снимката не съм срещал.
76
3
 
19
 
! Отговори
hutoo преди 6 години
Аз кат ви казвам, че човека е миротворец вии "ЙОК" та "ЙОК". Това Путин, това Обама нищо не са. Айде бе хора, аиде и ти Тони-флашката, направете комитет за номиниране за Нобелова награда за мир. Все пак "човекът" е с ранг "ГЪЛЪБ" /пощенски/. Моля ви от сърДце!!!
75
3
 
24
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 6 години
Другарят Борисов вече говори английски !!!!!
74
4
 
22
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 6 години
За всички ни е ясно че България е тясна вече за геният Борисов. Моля да се самосезират международните институции и да издигнат Борисов в посланик на мира в отношенията по линията Сащ - Севрна Корея. Всичко му го подсказва, нарушения в съня, постоянната мисъл да оправи международния мир. България отесня! Тук всичко е наред.
73
4
 
11
 
! Отговори
OO преди 6 години
Тропчо, тоя почна да се изживява като политик !
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакви новини за свикване на КСНС напр? Ей, така, да се обсъди какво се прави в случай на необходимост, ако се разпали конфликта с Корея? Да се обсъдят различни варианти?
71
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключителна снимка!!! Веднага се сетих за шопа, дето казал: "Седя и мисля, мисля и седя. Накрая разбрах, че само седя". Тоя дали и кога ще разбере, че за да мислиш трябва да има с какво. Боже, спаси Българите.
70
4
 
28
 
! Отговори
търсач преди 6 години
До да се чуди човек! Пич ли си или пичка не знам, но аз искам да свърша нещо добро на държавата. Проблема е, че не мога да я открия. Където и да се обърна все Боко виждам. Ти на тва държава ли му викаш?