Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com

Пука ли ви за това, което се случва в България?, пита шоуменът в своето писмо
25 сеп 2017 15:30, Красимир Ангелов
138
Слави обяви кастинг за политици, чака CV-та на slavi@referendumbg.com
Снимка: Булфото

Слави Трифонов обяви кастинг за бъдещи политици, става ясно от писмо, изпратено до медиите.

Преди десетина дни водещият обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, а веднага след това си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter, за да общува със своите съмишленици.

Още по темата

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?", пита шоуменът в своето писмо.

В него Трифонов посочва, че през годините често е задавал въпроса: "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах".

"И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", пише още в писмото на Трифонов.

По думите на шоумена всички българи у нас и по света имат "историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене".

За целта Трифонов обяви, че търси истински професионалисти във всяка област. "Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", пише водещият и дава електронен адрес, на който да се пращат CV-тата - slavi@referendumbg.com.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава“, завършва писмото на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
4
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Слави - Министър!Най - добрият, ще ги смаже, ще им разкаже играта, България ще я бъде! Слави е нашият рай, Слави е велик, Слави е бъдещето!
21
3
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Слави Трифонов - министар - прецедател-Точно такива ще гласуват за Слави, които в две думи правят две грешки - неграмотното простолюдие! Нито един интелигентен човек няма да гласува за тоя мошеник, който крие данъци в американска офшорка.
20
3
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Смешен клоун, изчерпа се в шоу бизнеса и като всеки глу.пак реши, че вече може да се пробва в политиката. Да, и двете са клоунади, но не за едни и същи хора.
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙ Е ТОЯ *** ЧЕ ДА ИЗБИРА ИЛИ ДА ПРАВИ КАСТИНГ ВМЕСТО НАРОДА ЗАЩО НИ ПРАВИ НА БУДАЛИ И КОЙ Е ТОЙ ЧЕ ДА ИЗБИРА ПОЛИТИЦИ............
18
1
 
11
 
! Отговори
дс преди 6 години
сега ще му пратят хора на вси4ки бг, щатски, руски и други разузнавания да си избере?
17
1
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Еееее ний с бажанака пратихме неколко бе, та дано изберат барем едно...мойто го писах три пъти щото все бъркам запитайките, пък бажанака щото е малко по-умен само два пъти го прати...инак сме само за там и двамата щото не пушим, вече не пийме, бажанака жени не го интересуват вече петнайсе годин, пък мен-да чукна на дърво, само от десет...та дето се вика сме непоткупни отвсекъде и само за народа ша милеем сутрин от осем до към някъде девет-десет вечерта щото без почивка и магарето не работи бе...
16
1
 
9
 
! Отговори
Жулвио Текилас преди 6 години
Пуснах си СъВъ-то за министър на къркането. Щото проблема нна тази държава е, че малко се пие.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото политиката не е *** работа, а мръсните хора в нея я правят такава, завършва писмото на Слави Трифонов.---Тоя човек бил много наивен. Нали политиката и то в най-чистия и некорумпиран вид е да вземеш от един за да дадеш на друг. Дори и да не вземеш стотинка за себе си, хората пак няма да ти повярват.
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
търси кукли на концисамоият той е кукла на Маджо и другите мафиотиголям мафиот е Славчоно няма кой да му се върже
13
2
 
9
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
Е точно това ли е личността, която може да поведе свестни и кадърни хора към коренна промяна. Май това е първият въпрос, на който трябва да си отговори всеки, решил да отиде в този проект.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше малко по-умен щеше сам да си "набере" CV -та. Професионалистите знаят къде да си сложат визитките. Но там не е шоу!
11
4
 
8
 
! Отговори
виц за Славчо преди 6 години
Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че *** ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?
10
15
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Лично гледах в Секцията на изборите как бутаха в ръцете на хората бюлетини от референдума и ги лъжеха, че е задължително да гласуват. Така, че да не ми излиза тоя *** с 2.5 милиона гласували. По - добре да каже 2.5 милиона излъгани, че е задължително да гласуват на референдума.Отделно сега ще има сеир с подбора на "нови политици". Всички сменили по 18 партии ще цъфнат там в търсене на келепир!
9
19
 
7
 
! Отговори
пловдив преди 6 години
слави, ние вярваме в теб, цяла българия те подкрепя, ти си единствената ни надежда, светъл лъч в този непрогледен мрак, ти си спасителят, ти ще ни вдигнеш заплатите, ще живеем безгрижно, пиячка, жени, купон, пари и коли! Гласувам за теб! Слави Трифонов - министар - прецедател,
8
4
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Стига сте го писали Слави, като че ли ви е авер от махалата. Има си официални имена. Аз пък ще кажа, че по-добре е да го наричате Трифчо - щото за нищо не става.
7
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
славуцата е неспособен да бъде мъж, защото страда от силни смущения на еректилната функция, отделно от това е сакат, кьорав, плешив, дърт, провинционален и самоповярвал си чичак със сенки под очите. А какво остава този подвижен франкенщайн да бъде политик, неспособен е да се справи със собствените си проблеми, а камо ли с тези на държавата. Чалгар, отговорен за опростачването на населението през последните 20 години, трябва да бъде съден за престъпление срещу народа.
6
3
 
14
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Сега ако направи кастинг в предаването си по БТВ, ще е върха на простотия в България, просто трябва да занулим всичко и от начало, няма друг избор!
5
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дългия е част от проблема, не от решението. Нали не сте забравили как защитаваше мутренските си приятели в началните си години, докато натрупа капитал... Сега просто гледа как да осребри популярността си, след като шоуто вече не върви и сигурно скоро ще бъде смъкнато от екран
4
3
 
26
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Кастинга ще го дават ли в шоуто?
3
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже какъв смях през сълзи докарахме се до неподозирано безумие , жалко че пък Митю пищова е зле и не може да кандидатства