Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!

Той дава оставка, но не е сигурно, че депутатите ще му я приемат
95
Facebook група в защита на Делян Добрев - невинен е!
Снимка: Булфото, архив

Часове, след като депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че напуска парламента и всички постове в партията, които заема, в социалната мрежа Facebook тръгна декларация в негова защита.

Още по темата

Група "Заставам зад Делян Добрев и не приемам неговата оставка!!!" вече има над 100 членове.

"Всички ние членовете на тази група подкрепяме и заставаме зад Делян Добрев, вярваме в неговата честност и невинност! Оценяваме и подкрепяме напълно неговият морален и достоен акт да подаде оставка и да напусне всички заемани постове в ПП ГЕРБ, за да не да не "тежи на правителството" и на ПП ГЕРБ!", пишат организаторите на групата. Те призовават депутатите от ГЕРБ да не приемат оставката на колегата си, когато парламентът гласува освобождаването му в пленарната зала.

И обясняват, че не приемат оставката на Добрев, защото смятат, че Добрев е много достоен човек с висок морал, доказал се експерт и вярват в неговата невинност.

"Не считаме, че оставката му трябва да бъде приета, защото е "жертва" на едно активно мероприятие на комунистите чрез техните добре познати прийоми на ДС, да "сготвят" и очернят даден човек, защото друго не могат!
3. Но не на последно място, а може би на 1-во, думите на червения депутат от БСП Eлена Йончева: "Оставката на Делян Добрев показва, че всичко казано дотук за Хасково е истина". Считайки, че приемането на оставката на Делян Добрев е поражение и признаване на вината му след думите на Елена Йончева! В България има институции, които доказват вина/невинност и осъждат, нека тази битка се води в съда и дадем шанс на г-н Добрев да докаже, че "няма сестра". Също така не приемаме обвинения и споменаване на думата морал от партия и нейните представители в НС, в чийто редици има депутати като Манол Генов, и не само!!!", пише още организаторът на групата Николай Стефанов.

В защита на Добрев се обявиха и негови съпартийци отново в социалната мрежа.

"Не приемам оставката на Делян Добрев, като народен представител! Ще гласувам против!", написа Десислава Атанасова.

"Делян Добрев е сред основните автори на идеята за саниране на многофамилни жилищни сгради, както и за намаляване на административната тежест. Просто факти...", написа шефът на парламента Димитър Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
да хвърлим боб преди 6 години
Не е само Добрев.Заместничката на Цветанов депутатката СНЕЖАНА ДУКОВА уреди съпруга си военен пенсионер на 71 години на топла службичка с високо заплащане в Агенция за бежанците,а сина й е в борда на директорите в Булгаргаз.Борисов обеща,че ще наказва за такова назначения,но обещанието е едно,а изпълнението е друго. Тези тунеядци около него ще му изядат главата.
82
4
 
2
 
! Отговори
Инер преди 6 години
Метресата на БСП да погледне себе си. И тя драпа докато застана в НС за да получава народните пари, както беше свикнала при Станишев и да кроят само интриги с дундата-лъжкиня Нинова. От злоба по-добре е да си отръвнат отзад вместо да топят хората, които искат и се стремят да направят нещо.
81
0
 
6
 
! Отговори
Yakov преди 6 години
А, защо никой не пита - защо Д. Добрев иска оставката на кмета?
80
0
 
3
 
! Отговори
Yakov преди 6 години
А, защо никой не пита: Защо Делян Добрев иска оставката на кмета? Дали това не е в основата на скандала?
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастите ще ме скъсат от смях! Крали, лъгали, мазали, създали във всеки град ОПГ, стотици милиони потънали в джобовете им, и изведнъж, всички организации на мафиотската партия застават зад Делян. Там се действа по заповед на Суджука, как без негова заповед? От най-дребния детайл до огромните кражби, всичко е под негов контрол. Смее ли някой без да Го пита да предприеме нещо? Никой не смее. ГЕРБ си е проекция на БКП, нали в него се набута шлаката от БКП, нищо демократично няма. Има падишах.
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A DOBREV KOGA SHTE VLEZE V ZATVORA?
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, Боже......че закривайте разните там съдилища, щом "групите във фейсбучето" ще определят КОЙ е виновен и кой - невинен!!!!! Защо ще им плащаме на разни съдийчета, прокурорчета.......питате "групата" и ГОТОВО! Боже, мислех си, че логиката и мисловния процис в България са достигнали дъното, но явно не е така! Вече се копае по-надълбоко!
76
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До СМЕШНО Е ..НАИСТИНА! Oбичам *** мразим ***???
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
събрали са се наркозависими индивиди от софииската гей организация и парадират в фейсбрук
74
11
 
8
 
! Отговори
СМЕШНО Е ..НАИСТИНА! преди 6 години
Е.Йончева --тази която като любовница на предишния премиер Станишев, ПОТРОШИ МИЛИОНИ НА ДЪРЖАВАТА С ИЗМИСЛЕНИТЕ СИ И НАГЛАСЕНИ РЕПОРТАЖИ ОТ ЧУЖБИНА --СЕГА СЕ ПРАВИ НА "АНТИКОРУПЦИОНЕН КРИТИК"...!!ЩЕ СЕ СПУКАМ ОТ СМЕХ!!!!!!ВСЕ ТАКИВА НИ ГИ ПРОБУТВА БКП-----все отбор ...КОМУНИСТИ , КУ""ВИ И КАДЕСАРИ../...ККК/
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Групата във Facebook в защита на Добрев наброява 100 души, с тенденция до края на века да станат 7 милиона. За съжаление тогава в България няма да има толкова население. Малшанс за Добрев.
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с онзи Боршош дето изхарчи милиони за НДК без документи,една касиерка ако открадне 100 лв ще я уволнят и осъдят,тези..нищо,комитети,фейсбук,тук има конфликт на интереси и облагодетелстване на една фамилия..обогатяване на база политическо положение
71
22
 
7
 
! Отговори
Ел.Йончева-смешно е преди 6 години
А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...
70
2
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
В Герб ООД навсякъде е така. Там случайни хора няма.То не бяха Мишо бирата, то не бяха Калинки...Хвани единия, удари другия. И какво, да не мислите,че денонощно мислят за народа и държавата,а не за комисионни и преразпределение?Милиарди се исипахазасаниране, например, а колко народ се възползува от това? И това ли бенай-ефективтия начин заразходванена държавни пари? Гербаджийските фирми пак намазаха, и спечелиха обитателите на10-тинаблокав държавата, и какво??? 2 милиарда на вятъра..
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я ЗАТОВА НЕ ИЗПОЛВАМ БУКА, ЩОТ ЗАТЪПЯВА
68
17
 
8
 
! Отговори
Кирчо преди 6 години
До аник--60;Не съм гласувал за ГЕРБ, но вие терористите -комунисти да говорите за морал не иде.Цялата ви история е престъпна.Освен това на власт ви сложиха руските комунисти, най голямото ЗЛО на света. Марш в Сибир
67
2
 
18
 
! Отговори
КОРУМПИРАНИ СА ВСИЧК преди 6 години
ЕСТЕСТВЕНО Е СУДЖУЦИТЕ ДА ЗАЩИТАВАТ ЕДИН СУДЖУК, ЩОТО СКОРО И ДО ТЯХ МОЖЕ ДА ОПРЕ НОЖЪТ.
66
19
 
3
 
! Отговори
манго преди 6 години
Разумно решение ! Поне е мъжкарско , за разлика от други к,,ви !
65
2
 
24
 
! Отговори
чарли преди 6 години
И Христо Бисеров така се оттегли.
64
3
 
35
 
! Отговори
Know how преди 6 години
И какъв експерт е Дилян Добрев, прочел е три страници за енергетиката на България