Защо Симеон Сакскобургготски беше в делегацията в Рияд?

Георги Милков: Посещението на Борисов е историческо
3 дек 2017 12:16, Елка Василева
126
Защо Симеон Сакскобургготски беше в делегацията в Рияд?
Снимка: БТА

Посещението на премиера Бойко Борисов в Саудитска Арабия е историческо, защото се случва за първи път в отношенията между двете страни. Това заяви журналистът Георги Милков пред Нова тв.

На въпрос защо Симеон Сакскобургготски е бил част от делегацията Милков обясни: "Причината е много проста и очевидна и това е много добър ход на премиера Бойко Борисов, че го е поканил. Симеон Сакскобургготски познава последните петима крале на Саудитска Арабия“, каза журналистът.

Още по темата

„Бях точно до него, когато с Борисов влизаха при краля и той го посрещна с думите: "Здравей, радвам се да те видя отново", обясни Милков.

Освен това, каза журналистът, присъствието на Сакскобургготски придава една допълнителна стойност на посещението, защото Саудитска Арабия е абсолютна монархия.

Според Милков една от най-важните договорки, постигната по време на визитата на Борисов, е за отваряне на българско посолство. Това се очаква да стане още в първите месеци на 2018 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
4
 
! Отговори
Хер Флик от ГЕСТАПО преди 6 години
Сигурно някаква далавера се очертава или е отишъл да поиска малко комар.
95
0
 
2
 
! Отговори
Isie преди 6 години
Gratis transport, gratis novi feodali i gratis darjavna bg ohrana...plasta solidarno feodalnite razhodki bg narod s 200 euro mesechni zaplati i pensii...kontrabanda na orajie i droga...
94
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Присъствието на крадливият старец в делегацията означава само едно - далавера!
93
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото е пидиразт и иска да го евват хуймиларите.
92
4
 
20
 
! Отговори
Пумпкин преди 6 години
Бойко е хитър ***! Преди бършеше *** на Тато,а сега и на Царо!
91
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Беше там, щото там има рулетка.
90
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"След няколко години България ще изнася газ и тогава мога да гарантирам, дано сме живи да го видим - и евтино електричество, евтино топло, и парно, евтина вода и огромен ръст на икономиката. Повярвайте ми, тогава ще дойде индустрията на Европа да стои тук, защото ще е близко до тази газ" Бойко Борисов пред парламента - декември 2014
89
3
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
След агнетата за Катар, сега-агнета за Саудитска Арабия, няма да смогнем! Всичкото вишист, дето до сега садеше картофи по призива на Баце трябва да се преквалифицила бърсо, и да гледа агнета. А мут.ри.те по морето трябва да избужшат почти всичките си хотели от речонти-шейховете изват да почиват с харемите си у нас, и наемат цял етаж или цял хотел. А ние-пак обслужващ персонал, или просяци на държавно ниво.
88
5
 
23
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Кой се опитва да ни пробутва разни политически трупове като въпросният "цар",Плевналиев,Е.Поптодорова,Костов и прочее!?Що за дивотия?Специално пък особено наглия Симеон-Хасан!Ако имахме национално достойнство,фамилията на тоя трябваше да е със забрана за влизане във страната,както и с пълна конфискация на имуществото заради трите национални катастрофи И СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С НАЦИСТИТЕ(за което няма давност)!В Италия и Румуния имат такива закони!
87
2
 
8
 
! Отговори
... преди 6 години
Защото беше председател на шейховете да ви кажа !! За това беше причутото изказване 800 дена.Само,че тогава ако се сещата разбутаха АРАБСКИЯ сайт. И разбира се нямаше да гласувам за него защото направи КОАЛИЦИЯ С БСП(ДПС)
86
8
 
17
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Симион Саксбургундски е водил тайни преговори с краля ня Суадето, за доставка на органи от бели и въобще всякакво бяло месо и кръв за нуждите на цялото арабско братство, от Мароко до Кувейт. Кралят приел вежливо, но изразил опасения - да не би да излезе после че се пробутва ромско? - Разчитайте на Мойта Царска дума! - парирал Царя. Затова и *** е взел този гъвкав дипломат.
85
5
 
15
 
! Отговори
Дюнереното Барбекю преди 6 години
нал Цър Дръвоиед е собственник на Дюнер-пекалата не Будя Дудя а Мони -зъбната клечка е водил Бъдя Будя у Южните аръпи за да им го предложил като модел за нанизвана на дюнерен кол и обпичайги го да го шитнат защото нивга Бъдя Будя не е яло свиское и пресотное мясое, ама не им харесало как се само намушква къде не требе и шел да им загнете дюнерскио кебап с чревни отпадни продукти
84
5
 
13
 
! Отговори
Симеончо-Хасан преди 6 години
Царя е там по религиозни причини..ха.ха Машалах да е жив и здрав българския принц..ха.ха
83
5
 
42
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Саудитско посолство?!?! За какво ни е?!?! За да могат по-лесно да финансират строителството на джамии из целия Балкански полуостров ли?
82
4
 
31
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 6 години
ТИЯ СА АРТИСТИТЕ НА САЩ, САЩ ГИ ВОДЯТ НА ВСЯКЪДЕ , УЖ ЩЯЛИ ДА ПРАВЯТ ИНВЕСТИЦИИ, ДА СТЕ ВИЖДАЛИ АРАБИН ДА Е ИНВЕСТИРАЛ НЯКЪДЕ НЕЩО ?СЛЕД КРИЗАТА С РУСИЯ ПРАТИХА ЦЯЛА ДЕЛЕГАЦИЯ АРАБИ В ТУРЦИЯ - УЖ ЩЯЛИ ДА ИНВЕСТИРАТ И ДА ПОКРИЯТ ЗАГУБИТЕ - НЕ СА ИНВЕСТИРАЛИ И 1 ДОЛАР, НЕ СА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА, ИМАТ ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ , НО НЕ ИМ СТИГАТ ЗА ИНВЕСТИЦИИ, ВСИЧКО Е ЦИРК :) ДНЕС ОТ ЙЕМЕН СА ПУСНАЛИ РАКЕТА СРЕЩУ ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА В АБУ-ДАБИ, В ЕДИН МОМЕНТ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕТЕ ВРАГОВЕ НА ИРАН, РУСИЯ, ТУРЦИЯ, КИТАЙ?
81
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УСЕТИХ ВИ!
80
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОСТАП БЕНДЕР - ЕТО ТОВА "ЧУДО" НИ ПРЕДСТАВА ПРЕД СВЕТА. РЕЗИЛ!Ми, може прави го! Я посочи някой от другите партийни вождове, способен на такова нещо, че нещо не мога да се сетя кой е представителен и не е по-посредствен!
79
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо Сакса е бил с Борисов? Ами много е елементарно, да го представи на братята си от Саудитската ложа . Обикновените слуги не могат да се докоснат без да ги представи брат с конкретните тайни здрависвания .
78
5
 
8
 
! Отговори
ЛАРИ преди 6 години
...дебел- *** се тая
77
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ - просто е дебел, а уж спортува.