Борисов се ядоса: Дайте билбордовете за оплаквания, не за реклама!

Недоволните полицаи не пречили на властта, нека се жалвали
Обновена: 10 яну 2018 13:21 | 10 яну 2018 12:00, Веселина Йорданова
316

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че вместо да бъде рекламирана България с билбордове по време на председателството ни, може да се даде възможност всеки да се оплаче чрез тях пред гостите ни.

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже", заяви той.

Коментара си Борисов направи в началото на заседанието на правителството, което се провежда днес за първи път в обновената за европредседателството зала 3 на НДК.

Още по темата

Именно чрез билбордове недоволството си изразяват полицаите, които искат по-високи заплати и нов закон за МВР. Премиерът обяви, че е възмутен от това, че частна фирма е свалила част от тези плакати.

Борисов каза, че е разпоредил на ресорния за председателството министър Лиляна Павлова "колкото искат билбордове от рекламата за председателството да им се предоставят, защото не ни пречат".

Премиерът посочи, че предстои да се разглежда бюджетът на ЕС за следващия програмен период и "когато защитаваме кохезионната политика искаме да знаят колко са заплатите и пенсиите в България".

"Не само че не сме в колизия с техния протест, 55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет – това са обществени пари", коментира премиерът.

Той заяви, че правителството иска да увеличи доходите на всички, но много бързо се забравя колко пари са изплатени за АЕЦ "Белене", американските централи, КТБ...

"Вчера имаше КСНС, исканията на военните са за няколко милиарда, от 3 нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 накрая. Председателството на България нито е мое, нито е на правителството", заяви Борисов.

"Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", обясни още той по темата с билбордовете.

Според премиера от МВР са се справили прекрасно по случая с шесторното убийство в Нови Искър и е разпоредил днес на брифинга да се дадат максимално много подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви се вярва, че крадат от 3 млн обществени средства минимум 1 млн ли?
179
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви се вярва, че мутрата и компания ви изиграха за ктб ли? 99% сте от 80-те процента!
178
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искате ли да се хванем на бас, че до 2030-та ще е останал един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, а по-голямата част от малкия и средния бизнес до 2025-та ще е фалирал? Оставам с впечатлението, че не ви се вярва, че така ще се развият нещата, хайде да видим само следващите 5 години какво ще стане...
177
1
 
2
 
! Отговори
 Зелято преди 6 години
Three billboards outside Ebbing,Missouri
176
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото армията е два пъти ПО-МАЛОБРОЙНА от МВР и защото не са увеличавани заплатите от времето на СТАНИШЕВО-СИМЕОНОВО-ДОГАНОВОТО ТРОЙНО ЛАПАЩО ПРАВИТЕЛСТВО,затова!!!!!
175
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КТБ си е изцяло дейност на шиши, Буда и агент "Сава", след което манипулираха общественото мнение в тяхна полза, а парите ги изпраха в строителство на офиси и жилищни сгради, които сега предстои да останат празни, а вие да се мъчите да запълвате дупките от злоупотребите на политическата мафия и масонски бизнес елит вече 30 години, където до 2030-та ще е останал един град икономика, а останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник ;)
174
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен критика,драги комунисти,съществува и самокритика ! Съвършеният човек търси всичко в себе си,нищожният-в другите ! Робството не е създало нито един велик човек,само свободата създава гиганти и високи пориви !Но свободата означава отговорност,затова се боите от нея ! Искате държавната ленност,имитацията на работа за сметка на гарантирания примитивен живот под комунистическа диктатура ! Като сте кадърни,трудолюбиви и умни отворете ***-a и вижте заплатите.Безплатният обяд свърши !!
173
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията" ...Като вземем в предвид, че армията не е с по-голяма численост от полицията, защо двойно за армията?Повече работа ли свършиха?И каква точно, че на гражданиете не ни е ясно?
172
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им дадат избор на тия пискащите - намаляват щата наполовина, увеличават на останалите заплатите двойно, а те ще трябва да вършат работа пълноценно, не да се скатават, както сега
171
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, до 2025-та по-голямата част от малкия и средния бизнес ще е фалирал, защото той едвам издържа тази лойна тежест, след 2030-та няма да има пари за пенсии, предстои да го видите и преживеете, защото мутрата мн му пука за вас и те не крадат от 3 млн минимум поне 1 през обществените поръчки, от обществените пари, не, не крадат, само БСП крадат, хаха, *ебили!
170
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конкретно за вчерашната истерия за въздуха ще споделя какво ми каза собственият ми син който е в 12 клас ученик"АБЕ ТИЯ КАК МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ МЪГЛАТА КАТО СМОГ"значи коментирали децата и той вечерта го споделя,имат предвид че нашите набедени платени новинари са толкова да ме прощават про..сти че не различават смог от мъгла!!!??Аз пък му обясних че на са чак такива т..нари А СА ПЛАТЕНИ И ПОРЪЧКОВИ ЛАЛАДЖИИ И ДРАСКАЧИ!Съзнавате ли докъде паднахте,деца смятат че новинарите са просто гъбено семе!!
169
0
 
13
 
! Отговори
една лелка преди 6 години
Хайде сега МВР да провери как така в КАТ на най-югозападния град на БГ едни и същи хора регистрират по 5-6 коли всеки ден, а нормалните се редят по два дни на опашка и са третирани като натрапници от служителите на КАТ. Повсеместна практика ли е това във всички пунктове за регистрация и създава ли това предпоставки за корупция?
168
2
 
5
 
! Отговори
mery преди 6 години
А бе анонимния нали да си триполов е най-висша ценност, а Лила си е такава, макар и партизанска внучка.
167
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех така е за съжаление,нали магарицата на селския панаир си показва шу,,дата та и ЦЯЛОТО ОФ ОТ ЧЕРВЕНИ БОЛШЕВИКИ,ЗЕЛЕНИ ЧЕРВЕНИ И ФТЕНТИЧНО ДЕСНИ КОМУНИСТИ Е ВПРЕГНАТО ДА ПОКАЖЕ КОЛКО Е 'ЛОША"БЪЛГАРИЯ!!!Вчерашната истерия за въздуха в София,истерията от началото на годината с "рекордно ниската раждаемост'НЕ СА СЛУЧАЙНИ А СА ТОЛКОВА ***..КИ ПРОПАГАНДИ ЧЕ ДОРИ ПРОТИВНИЦИ НА ГЕРБ И ФАНДЪКОВА СА ВЪЗМУТЕНИ!!Е го и тоя "лила е третополова"ГЛАВА МОРЕ,УМ ШАМАНДУРА!Убийствата пък са им дюшеш!ЧЕРВЕНИ...
166
7
 
5
 
! Отговори
Методи преди 6 години
И Аз сметам че милиардите от КТБ си ги прибрааа руснаците.Все пак КТБ беше част от руската ВТБ.Мариците се разбра, че са руска офшорка регистрирана у САЩ.За Дънди се говори същото.Убийствата са поръчни от Наглите и Килърите, кои ГЕРБ ги вкараа у затворо, а БСП се опитваше 3 пъти да ги извади и като не стана сега си отмъщават.Кое не ти е ясно бе?
165
3
 
11
 
! Отговори
mery преди 6 години
Писна ми от тези протести на хора, които са на бюджетна издръжка/полицаи, учители/. Само реват за заплати и разни придобивки а насреща няма нищо! При положение че България е водеща по брой полиция на човек в Европа не мога да кажа че живеем спокойно, или като дадоха лаптопи на учителите качеството на образованието се е повишило! Които не е доволен напуска и оцелява на свободния пазар както много българи!
164
5
 
9
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Много добре си знае народа той. Не мога да го отрека. Предполагам за това продължава да бъде преизбиран. Българина само може да изисква. Достатъчно е, че се е родил. Заради това му се полагат много много неща. Дали работи, учи или е умен няма никакво значение. Полага му се :) Гледа по света как живеят и си казва - "и аз така трябва да живея"! Защо обаче тези хора живеят така и с какво са повече от него отново няма значение. Съмнявам се, че ще се оправим някога :(
163
3
 
13
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 6 години
Промених си мнението. Искам спестяванията на Бойко Борисов иначе ще си поставя и аз един-два билборда
162
6
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
"55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет"Браво!
161
1
 
10
 
! Отговори
Българин 1 преди 6 години
На 10.01.1997г. хората масово излязоха на улицата за изразят своето удовлетворение от управлението на БСП в лицето на Жан Виденов. Би трябвало по подобаващ начин БСП да отпразнува тази дата като даде отлична оценка на това хиперинфлационно управление.