Борисов се ядоса: Дайте билбордовете за оплаквания, не за реклама!

Недоволните полицаи не пречили на властта, нека се жалвали
Обновена: 10 яну 2018 13:21 | 10 яну 2018 12:00, Веселина Йорданова
316

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че вместо да бъде рекламирана България с билбордове по време на председателството ни, може да се даде възможност всеки да се оплаче чрез тях пред гостите ни.

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже", заяви той.

Коментара си Борисов направи в началото на заседанието на правителството, което се провежда днес за първи път в обновената за европредседателството зала 3 на НДК.

Още по темата

Именно чрез билбордове недоволството си изразяват полицаите, които искат по-високи заплати и нов закон за МВР. Премиерът обяви, че е възмутен от това, че частна фирма е свалила част от тези плакати.

Борисов каза, че е разпоредил на ресорния за председателството министър Лиляна Павлова "колкото искат билбордове от рекламата за председателството да им се предоставят, защото не ни пречат".

Премиерът посочи, че предстои да се разглежда бюджетът на ЕС за следващия програмен период и "когато защитаваме кохезионната политика искаме да знаят колко са заплатите и пенсиите в България".

"Не само че не сме в колизия с техния протест, 55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет – това са обществени пари", коментира премиерът.

Той заяви, че правителството иска да увеличи доходите на всички, но много бързо се забравя колко пари са изплатени за АЕЦ "Белене", американските централи, КТБ...

"Вчера имаше КСНС, исканията на военните са за няколко милиарда, от 3 нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 накрая. Председателството на България нито е мое, нито е на правителството", заяви Борисов.

"Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", обясни още той по темата с билбордовете.

Според премиера от МВР са се справили прекрасно по случая с шесторното убийство в Нови Искър и е разпоредил днес на брифинга да се дадат максимално много подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
8
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Да построим на Бико пирамида, за вековна прослава! Пак се измъкна от дупката си!Два дни го нямаше никакъв. Може би е бил грипав?
199
18
 
11
 
! Отговори
крали марко преди 6 години
Днес е велик ден в най-новата българска история! Исторически ден в историята на обединена Европа! Името на Бойко Борисов е вписано със златни букви в съвременната история на света! Радвайте се Българи! Всички останали писания са антибългарски провокации и руски слугинаж! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
198
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
EH KOLKO HUBAVO BESHE PO VREMETO NA BAI TOSHO.DA GIVEE KOMUNIZMA.
197
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя и Европа тей я втаса напоследък с глупотевините на тея еврозелки дето ше се изсипят с лимузини от летището че едва ли е им е до милиционерските жалби по билбордовете ...ааайде холан то да е само милиционерите да не са добре у тая дъжава па то - я дайте един билборд и на Видинска област да пуснат послание дайте един и на останлите оскъбени и унижени от селата па те милиционерите били само страдащи лелеййй ....
196
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пенкоБе то и други хора има по две деца ама работят, а милиционерите не вършат абсолютно нищо.
195
5
 
10
 
! Отговори
До 217 преди 6 години
Бягай ве !Много ги разбираш нещата ...Кой искал да свали Виденов ?Знаеш ли защо беше тази хиперинфлация ?За да се увеличи броят на " законните " милионери в управлението .Защото ако ти знаеше,че доларът ще поскъпне 300 пъти за 4 месеца и имаше възможност,чрез банка да си купиш 100 000 долара вече си законен милионер.Но инфото е важно,а него го имаха само господата от правителството на БСП
194
2
 
10
 
! Отговори
109 до професор преди 6 години
Виждам колко си ограничен и смешен! Не съм комунист с каскет! Пия си бирата до морето в Барселона и с глас се смея на глупостите ти! Благодаря ти че ме развесели:) отиди да се прегледаш народни будительо! Ти си перфектен заблуден човечец! Жалко че продължава да има такъв фанатизъм! Няма нищо по лошо от роб който не знае че е роб. Живееш в страна пълна с мизерия и ми съчаняваш стихотворения за палачите на народа ти! Пълен *** си!
193
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недейте цвъка минуси,а дайте адекватен отговор или преположение! Вие сте абсолютно невменяеми ! Със същата охота бихте цвъкнали минус и на твърдението ,че земята е плоска,само защото БКП не е участвало в доказателството,че е кръгла !Заради такива като вас страда България-***,мързеливи философи без грам реалистична логика.Свикнали,че някой им е длъжен....*** ! Коне с капаци,които не знаят какво искат и живеят в техен измислен илюзионен свят ! Няма комунизъм,другари,ще трябва труд !
192
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, ТИ ли ще решаваш за какво да се ползват билбордовете???И защо бягаш от основния въпрос? А, именно, на какво са принудени бг полицаите, за да си отстояват правата???!!! Да пускат билборди???И вместо да се замисли, родната мутра пуска дебелашки шеги.Срам, срам!!!
191
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позабравихте времето преди ЕС и инвистициите им.20% безработица,максимата: абе не плащат много ама поне редовно,виденовата хиперинфлация,изчезванията на бензин,цигари,хляб.Режими на ток,вода.Я сега си представете Бг напуска ЕС,два милиона трудоспособни българи се връщат в Бг,но ги няма европейските производства. Пазарът с Русия е прекратен поради китайската абсолютно смзваща бизнес и демогравска инвазия .Хайде,вие сте......отговорете !
190
4
 
22
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Уважаеми госп. Борисов - парите на България не са твои ! Всеки един български полицай би имал семейство с поне две деца , ако може с малката заплата да ги издържа !!! ТИ "ГЪЗОЛИЗЕЦО ХРАБЪР " СЕ ИЗЖИЯВАШ КАТО АМЕРИКАНСКА *** !!!РАН -РЪТ МВФ И СБ УНИЩОЖХА 1400 НАШИ ПРЕДПРИАТИЯ ! ИЗХЕЦАХА БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА ЧРЕЗ "ЛАЙ..А ОТ ДС ! ЧРЕЗ САВОВИСТИТЕ УМРЯ ИЗГРАДЕНОТО СЕЛСКО СТОПАВСТВО !!!ИМАХМЕ И ОКЕАНСКИ РИБОЛОВ И КОРАБОСТРОЕНЕ И МНОГО И МНОГО ! тИ СИ МАША ЗА УБИВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!
189
3
 
17
 
! Отговори
а преди 6 години
Този 2 пъти подава оставка.......Кога ли ще е 3-я ?
188
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плюете ЕС,но искате техния стандарт! Плюете Меркел за бежанците,хвала на Полша,че й се опънали,но не помисляте,че близо половин милион българи и милион и половина поляци сме добре дошли само в Англия,за да можем да учим,работим или МАМИМ ! Почти няма фамилия в Бг,от която член да не е навън,помагайки на семейството тук. А ако си мислите,че две трети от тези хора не са със същият статут като бежанци и не цедят Англия ,чрез измами за социални вероятно сте невменяеми ! Не може само мекотото...
187
2
 
21
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
От *** човек , прости мисли , от мутра -мутренски мисли , апропо той няма с какво да мисли.............
186
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой вчера беше написал че Герб управлява вече 15 години ! - ако беше така сега никой нямаше да помни че БСП е съществувала.
185
1
 
9
 
! Отговори
Burum преди 6 години
Няма премиер на цивилизован ,уважаващ себе си народ който може да си позволи да се ядосва ...това става само в ориента...
184
3
 
15
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Тикве не с лошо де
183
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 3 млн МИНИМУМ 1! Било мн добре като имало средства :D
182
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да кажа на всички работещи в държавният сектор, че този балон надуван от сегашната управляваща клика предстои да се спука и да остане един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, сиреч вие и мутрите-масони като *ебила Христов, които злоупотребяват на поразия, а публично се изкарват големи герои и филантропи, защото иначе може да схванете колко сте прецакани всички като роби на масоно-капиталистическата система ;)
181
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре сложете билборда в Брюксел. :-)