Заради разстрелите: БСП чака Борисов в парламента!

Социалистите са притеснени за сигурността в страната
10 яну 2018 17:30,
59
Заради разстрелите: БСП чака Борисов в парламента!
Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов да бъде изслушан в парламента заради разстрелите от последните дни. Това ще поискат БСП в първото заседание на Народното събрание за годината

"Европредседателството започна. Обвиняват ни, че едва ли не ние саботираме този процес и искаме да изложим страната пред чужденците. Има нещо по-важно от европредседателството и това е сигурността на българските граждани", каза  зам.-шефът на социалистите Кирил Добрев, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той обобщи ситуацията от началото на годината и даде пример с шесторното убийство в Нови Искър и с разстрела на бизнесмена Петър Христов.

Добрев коментира покушението на Христов и обобщи, че в последно време границата между бизнеса и политиката е много размита.

"Ако приемем тезата на управляващите, че г-н Христов е един почтен човек, то тогава всички почтени и честни българи трябва да бъдат много притеснeни, че може някой с няколко куршума да им се отнеме животa и то не къде да е, а на правителственото трасе. Там, където ще извозваме всички гости в резиденция "Бояна", каза още социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
12
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Хаха! Тоя гъдулар от снимката Е част от организираната престъпност и отроче на комунистическата партия, създала мафията в България. В никакъв случай не защитавам безполезното МВР на Бойко, ама точно тоя неврокопски тyч да му търси сметка е пълна смешка.
29
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се избира по-малкото зло, а по-малкото зло се казва БСП.Не ги харесвам много и тях-БСП-то...............ама с герберите-още по-зле.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хайде сега МИРНО едноминутно мълчание. Отиде си последната мутра в БГ. Последно Сбогом.
27
2
 
8
 
! Отговори
ангел преди 6 години
Е за това няма да гласуват хората за тях , като не могат да спечелят избори започват партизански номера !
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкият Бочко, който има да му връща, ще го прави тези 6 месеца за да му къса нервите. Той ни ги къса 9 години, нека да види какво ни е причинявал, като ни е наричал " Кофти матриал", пенсионерите му изгризвали бюджета, все едно от заплатата ди го е пълнил.И като започнат протестите, ако накара джандарите да бият хората, лошо, не им вдига заплатите.Нема да го слушат а и могат да се обърнат срещу него.Ще скърца със зъби, щото днес и журналистите имах среща за Свободата на словото. А свобода няма.
25
3
 
8
 
! Отговори
Стойчев преди 6 години
Бре, да му се невиди -много се загрижили другарите за сигурността в страната ?! А защо кога те бяха на власт при подобни ситуации не даваха обяснения?! Цялата работа е ала- бала! Кой може да знае какво има под шапките на всеки от нас и какви ще напра ви в следващ момент?! А БСП защо не кажат какво трябва да се направи,а само плюят и храчат?!Пълни готованковци - с чужда пита майчин помен правят - долна рабо И аз като много други мисля.че БСП пречи и съботира всичко у нас!
24
0
 
11
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 6 години
А бе, дайте му на тоя най-накрая 500 евро пенсия, стига е плакъл.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мухльовците се загрижили за гражданите видиш ли
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До а,Абе,стига с това югоембарго,хората направиха пари от там,без да пречат на околните в страната,могли са да изкарат някой лев и са изкарали,голяма работа!Вие що спахте и не направихте далавера?
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарю Добрев, кажи му и за моята пенсия. 500 евро искам. Иначе сам ще ти го доведа. Ако го набарам.
20
2
 
10
 
! Отговори
А преди 6 години
Нямам партиини пристрастия, но ми е много любопитно в Германия като стане убийсво Меркел ходи ли да дава отговори в парламента или в Америка Тръмп в сената. Тук една шепа народ случило се нещо и веднага примиера. Такива неща се случват в цял свят, но не са топ новинарска тема по 2 седмици. Спомням си лятото когато застляха Георги Илиев дядо ми лека му пръст каза така " да бе мирно седяло не бе чудо видяло" .
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След тези отстрелвания на негови спонсори, нема да си покаже носа един месец. Ще спи с двама гавазина през нощта, а в WC само с един, най-доверения. Който ще в свикнал с мирузмата. А като излаза от Банкя, ще го завиват с кевларени одеала, или ще го преобличат като готвач или градинар, да го не разпознават. А може и с дрон да излита от Магнолията, но гадовете могат да го чакат с РПГ та. Нема да му е лесно придвижването, много се е овъртолил в гадории.
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Свети Петър го чака, но нещо се бави. Хайде да го прибира, разби държавата. Докато го вземе при него и от България ще остане само пустиня.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарке и другаре, утре Борисов, че го изправиме да се черви и оправдава катого засипеме с въпроси без прсво на отговор.тска да се чувства като порицсн на партийно събрание. После ще го заклеймим като Николс Петковист и за жалост можеме само да му поискаме вот на недоверие. За друго нема как да стане колкото и дани се иска, макър че има неблагонадежден произход. - дедо му е бил стражсрин ли нещо такова. Та това е официалната ни програма, пък неофициалната други ще я къдрят, но тех требе спреме
16
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от БеСиПету къде го чакали, у парламента. Тиквара го чака и дебне сума ти народ, бизнесмени на които е ограбил бизнеса, бивши колеги от бандитските години, бивши приятели, прекарани от него, банкери, бандюги и Сретан Йосич. Който го набара първи ще бъде обявен за Герой Освободител на България. Дай Жожецда е скоро!!!!!
15
6
 
14
 
! Отговори
Кап Йот преди 6 години
БСП в лицето на своя нов "агент Гоце" поръчва разстрелите,та да има за какво да трие сол на главата на Б.Борисов!
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Джар Джар БинксИ защо това са тяхните игри или по-точно бля,бля..И Борисов и Добрев са си другари от преди и сега,те са си от едно котило и аз дето от толкова години нито веднъж не съм гласувал за БСП смятам,че направих не само аз а и много други капитална грешка,че помислих Герб за различни.Вече достатъчно години минаха откакто Герб са на власт и вече е ясно,че те са напълно еднакви и БСП и Герб по манталитет и по ЛАКОМИЯ. НЯМА РАЗЛИКА! ВСИЧКИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ А НАРОДА ГЛАДУВА ГОДИНИ НАРЕД
13
2
 
18
 
! Отговори
а, преди 6 години
Кирил Добрев кога ще бъде подведен под отговорност за нелегален трафик по време на югоембаргото?
12
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП трябва да победи на следващите избори!
11
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори да дойде, нищо ново няма чуете! Освен, че пак са виновни Станише и Орешарски. С тикви не се спори! Те си знаят едно и го повтарят от сутрин до вечер, не за друго, а за да не го забравят!