Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
42
 
16
 
! Отговори
дедо преди 6 години
Така ли се свършиха новините и проблемите по които да си чешите езиците, ами си измисляте партенки? Харна си е жената и требе да ви кажа че няма такъв проблем с тея,тва е само в празните ви глави в устите на разни серсеми!
245
29
 
18
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
големи разбирачи експерти, а в йрайна сметка душици на мижитурки. Онзи мушморок Плевньов като я кри неговата ксто чумава що ни ривахти. Завиждайте гни ди , ходи си президента и е горд, а на вс останали в лиьето усмувки мазни а зад гърба им се присмиват. Как ви е яд че няма някия руска академия да го заядвте за нея , а той пусто с две щатски..... хаха
244
21
 
33
 
! Отговори
До 80-про бесепари преди 6 години
С какво ви плаща Корни да защитавате селската пръчка.
243
13
 
28
 
! Отговори
к преди 6 години
снимката кърти мивки !Деси-Фурията на фона на Макроското бабе ..... направо е шедьовир !
242
8
 
43
 
! Отговори
Lina преди 6 години
А със СПИН-а на котката какво стана? Кога ще ходи на фризьор,да,се,тагне? РоклЪта от кой дизайнер ще е?Въобще дребните души /като въпросната/ ги занимават дребни нещица, и ги превръщат в големи такива. Комплексите не са простили на никой, има още какво да покаже,има да берем срам.Ясно е.
241
19
 
54
 
! Отговори
До 246 преди 6 години
Не знам кой и какво брои, но да се дава държавен автомобил в ръцете на тази жена, която да прави гонки из софийските булеварди-определено не е редно. Сега ни хвърлят прах в очите и замазват случая. Крайно време е да се усмири и да се научи как трябва да се държи жената на президента. До сега не е имало случай жената да излага президента и институцията.
240
13
 
31
 
! Отговори
Ханс преди 6 години
Славяновското недоразумение - копие на куклата на Ку-Ку, да подава оставка !!!
239
28
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам тука няколко герберски тролчета са скочили на амбразурата и вият от възмущение за едно нищо.Използвам случая да ги попитам знаят ли,че държавата е похарчила 1,5 милиона лева за да брои комарите по Дунава,а са били отпуснасти 4 милиона лева.Не е ли по-добре да коментирате безумните харчове на правителството за още по-безумни проекти, отколкоито да се занимавате с глупости.Все пак става въпрос за нашите пари,а не за такива от техните джобове.
238
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че не и дал мъжа и самолет да подкара, че тогава щеше да стане една...
237
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казват братята американци "няма лоша реклама,стига да не ти сбъркат името".Айде стига вече с тая дъвка,дайте следващата.
236
8
 
23
 
! Отговори
Fortis преди 6 години
Ето и една по-добра идея. Нека да качи във ФБ-то препратка на Уебстър към нелошата българска дума компот. След това да я изтълкува за всички ни, но по-важното е тя да разбере намека и да отлита с (как беше?-*** газ) да приготвя въпросната вкусотия на определената за целта локация. Айде сега и аз да го изтълкувам за госпожата. Ако си беше стояла на село да си прави компоти, нямаше да се забърка в комплоти. В рима се възприема по-лесно, нали? :-)
235
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНали Тиквата на нацията точно затова тропоса "Майката на нацията",за да стане президент "*** на нацията".
234
17
 
27
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Голяма пушилка вдигна Цецо,ама напразно.То като шефа му се натиска да кара каквото му падне,то не значи че всички горят от желание да пробват!Всъщност Боко би подкарал и самолет,ама умствения му багаж е малко,не става!Затова се мъчи да принизи другите до себе си.Банкянският нарцис изпитва болезнена ревност,когато някой изпъкне с каквото и да е.Май затова се обгражда с безлични хора от рода на Цецо,Цецка,Фандъчка,Фидоска,Лъчо(мозъка) и прочее....
233
13
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потулването на информацията кой е карал колата е единствения комплот в случая.
232
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много шум за нищо.Понеже всичко в държавата ни е наред се занимаваме дни наред с един незначителен случай,може би за отклоняване на вниманието на простолюдието от нерадостното му битие,което никой не иска да реши.Ояли се велможи ни занимават с глупости,а иначе водим всички негативни класации.Засрамете се,бе!
231
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербавите тролчета нямат почивен ден.Успокойте се да не вдигнете кръвното като вожда,че какво ще прави после без вас,кой ще му поддържа.....егото?
230
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо никой не се замисли над следното: Да речем, че наистина гард на НСО е карал колата с превишена скорост и без сигнализация. Виждайки, че се опитват да го спрат би трябвало да включи сигнализацията (тя е много специфична и всички я разпознават) и да продължи. ЗАЩО ТОВА НЕ Е НАПРАВЕНО? ЗАЩО КОЛАТА Е ПРОДЪЛЖИЛА ДА ЛЕТИ ПО БУЛ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА СЕ ОБОЗНАЧИ?!!!Обяснението е само едно.
229
12
 
32
 
! Отговори
Уйо преди 6 години
...мухльото, щом не може да се справя с кухата аграрка, да я връзва с каишка и намордник, Задължително...!!! ... или пък ги използват за други неща, тези пособия...?!? :)
228
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев поне слуша началниците си и говори, каквото му напишат, докато тая ги дращи едно към гьотере
227
22
 
12
 
! Отговори
До герберунгелите преди 6 години
С какво ви плаща ББ-с парите от субсидията или с еврофондове,та така сте се нахъсали?