Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!

Десислава Радева направи лаконичен коментар във Facebook
10 фев 2018 07:30,
441
Съпругата на президента след "екшъна": Комплот, заговор, интрига!
Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева реагира след "екшъна", в който бе забъркано името й.

Тя  публикува в профила си във Facebook линк към rechnik.info с тълкувание на думата комплот. Лаконичният коментар на Радева към линка е "Та така", пише "24 часа".

Връзката води към думата "комплот" и синонимите на думата, които са "заговор", "съзаклятие", "конспирация", "покушение", "атентат", "интрига", "скрит план".

Още по темата

В сряда името на съпругата на президента бе забъркано в екшън с НСО и жандармерията. Според първоначално появилата се информация автомобил, шофиран от Радева, не е спрял на полицейска проверка и на служителите на МВР се наложило да преследват колата, докато разберат, че президентшата е вътре.

Няколко часа по-късно информацията бе отречена от вече бившия директор на Националната служба по охрана.

По-късно бе съобщено, че автомобилът бил преследван от полицейски патрулки, защото не разпознали мерцедеса на Националната служба на охрана.

На светофар те го обградили и гардовете трябвало да покажат картите си, за да им повярват, че са държавна охрана. Колата е била шофирана от човек от НСО, в нея е имало и охранител.

След проверка снощи СДВР съобщи, че полицаите не са нарушили закона за МВР като са спрели колата, защото тя не е била обозначена.

Междувременно вчера президентът Румен Радев издаде указ за освобождаването на Ангел Антонов като шеф на НСО и назначаването на него място на заместника му Росен Тодоров. Антонов бе освободен от правителството в края на януари по негово желание. Според неофициални източници ще му бъде предложен консулски пост в Санкт Петербург.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ееееех!Да Левски е ходил пеша, но некои хора обикаляха България с едни джипове на горското , искаха да поръчат на Путин бронирана Нива , ама още май Нивата я нема.
185
13
 
19
 
! Отговори
Ееееех! преди 6 години
Чичко Левски е бродил из България пеша,без мерцедес с буркан, и е мечтал за "чиста и свята република"! Не е и подозирал какво ще стане,че и президент с разпасана жена ще подлудява чистата и свята република! Ще има ли друг Левски?
184
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С каква лекота се отказват от думите си . Било така, но после било по - иначе и накрая изобщо не е било. Простотия до шия.
183
15
 
33
 
! Отговори
Та така преди 6 години
Явно Радев не е достатъчно умен, за да си вкара това недоразумение в къщата
182
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай на простия човек малко власт и му гледай сеира. Доста ни позабавлява госпожата за една година, а има още цели четири да се разгърне в пълния си блясък.
181
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи......нито ЕДНО ДЕЙСТВИЕ на вътрешното министерство не минава без да получи разрешение от един физкултурник!!!По този начин и в този случай пъзелът се нарежда и всичко си идва на мястото!!!За да преследваш автомобил на НСО със съпругата на президента,след като всички знаят и са наясно с номера,чий на кой е и кой го ползва означава едно...........СЛЕДЕНЕ!Следене на всяка една стъпка!!А,дали е правомерно и законно,кой го е наредил и с каква цел,това е друг въпрос!!
180
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БайфиданТова беше най-гоуемия виц за сезона.Бай *** прави избори....Ако "изборите" отразяваха истината,щяха да ги забранят.
179
17
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До РВ. Ами паля се, защото нямаш право така евтино да пренебрегваш мнението на стотици хиляди българи. Ако си направиш труда да видиш статистиката кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ. Те са младите, образованите и успели на средна възраст и българите в чужбина - това говори ли ти нещо. А Боко дали е мутра го казват съдът и други институции, а не ти - ако беше така дали щяха да го приемат с овации по цял свят, а? И оставки подава, защото е демократ и после пак печели. Как става така, а?
178
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде бре,и на децата в държавата ни е ясно за какво се използват колите на НСО!!Нямала право жената на президента да използва транспорт на НСО?!?!?Ами защо точно сега,точно този президент,точно неговата жена!!!Първанов,Плевнелиев изрядни ли бяха??Не!!И те бяха в кюпа,ама пригласяха в унисон с управлението на мнозинство в парламент и министерски съвет!!Един да се противопостави и......резултатът е очеваден!!Клепане,кал,политически интриги...!!Да не говорим пък за какво ползват колите останалите!
177
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До наблюдателА какво ще кажеш за това - "Румен Радев предизвика РЕВОЛЮЦИЯ В ЕС! Сорос и ЦРУ С ТАЕН ПЛАН ДА ГО СВАЛЯТ на 22 януари!"? , svoboden-narod.eu/
176
3
 
7
 
! Отговори
Катил преди 6 години
Абе май ми се струва, че ми триете коментарите. Dnes.bg, ако пак се повтори ще спра да ви посещавам сайта.
175
10
 
26
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Трябвало е да претърсят колата. Очевидно е имало причина да не се подчинят на полицаите. Този път и се размина, но някой ден може да научим истината от спомените на някой охранител.
174
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би пила "компот", не би чудо видяла.
173
8
 
9
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Комунист, те от КАТ като подгонят брониран мерцедес,с явни отличителни знаци че е държавен автомобил, дори и не си правят труда да проверят номера аджеба кола на НСО ли е или на Динко от Ямбол. Че и сама жена била шофирала....взела с-класата на заем да направи едно кръгче.
172
11
 
15
 
! Отговори
Евроскептик преди 6 години
И тя да не остане по назад от уиуето-засега чанти по 10 бона,утре-бугати за богати.Срам,срам,срам.
171
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е случайно.Писаха,че се очаква опит за свалянето на президента през Януари.Да си сложи негови хора в НСО и да не спират на полицаите в никакъв случай!
170
11
 
31
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Толкова много възможности за изява има т.нар. президентша, че само от това може да си направи голям PR. Първата дама се грижи за социални каузи, разработват свои отделни проекти, свързани с доброволчество, изкуство, спорт и здравни грижи, екология и по този начин ДОПЪЛВАТ лицето на президентската институция.А наща кокона носи дизайнерска рокля от по пет хиляди лева, все едно е моделка. Срам срам срам!
169
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 168Кой,винетка ли?
168
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствемният комплот, който аз виждам е, че първоначално от МВР съобщиха, че ТЯ е карала колата, което е абсолютно забранено и е истински скандал. На другия ден пуснаха вече "официално" друга информация, а шефът на НСО беше сменен от съпруга на замесената госпожа. Комплот наистина има, но целите му са други.
167
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалка ни държавата ,жалки ни шефовете, жалка ни и полицията, жалки сме и ние всичките останали на таз вече територия все още с името БЪЛГАРИЯ.Правят се едни циркове, екшъни , и народа вика браво и потрива с ръце,всичко в държавата работи ,да ама не е баш така след малко време.Повече зрелища по малко хляб.