Сдружението Трифонов-Димитров - следваща патерица на ГЕРБ?

Янаки Стоилов в "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 11 фев 2018 10:29 | 11 фев 2018 10:18, Анисия Иванова
258

Сдружението между Слави Трифонов и Божидар Димитров ще послужи за следваща патерица на ГЕРБ, на мястото на Патриотите. Това заяви председателят на правния съвет на БСП Янаки Стоилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

"В политиката трябва да има устоичиви позиции. България деградира - у нас всичко е ТВ формат", характеризира новата партийна заявка той.

Още по темата

Относно Инстанбулската конвенция неговото мнение е, че КС вероятно ще се произнесе, че няма нарушение на Конституцията.

"Този казус няма как да бъде разрешен в КС. Идеята за социалния пол ме притеснява в конвенцията. Нито ПЕС, нито БСП имат интерес конфликът между тях да се задълбочи", обясни той и допълни, че "имаше момент, в който Нинова и Станишев взаимно се рекламираха, защото им беше удобно".

Според него партиите и от двете страни не поставят важните въпроси за корупцията, защото в някакъв момент много хора от тях ще се окажат уязвими.

"Затова не се отваря завесата докрай. Никой не пита: "Защо се монополизира българската икономика?" Ролята на БСП се свежда само да участва в дебат, дали трябва да има една, или две кабинки в Пирин, но не и да поставя болезнените теми", смята Стоилов.

Мнението му, че "страх очевидно има у всички политически партии".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 6 години
Да бе, пък ако има нещо нередно с конституцията, "просто ще я променим" според френската овца еврокомисар от БГ произход. Ако това ни е елита, мерси.По-добре, референдум, велико народно събрание и мажоритарни избори на 120 що годе мислещи и разумни хора.
196
0
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Така и не разбраха какво е социален пол. Ужас! Може ли тия да са толкова ***!
195
2
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВГлупостта, невежеството и овчеглавието на електората са причината за текущото състояние на нещата! Гласува се по симпатии за изграден(от медиите на мутро-олигархията) медиен образ, без никаква идея какви точно са ангажиментите на партиите и после електората не знае кое не е спазено, за да протестира!80% *** каквато и да е избирателната система, каквото и да се избира, изборът им ще е грешен и ще продължат да настъпват една и съща мотика! 29г. ФАКТ!
194
2
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВДимитров вече беше във властта с ГЕРБ, а Трифонов преди това популяризираше влизането във властта на Първанов, Кобург-Готски, Кунева, Борисов, а един от сценаристите на трифонов се включи и в проекта на Бареков(Ц. Василев).ТЕ СА ОТ СТАТУКВОТО НА МУТРО-ОЛИГАРХИЯТА! Който няма принципи се продава за пари!Каква икономическа политика ще има проектът на Трифонов?Каква социална политика ще има? Каква законодателна програма? Кой ще ги определи ? НЕ ЗНАЕШ! НО СИ ГОТОВ ДА ГЛАСУВАШ!
193
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само тоягата може да оправи нещата!
192
3
 
11
 
! Отговори
Нора преди 6 години
Неочаквано отвратително меришеща симбиоза
191
9
 
12
 
! Отговори
Велизар Хленчев преди 6 години
НА БеСеПе ВЕЧНАТА ПАТЕРИЦА Е ДеПеСе!
190
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите Бареков и Яне Янев:)
189
8
 
10
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
С какво Славито и Димитров не вдъхват надежда и са поредните куклина конци!Слави подбира умни и подготвени хора!! И какво трябва да направят тези умници! Да управляват България!! Което ще рече да спрат кражбите и да вкарат в затворите всички крали от преди! Което ще рече ,че всички Елита и кохортите им ще трябва да влезат в затворите!! Някой да вижда възможност това да стане!Разбира се ,че има!-СМЯНАТА НА ЕЛИТА!!А как се сменя мафията/куче/ захапала кокала!Ами с пръчка!!
188
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че кукловодите от ДС няма да оставят случайни хора да си правят партия и да се добутат до изборите. Слави и Божо Агента са поредните спуснати да размътят мозъците на хората. Да вземем да си помислим, че нещо може да се промени и да се юрнем на избори, които явно наближават предвид "премъдрото" управление на Суджука. Трябва веднъж всички да излезем дружно и всички прикрити и открити червени *** и далавераджии да се изметат.
187
2
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Предлагам на господата Трифонов и Димитров да си нарежат суджуци, да си сипят блага ракия, да си пуснат " Шушана " на Наско Ментата и да не си губят времето с политика.
186
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави ако си мъж ..и ако поне малко те е грижа за тази държава .стани и поеми отговорност .стига си бутал другите напред .както прави бате боико ....много хора ти вярват неги разочароваи.
185
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 201Нещо с цифрата 80 ... ?
184
16
 
10
 
! Отговори
Кики преди 6 години
Слави Слави Слави !
183
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо сплотено няма в едни роби,дето ниска главица я сабя не сече.
182
3
 
14
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Защо няма обществено мнение в България , което да има точно определени изисквания ,към хората които си избира да го ръководят!?!?! Ами има само една причина- много ниско ниво на интелегентност!За това сега има Борисов, преди това-Костовци , а в бъдеще и Славчовци или Димитровци!За това няма да има Орбановци, защото ги няма 'унгарците' в България!
181
4
 
14
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
СМЯНАТА НА ЕЛИТЪТ НИ!! Това е пътят на възстановяване на държавата България!Няма го обществото да иска да направи това!Друг е въпросът дали Слави или Димитров са хората да поведат този процес!!
180
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава глупост не бях чувал, Чалгарина мрази ГЕРБ, а според бекапееца точно Чалгарина щял да става "'нова патерица"' на ГЕРБ.А пък бекапейците са постоянната патерица на Дпс!
179
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде Слави,народа е с тебе!
178
17
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Слави и Димитров да поведат българите да си сменят ЕЛИТА!!!!!А това е 100% наложително! Другота са само празни приказки!Нито има българи способни да защитят интересите , нито и това е пътят!А Слави и Димитров да оглавят този процес- личността е без значение .