Правителството пада? Марешки видя патерици на ГЕРБ – БСП и ДПС

"Решението дали да се разпадне коалицията, ще бъде взето в централата на ДПС"
12 фев 2018 09:00,
81

Изказванията на Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че управляващата коалиция може да се разпадне, ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, са пореден опит двамата "да си надуаят рейтинга, който постоянно пада".

Това посочи пред Bulgaria ON AIR лидерът на "Воля" Веселин Марешки, след като споровете около ИК показаха, че достигането до консенсус е почти невъзможно.

Още по темата

"Решението дали да се разпадне коалицията и да се мине към предсрочни избори, ще бъде взето в централата на ДПС, защото ВМРО и "Атака" са под прякото подчинение на ДПС. Преди тези избори Каракачанов беше в коалиция "България без цензура", след това го имплантираха в т. нар. патриотична коалиция. Той е троянският кон в тази коалиция", заяви Марешки.

По думите му Патриотите могат да преглътнат ДПС, за да имат двама вицепремиери и няколко министерски кресла.

"Нищо не може да разклати правителството. Много е силно, защото има много кандидати да го подкрепят", отбеляза депутатът и добави, че ДПС и БСП са готови да заместят Патриотите, ако те напуснат управляващата коалиция.

"Аз съм изцяло против насилието срещу жени и деца, не прочетох въвеждането на трети и четвърти пол, срещу което съм категорично против. Лично ще подкрепя Истанбулската конвенция. Ако конвенцията получи подкрепа на Конституционния съд, това с чиста съвест ще ми даде възможност да гласувам със "За", обясни Марешки.

"Корупцията в България е на много високи нива. Управляващите имат желание да направят нещо, свързано с антикорупционния закон. След половин-една година ще видим дали той работи", каза още председателят на партия "Воля"в "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
Яд преди 6 години
Яд ли те е? Завиждаш, а?
58
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Аз пък ще спра да се си сипвам бензин и дизел от бензиностанциите на Марешки, щом подкрепя конвенции унищожаващи българските традиции. Да ходи простака да си продава бензина някъде другаде, например в ЕС, Русия, Иран, Ирак ....
57
1
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Марешки го държат на къс повод, само да кривне от "браздата" и делата ще завалят като майски порой. Зависим "политик" и кандидат за популист 1 на републиката е смешно да прави политически изводи с тежест. А Шкембето е ясно, надали има политическо движение или партия, с което не е правил опити за "сватосване". Показва ясно двуличие- пред партньорите си ляга и вирва краката, пред медиите нема като него. В общи линии Циркаджии и както казва народа Интерсчии!
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тоя нали го драскаха за патерица на ГЕРБ!Той първо се сложи на Бсп за вот на недоверие.Те го отрязъха но по-късно Бсп му падна на колене да гласува в тяхна полза ама не стана.Сега почна да върти опашка на някъде да се закачи към друг.Мутра!
55
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правителсвото - да , но Боко - НИКОГДА.И да спечели друг изборите, протестъри, барабанчета, знамена, вувузели и после пак Вождът ще е начело.Хора, налягайте си парцалите, Борисов ще бие и Живков по царуване, вервайте ми.
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки е един варненски мафиот, който няма място в БГ-политика!
53
1
 
7
 
! Отговори
Я-ЯЯЯ преди 6 години
Я, май тоя, заедно със своите 10 послушковци, ще реши проблема. Ти да видиш!!!
52
1
 
10
 
! Отговори
Ала-Бала преди 6 години
Ще гласуваш, рабира се, защото иначе Цветанов ще те вкара в кауша. За пари на всико си готов, варненска мутро!
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки е куче на Буда
50
3
 
10
 
! Отговори
э23 преди 6 години
Кой го бръсне за слива този "фалшив" бизнесмен с неговите контрабандни стоки?!!
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** - златен пръст ... почти всички в парламента
48
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно кое дава самочувствието на българите да се правят на по-умни и по-големи моралисти от европейците та ритат срещу истамбулската конвенция? Дали икономическото ни положение или силната ни армия, или просто някой надува бузите на българина от североизток?
47
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи път бат Весо да каже нещо умно.
46
3
 
18
 
! Отговори
БившаВоля преди 6 години
Марешки много слаб екип без грам опит в политиката ,а обещания - помпозни- професори ,масони -бош лаф.
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магарешки е *** !
44
4
 
32
 
! Отговори
а той чия ли е преди 6 години
ТОЗИ СЪС "ЗАМРАЗЕНОТО" ДЕЛО, ЧИЯ ЛИ "ПАТЕРИЦА" Е? НАЛИ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, ЧЕ ПОДОБНИ СА ТАМ "СЛУЧАЙНО"??? И НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ДА ПРОПАГАНДИРАТ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, КАТО В ОБЯСНИТЕЛНИЯ ДОКУМЕНТ В чл. 52 ЯСНО СЕ ПОСОЧВА ЗА КОГО СЕ ОТНАСЯ? ГЕЙОВЕ, ЛЕСБИЙКИ, ТРАНС!!! ВСЪЩНОСТ ТОЙ НАЛИ СИ СВАЛИ ИМУНИТЕТА, ЗАЩО НЕ ПРОДЪЛЖАВА ДЕЛОТО?
43
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждате и търсите патерици чадъри само...А защо не виждате народа си - страдащ от вашите политики и решения??????
42
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няколко пъти вече хората излизат и протестират срещу Конвенцията заради *** идеологията.
41
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не пита народа за ЕС, НАТО, Шенген, еврозоната, Конвенцията, енергетика и всичко останало. Те ползват плюсовете, а за хората остават негативните последици...
40
4
 
28
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Правителството, пада. Но това не е Новина. Писал съм го десетки пъти в тоя форум. Няма как да не се случи това. Магарешки, може да не го вярва, но той все пак не е доктор, а търговец-фармацевт;))) и бензинджия. Алилуя, Бейби!