Борисов: Може да сме отскоро в ЕС, но сме дисциплинирани

Премиерът се срещна с председателя на ЕНП Жозеф Дол
72
Борисов: Може да сме отскоро в ЕС, но сме дисциплинирани
Снимка: БТА

Може да сме една от най-младите членки на ЕС, но в същото време сме едни от най-дисциплинираните. Това обяви министър-председателят на България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов по време на работна среща с председателя на ЕНП Жозеф Дол в София, съобщиха от пресслужбата на правителството.

За България и другите нови страни-членки на Европейския съюз е ключов въпросът за Многогодишната финансова рамка. Важно е тя да бъде фокусирана върху основните приоритети и да отчита нуждите за развитие на отделни ключови области като инфраструктурна свързаност, образование, иновации, опазване на външните граници на ЕС, подчерта премиерът.

Бойко Борисов посочи, че в качеството си на председател на Съвета на ЕС, се стреми страната ни да работи активно за намирането на общ език между членките по всички актуални теми от европейския дневен ред. "Може да сме една от най-младите членки на ЕС, но в същото време сме едни от най-дисциплинираните. Доказателство за това са прогнозите растежът на БВП на страната през 2018 г. да достигне 4,2 процента. Освен това България пази много добре външната граница на ЕС и това дава спокойствие на нашите партньори", подчерта премиерът.
 
Бойко Борисов увери своя колега, че ГЕРБ и управляващото мнозинство в парламента ще продължават да поддържат проевропейския дух на страната, защото единственият и най-добрият възможен път пред България е именно евроатлантическият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъкмо се канех да напиша нещо за този индивид и като гледам то хората преди мен са казали всичко негативно което може да се каже.
63
1
 
5
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
ББ: Дисциплинирано крадем и лижем ***.овете на САЩ и ЕС и им се дупим, за каквото кажат. А в замяна те ни оставят да си крадем дисциплинирано от собствения народ. ГЕРБ - МАФИЯТА, която трети мандат управлява бедния изстрадал български ОВЧАРСКИ народ!Бойко Методиев Борисов е за разстрел, от пожарникар и охранител на СИК стана мултимилиардер, мародерствайки над собствения си народ. БРАВО БЪЛГАРИ, СВАЛЯМЕ ГО ОТ ВЛАСТ, ВИЕ СИ ГО ПРЕИЗБИРАТЕ !!!
62
0
 
7
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА 18 преди 6 години
Б БОРИСОВ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ , ПРИ НЕГО НЯМА ПРИНЦИПИ И НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ , А САМО БОРБА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И ВЛАСТОЛЮБИЕ . ЗА ДА УГОДИ НА САЩ СПРЯ 3 РУСКИ ПРОЕКТА , ЗА ДА УГОДИ НА СДС И ДСБ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ГЪРНЕВСКИ , БИКОВ,АНТОН ТОДОРОВ , ИВАН ИВАНОВ - В ЕНЕРГЕТИКАТА , СЪС ЗЕЛЕНИТЕ СЕ РАЗБИРАЛ ДОБРЕ , ЗАТОВА НЕ ЧАКАЙТЕ ВТОРИ ЛИФТ. А АКО ИСКАТЕ ПО - ВИСОКИ ЗАПЛАТИ , ИЗЛЕЗТЕ НА ПРОТЕСТ -ТОЙ Е СТРАХЛИВ И ЩЕ НАМЕРИ ПАРИ ДА ВИ ДАДЕ .ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВНИК .
61
0
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Поклон пред Р. РалинВЕЛИКО! ПОКЛОН!
60
0
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Posluschko. Kakvoto kaje ES tova pravi. Mahna Yujen potok sega goni Mihalq. Koy ti dava ti da dirjisch krancheto da se razporejdasch sis Ruskiya gaz.
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дисциплинирана мариотнетка е Тиквата
58
0
 
14
 
! Отговори
Поклон пред Р. Ралин преди 6 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин
57
1
 
15
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Не сме дисциплинирани, роби сме!
56
0
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
И като "сме дисциплинирани", защо така не ни приемат нито в Шенген, нито в еврозоната, нито, нито отпада мониторинга ?Шим.панзе да беше, щеше да схване, че се искат НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ОТГОВОРНОСТ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЗА ДА НЕ БЛОКИРА ДЕЛАТА ЗА КОРУПЦИЯ, РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, А НЕ СИМУЛИРАНЕ НА ТАКАВА, РАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ и АДМИНИСТРАЦИЯ, А НЕ СИМУЛИРАЩИ ДЕЙНОСТ С ЦЕЛ УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ!В Западна Европа може да са наивни, но пълни ***.оти не са !
55
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава снимка. Май цяла нощ са го... в Симитли.
54
14
 
3
 
! Отговори
Янчо преди 6 години
На думите на Бате Бойко има само един отговор: - Така е!
53
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E как няма да сме отличници с тая ухилена продажна безродна тиква начело на държававата ни.Самовлюбения селски комплексар е готов да продаде и майка си, за едно селфи с Меркел или любовника му Юнкер.
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** *** мухобоико
51
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дисциплинирани са германците. Ний сме подлизурковци, които все гледаме да се докараме пред големите шефове. Или ни хвалят, или ни критикуват, но уважават ли ни.
50
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бате го играе дисциплиниран и видите ли несправедливо ощетен за шенген и еврото... Туй ще е ок докато има фондове и дават, та не сме капо, ама после трябва да измисли и стратегия като лошите момчета унгарците и поляците инак хем послушен хем кинти йок
49
0
 
26
 
! Отговори
nina преди 6 години
Дисциплинирани? Не, ПОСЛУШНИ, г-н Борисов, ПОСЛУШНИ! Схващате ли разликата в значението на думите?
48
0
 
21
 
! Отговори
Спиро Киров преди 6 години
Дисциплинирани са нашите партии. Изпълняват каквото им наредят отвън. Като папагалчета са.
47
1
 
19
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 6 години
Трябваше да сеслучи това което се случи в северната ни съзедка преди 20години.И нямаше да бъдем на тоя хал.Затова сега са добре.нямаше да ни управляват мафиоти и мутри.
46
0
 
27
 
! Отговори
Сторм преди 6 години
Снимката казва всичко за индианския вожд.
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 48Еми,какво очакваш от тях? Все пак те направиха прехода..Червените капиталисти от БСП са мозъка на всичко което става сега. Ама простия българин явно не иска да го разбере и вярва че БСП била алтернативата...Боже пази ни! Единствената алтернатива е тоягата и пушката и да се гонят тези крадци от БСП,ГЕРБ,ДПС и останалите филиали на БКП