Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
3
 
! Отговори
Човек от тълпата преди 6 години
Чета коментарите и си мисля: пишеща тълпа и *** безброй, които също са част от тълпата. А хората, от които зависят (зависват) нещата се виждат в заглавията. В случая Божо.
161
0
 
1
 
! Отговори
Доцент Димитров преди 6 години
След като в ефир казахте: че Гинка е по-добър собственик от държавата, ме изгубихте като избирател. Как една Чехия, Австрия, Верикобритания, Германия са добри държавни собственици, много просто политиците са в играта. Шефът на ЕВН взима сто хиляди заплата 2013, а сега не се знае. В Турция , за да издадат акт 15 и 16% задължително панел на покрива. ЕВН и ЧЕЗ са атакувани с камъни в Л. Америка. ЕВН съди Македония и Албания, ЧЕЗ БГ - айде и ние четем и пътуваме. Трайков, Дянков & Co. в затвора!
160
0
 
4
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
Дали истина, дали парвенющина - май второто! От бивш партиец/комунист и *** за каца не става!
159
1
 
12
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
На България не е нужна президентска република. Защо мъчите сянката на Кан Кубрат, г-н професоре Б. Димитров? Все пак трябва да сте доволен от академическата титла. Защо сте тръгнал по наклонената плоскост и ставате за посмешище? Чуйте се сам как говорите - едва дишате. Как ще държите речи? Как ще представлявате такава нация като българската? Не е достатъчно да се закичите с трикольор и мартеница. Съветвам Ви с добро - освободете се от манията за президент. Изберето си по-леко хоби.
158
3
 
10
 
! Отговори
Човека от народа преди 6 години
Г - н Димитров след като и в медийте излезе информация че сте откраднали името на вашата партия от НД - Хан Кубрат и искате наготово да присвоите труда на младите симпатизанти от Хан Кубрат . Защо след като се установи че такава не правителственна партия вече съществува вие още продължавате да правите пиар на чужд гръб . Засрамете се професоре и накрая се питам какъв пример бихте дали на вашите симпатизанти : Да крадат безсрамно !!!Засрамете се професор Димитров
157
2
 
7
 
! Отговори
нн преди 6 години
Писах и повтарям да твърдя, че човек може да стане за смях и на стари години. Няма потенциал и партията му ще е един файтон хора.
156
3
 
8
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Божо първо да мине през ситото на Слави.Ха,ха...!
155
4
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
До Щерю 147 Прав си. Божо вместо да се плаши от годините си, тръгнал партия да прави.
154
4
 
8
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
Божидар Димитров не бил марксист...Хайде де!Ми кво правеше в БСП ?Още една проруска партия. А уж сме били еврапейци. Така до никъде няма да стигнем.
153
4
 
6
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Да така е НД ХАН КУБРАТ го има от години и дядо Божо реши че е по лесно да га открадне , но дядо Божо така не е хубаво !!!
152
3
 
8
 
! Отговори
Кръстоносеца преди 6 години
Ей крадец защо още не си осъзнал че ИМЕТО ТИ на твоята партия вече го има и не е хубаво да го крадеш . А може би вече те мъчи деменцията .
151
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кан Кубрат ...кой е ??
150
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно отявлено доказателство, че Слави Трифонов е патирица на ГЕРБ. Ако искате да се отървем от шайката единствената партия която не е патерица на герб е БСП. За съжаление е така. Иначе всички Яне, Патриоти, десни, лъгаха че не са патерица ала са патерици и то такива че народа ги затрива на следващите избори.
149
3
 
12
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Най смешно е със "жандармерийските части" Но толкова може човека!
148
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми от мераклии за народна трапеза.
147
2
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Божо - агент Кардам и други подобни постепенно намаляват по естествени причини.
146
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук всички са комунисти ,защо и Слави прави кастинг ,да разбере кои са червените и тях да назначи !Промяна е имало само с методите на Хитлер срещу червената мафия!Видяхте оня ден ,тя вече и на Православие се пребоядиса !
145
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
...жандармерийски части....., ***!
144
2
 
5
 
! Отговори
Pozitiv преди 6 години
Pone vampirite v republikata bg da se prebroiat...osvetliat i otchetat v eu statistikata...:-)
143
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега точно друго няма ли че да се занимаваме с президенска република ? другарите ше ни занимават със себе си цял живот тва да не е тука Бразилия или Сащ за шепа народ цял президент скъпо много скъпо нямаме икономика да издържаме президента и неговата администрация