В Евксиноград: Какво си казаха, какво скриха...

Свидетели на срещата разказват пред Bulgaria ON AIR
28 мар 2018 10:07, Петя Славова
19

2523 гледания   |  Още видео

Резиденцията в Евксиноград за една вечер събра лидерите на Европейския съюз, заедно с българския министър-председател Бойко Борисов и турския президент Реджеп Ердоган.

Още по темата

Репортерът Гергана Венкова и фоторепортерът Олег Попов бяха свидетели на най-важната среща от началото на българското председателство на ЕС и разказаха повече за скритите знаци и посланията, случили се във Варна.

"Определено имаше напрежение. Такова се забеляза и в самия Бойко Борисов. Толкова напрегнат не го бях виждала досега", каза Венкова в студиото на "България сутрин".

Според Олег Попов тази среща е успешна.Попов бе поканен като втори официален фотограф на срещата и снимките на фоторепортера на Bulgaria ON AIR минаваха през пресцентъра на Министерския съвет, а след това подавани и към световните медии.

"Когато лидерите тръгнаха да излизат пред трибуните, цялата турска делегация стана. Те не очакваха, че всички ще си хванат ръцете. Репортерите започнахме да им казваме: "Сядайте долу", защото делегацията стоеше точно пред нас", разказа Попов.

За разлика от Истанбул, когато Борисов бе на посещение по повод откриването на Желязната църква, контролът на срещата във Варна бе в нормални условия за снимане и фоторепортерът е успял спокойно да заснеме турския президент.
 


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
месара преди 8 месеца
не се чудете какво се е казало и се е скрило, след няколко дни другарката "истина" нинова, ше ни осветли! абе, що не са поканили бсп репортерката, другарката йотова да снима?!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
NIKOGA NYAMA DA RAZBERETE
17
0
 
3
 
! Отговори
Анадолец преди 8 месеца
"Зад тези 50 стоят още поне три милиона !!!
:-)"

Че толкова българи има ли още в България...
Ако е така кой ги спираше да не излязат... Това беше голям шанс :-) :-) :-)
Кога ще видим тия три милиона българи да протестират за по важни неща! Например за корупция, за здравеопазване, за заплати и пенсии :-) :-) :-) или си викате ние от 40 лв бонус за велик ден сме доволни... По важен е Ердоган... :-) :-) :-) :-) По естествен път ли сте толкова "умни"!? :-)
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Излагате се вие по целия свят и затова ви мразят и християните, и вашите уж мюсюлмани!
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бачо Буби какво да каже, поне малко English да бе понаучил, сма от къде толкова мозък и желание за наука. Гледал ги е какво си говорят, ако улови нещо, хилил се е страхливо, дебнел е теакциите на сатрапина Ердоган, ще ни ударва ши или да. Но беше довлачил Сеинетка, първа я представи на турчина, с този г)))з и ц)))ци, да го омилостивява. Ама онзи е диабетик и отдавна е забравил що е то ерекция. От цялата работа, бедния българин плати цялата сметка.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Зад тези 50 стоят още поне три милиона !!!
:-)
13
6
 
11
 
! Отговори
Анадолец преди 8 месеца
"Поне ердоган разбра, че е нежелан в БЪЛГАРИЯ !!!"

А да знаеш само колко му пука... Събрали са се там 50 души... Пълна излагация...
Абе на един протест в Турция се събират хиляди... Слаба работа! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
12
4
 
5
 
! Отговори
Анадолец преди 8 месеца
До 4

Сигурно ти повярва и на вчерашната новина, че са пуснали турците гръцките войници... :-) :-) :-) :-) :-) :-) да чакат...след тези им лъжливи новини на гърците, турците сега за инат няма да ги пуснат! :-) :-) :-) :-)
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поне ердоган разбра, че е нежелан в БЪЛГАРИЯ !!!
10
4
 
6
 
! Отговори
Анадолец преди 8 месеца
"срещата е била толкова успешна, че днес турски самолети са нарушили 50 пъти гръцкото въздушно пространство над Егейско море... върви се към горещ конфликт, Русия, Турция и Китай искат възстановяване на империите си и увеличаване на териториите си"

Еми то и вчера гърците бяха казази, че от "страх" турците им били пуснали арестуваните войници...
А се оказа, че са ги "пуснали" да вземат въздух в Одринския затвор...:-) :- и съобщиха турците, че нямат намерение за сега още да ги пуснат другаде:-)
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво са си казали, кой на кого? Наш Боцко какво да каже, и да иска не може, езика беден, познанията му постни. Снимките цензурирани от МС. Защо ли, защото са показвали колко надупен е бил нашия Каратист, уплашен до такава степен, че им бъркаше имената. С този съвсем изфирясал, крадлив и лъжлив чичо, България ще се тътри последна, бедна, ограбена и използвана, изоставена на опашката на ЕС. Вече 10, не 15 години властва, едно добро да е направил освен да ни краде и предава? Няма и няма!!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Намери информация и прочети. Много има писано по въпроса!
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Срещата има по-скоро символичен характер. Проблемите между Турция и ЕС се коренят в културни различия, които няма как да бъдат изгладени само с наличието на услужлив домакин като Бойко. Посланието към масите е с изборна насоченост. Логично е Борисов да е притеснен, тъй като без конкретна позиция той се е страхувал през цялото време да не се издъни. В крайна сметка влезе в позицията на помирител и всичко стана цветя и рози.
6
4
 
3
 
! Отговори
Попа преди 8 месеца
До 4

Дай източник да видим точно къде кога и как са нарушили.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И ко разбрахме от всичко?Че са снимали Тиквата и Ръждив Ерчидогана след което снимките били цензурирани от бойковите царедворци!
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
срещата е била толкова успешна, че днес турски самолети са нарушили 50 пъти гръцкото въздушно пространство над Егейско море... върви се към горещ конфликт, Русия, Турция и Китай искат възстановяване на империите си и увеличаване на териториите си
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Борисов излъга, че се е застъпил за геноцида над българите по време на робството и за продължилите им страдания след това, причинени от турците, както и за ненамесата на Ердоган в нашата вътрешна политика.
Трябва твърдо да му заяви, че няма право да претендира за откъсване на български територии!
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поне поизкърпиха дупките по варненските улици. Няма да се излагаме пред чужденците я.
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази среща е срам за България.