Цветанов зове: Да се числим към евроатлантическата общност!

А не към евразийската, иска лидерът на ПГ на ГЕРБ
779
Цветанов зове: Да се числим към евроатлантическата общност!
Снимка: БТА

Трябва да се числим към евроатлантическата общност, а не към евразийската. Това мнение изказа председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от партията.

"Разбира се, че трябва да поддържаме добри отношения с Русия, но това, което те правят в момента, е недопустимо за 21 век", подчерта още бившият МВР шеф.

Още по темата
Според него, подкрепяйки Великобритания, ние подкрепяме развитите демократични общества. "Ние не сме разследващ орган, затова трябва да сме солидарни с общата европейска позиция", обясни заместник-председателят на ГЕРБ.

"Живеем в напрегнати времена, но аз вярвам, че разумът ще надделее. Мирът и спокойствието са гаранция за просперитет, но за целта трябва да спазваме демократичните ценности и да зачитаме суверенитета на всяка държава", подчерта още Цветанов.

Той посочи, че от ПГ на ГЕРБ не са влезнали в тона на БСП. „В петък те поискаха парламентът да излезе с обща декларация по случая „Скрипал“, но това щеше да е много грешен ход“, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ и уточни, че когато Народното събрание излиза с позиция, връщане назад няма.

"Затова ние се противопоставихме на това тяхно искане и на свой ред предложихме ако се приема някаква обща позиция – нека тя да кореспондира изцяло с тази на европейските лидери", заяви той.

По думите му БСП водят антиевропейска политика, която има за цел да изтика България извън евроатлантическата общност. "За разлика от тях, аз ще продължа да защитавам евроатлантическите ценности, каквото и да ми коства това", заяви Цветанов.

Той каза още, че през годините много хора са напуснали България, но напоследък се наблюдава тенденция някои от тях да се завръщат. "Младите виждат благоприятните условия за развитие у нас и все повече от тях решават да търсят своята реализация именно в България", обясни Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


779
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
38
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Демокрацията е най-висшатга система. При демокрацията хората са свободни да избират измежду много партии които да ги водят по единствения възможен път на демокрацията към светлото демократично бъдеще защото демокрацията е най-съвършената система. Който е против демокрацията значи не е демократ и трябва да бъде изолиран и ако се наложи санкциониран от демократичния закон.
29
3
 
33
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Към тия *** ли, бре?
28
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не вярвам, че разумът ще надделее, защото нямате разум!
27
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо и Роско най мразените хора в България.
26
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е демократично право на Цветанов , както и на Нинова , която е против ЕС и НАТО .А дали е негодник другарю червен потурко ще го реши народа на избори, а не ти по сайтовете.
25
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Младите виждат благоприятните условия за развитие у нас и все повече от тях решават да търсят своята реализация именно в България", обясни Цветанов."Младите те виждат тебе на власт и избират чужбина.
24
2
 
25
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Баце сигурно вижда в Цеко сродна душа, не виждам друго обяснение
23
3
 
38
 
! Отговори
www преди 6 години
На гербав не вярвайте, каквото и да ви казва. И Борисов лъже, и Цветанов, и оня с еврофондовете. Просто сега се опитват да пазарят нещо между Кремъл и Запада. Най-вероятно няма да могат, но то толкова им е и акълеца.
22
2
 
24
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Изпрати четирима в Русия и каза на Русия да прати четирима нови. Какво ще кажеш за тази игра ? Нямаш думи, нали ?
21
3
 
46
 
! Отговори
нем2ца преди 6 години
Нали в ЕС щеше да е демокрация и да се зачита мнението на всеки. Че то същото като едно време. Каквота каже СССР и трябва да сме съгласни, а 6ега е каквото каже Англия или Германия. Ай сиктир. А тоя с апартаментите още ли 5е ни дава акъл?
20
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намирисва ми на разкол в ГРОБ. Шестака ке падне.
19
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо, ако в България имаше реално и действащо правосъдие, ти лично щеше отдавна да си присъединен към пандизчийската общност и щеше да ни спестиш неадекватното си даване на акъл, който в пипонестата ти милиционерска чутура липсва.
18
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако този не го изгони Боци на следващите избори гласувам за АТАКА и ще агитирам всички познати.
17
48
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Но изгони Германия руските шпиони.А ние чакаме Доказателства.
16
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей с такава продажническа политика се купуват 6 апартамента в София.Или вече станаха 66 мезонетите на простия ушев физкултурник?
15
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко, уволнявай!
14
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Германският министър на външните работи Хайко Маас заяви, че неговата страна желае да запази диалога си с Русия въпреки конфликта около покушението срещу Сергей Скрипал с химическо оръжие и експулсирането на руски дипломати от Берлин"Цвъки пак не е в час с политиката на "евроатлантиците".
13
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов вече взе да се прави на Плевнелиев! Явно това му шепнат от американското посолство
12
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тук нататък, докато този и Захариева са във ГРОБ ще гласувам само за БСП.
11
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние защитаваме евроатлантическата общност, но кой ще защитава нас? А Цветанов остава верен на господарите си от САЩ и вярва на думи, а не на факти!