ГЕРБ срещу БСП: Хората с увреждания са чути от кабинета!

Цветанов: В последните две години е увеличен бюджетът с 43%
19 апр 2018 15:15,
39
ГЕРБ срещу БСП: Хората с увреждания са чути от кабинета!
Снимка: архив, Булфото

От ГЕРБ определиха като несъстоятелни и неаргументирани критиките на БСП към управляващите заради случая, при който хора с увреждания не бяха допуснати в сградата на парламента.

Още по темата

Въпреки че в началото на днешното заседание зам.-шефът на парламента Емил Христов се извини на хората с увреждания, БСП излезе с остра декларация заради недопустимото според тях поведение на мнозинството.

В отговор шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов настоя, че това са "абсолютно несъстоятелни тези, които не отговарят на истината". Управляващите отчетоха и какво е направено от правителството за хората с увреждания.

По думите им в последните две години е увеличен бюджетът за хората с увреждания с 43% и правителството е поело ангажимент за техните проблеми.

"Тези хора са чути от изпълнителната и законодателната власт и се полагат усилия. Самият факт, че през последните 2 г. говорим за увеличаване на бюджета, означава, че има чуваемост и диалог", настоя Цветанов.

"БСП доказаха, че не могат да управляват, а че създават напрежение, без да дават алтернатива за решаване на проблемите", заключи той, но допълни, че управляващите остават с протегната ръка към опозицията, ако искат да се работи конструктивно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Инвалида преди 6 години
Ей и за това ли намерихте да спорите господа, не трябва ли поне за това да имате едно мнение и политиката за бъде насочена в посока иска на протестиращите? Нима останаха още пари от бюджета за лична изгода? Много тъжно, много срамно!
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ментално сбъркан човек е цяло проклятие за държавата! Добре, че не се е родил по времето на фашизма!
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чути са, спор няма. Вчера боци такива сили на съчувствие лееше....
28
0
 
8
 
! Отговори
Цецо пердето преди 6 години
Дон Цеци пак се изцепи неподготвен! Абе Цеци,като сте толкова на ти с проблемите на тези хора,защо една истинска българка днес напусна България със своето дете завинаги?!! Не чу ли какво каза за вас за ГЕРБ за Б,Борисов?! Много си нагъл,чесно ,ама и ти имаш деца,Господ ще те накаже! Имаше един бивш ,,президент" много голям го вадеше,ама пострада! Предлагам ти,работи за бедните българи ,стигат ти толкова апартаменти,лакомията ти ще те погуби!!! Дано си разбрал!
27
0
 
11
 
! Отговори
бългериа фърст преди 6 години
ГЕРБ срещу БСП: Хората с увреждания са чути от кабинета! Но не са изслушани, ухили се доволно Цецо Апартаменто.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кривоглавият цецо се прави на умен, ама не стаа, малко са му клетките.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този ръмбел Цецо ли е лицето на ГЕРБ? УжасТ!!! Най-неукия и ***, от всичко разбира. Смеехме се на Тошара, че е бил завършил 8 клас. Този е завършил помощно училище, за бавноразвиващи се. И той баща, той майка. На рамо да си го носят от ГЕРБ. Той така отвръщава, че помага на БСП.
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странджа,Тебе и Худини ще ти завиди. Как все успяваш да се изплъзнеш от усмирителната риза, незнам? Гений!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамин сладък. Сутринта "политиците ходили сред хората", следобед " чувам ви от кабинета"Тея на кво са бе?
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в България за целия народ е изпитание да имат по 1-2 деца, а предствете си да е с увреждане, политиците като могат само толкова да направят, по-добре да напуснат, за да дойдат по-кадърни и оправни от тях и най-вече некрадливи и некорумпирани
21
16
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Политик от европейска величина...
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама има ли финансова реализация щом бюджета е бил увеличен?... струва ми се, че само се говори как се дават още пари, а до имащите нужда от тях по някви стотинки само
19
0
 
15
 
! Отговори
Цветанеее, преди 6 години
Как ги чухте с тези глухи уши,бе???
18
8
 
4
 
! Отговори
До СДС 3 преди 6 години
какво ли беше пък при станишев? Същото като сега. Бум в строителството и цените нагоре. а правосъдието хич го нямаше. Само дето даваше малко повече бонуси на пенсионерите.
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народе решението е много просто-СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ !! И без това си ги назначават от Козяк !!
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-жо Красимира Обретенова,моля ви,ако четете форума,помислете и върху тези неща!Обичайте вашата рожба! Вашето дете е плод на любовта между вас и вашия съпруг. А относно политиците- те правят това,което е според силите им. Ако имате и възможност, и САМО АКО ИСКАТЕ!- сменете името на вашата дъщеричка. дайте й някое хубаво и слъчнево име- Елена, Мила, Весела,Росица, Снежана,Милена, и др. Простете,но според мене името Пасионария не е подходящо за дете,както и други имена като Деница, Диана, и д
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Самия факт ,че от две години се ГОВОРИ за увеличаване на бюджета показва,че има чуваемост"-Цицерон
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО ВСИЧКИ ЖЕНИ И МАЙКИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА!Майките на здрави или болни дечица - не бива и не трябва да се отчайвате!Майки,обичайте децата си! Прегръщайте ги,милвайте ги по главата,целувайте им челата! А,доколкото до политиците,знайте,мили майки и жени,че Политиците правят това,което е според силите им! Вие сте майки! Една жена и майка ще даде силите си,за да може да помогне на детето си! Жената и Майка са възхвалени в стихове,бъдете радостни,мили жени,че сте МАЙКИ! Вашите деца НЕ са тежест!
13
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Върховна наглост. Не ги пуснаха в парламента, защото били с фланелки с надпис. А Вие господа преди години влизахте само да си пиете кафето и да видите дали ще има кворум. Провалихте заседания, ревяхте като абдали "оставка" и наричахне Волен "златния пръст". Къде е сега този Сидеров, с други не може да е в управлението , но с Вас може и е доста добре приет?. Каквото и да правите фактите говорят, че най доброто управление в България е 2005-2008 г. Най висок ръст на заплати, инвестиции, ниска безра
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До какво чухте?Напрежението расте и не се знае какво ще стане. Разбрах ,че някой човек се е самоубил..МОЛЯ ВИ,ХОРА,КОЛКОТО И ДА Е ТЕЖКО И ТРУДНО , НЕ СЕ САМОУБИВАЙТЕ! Самоубийството НЕ решава трудностите! Колкото и да е тежко положението ни в обществото,има надежда! Не бива да се отчайваме! Тези жени и майки,колкото и да им е трудно,нека да не се отчайват- с ропот,протести,напускане на страната,хулене на държавата,самоубийство и какви ли не безумия- това няма да помогне!