Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи

Шоуменът направил парвоначален подбор, но още щял да отсява
Обновена: 27 апр 2018 17:18 | 27 апр 2018 17:15,
133
Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов обяви с писмо до медиите, че вече е направил първоначален подбор на кандидати за бъдещото му формирование, с което ще цели промяна на политическата система в България.

"Проведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.", пише той.

Още по темата

По думите му, сред тези българи, с които се среща, има хора, които могат да бъдат "далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт", твърди шоуменът.

Избраниците му са на различни възрасти и с различни професии. От 20- до 70-годишни, бизнесмени, адвокати, военни, икономисти, IT специалисти, лекари...

"Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. атова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов (декан на университета "Стенден” в Доха, Катар), професор Атанас Раденски (преподавател в университета Чапман, Южна Калифорния) и доктор Йордан Бъчваров (микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина), ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния месия. Какъв капацитет е славчо чалгаря, та да преценява и подбира?
77
2
 
25
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Някой знае ли отговорът на въпроса!-Защо българите не искат да въведат системата , която целия свят използва в държавите си!!-Подбор,подготовка и реализация на най-умното си!!Това са го правили и правят всички , а само ние не!?
76
1
 
7
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
Ами говоренето не е празна работа!Но в случая става въпрос да се намери някаква нова форма на организация на обществото ни!А тука не е ясно дали избират хора ,които да ги включат в някаква стара ситема , където качествата на личноста за без значение!А формата на организация на обществото ни ,където да бъдат мотивирани най-умните да работят -няма!ПОДБОР,ПОДГОТОВКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА НАЙ-УМНОТО от нацията-това отговорът на всичките ни проблеми!Но има причина да не искаме да я реализираме!ха ха
75
28
 
6
 
! Отговори
Слави е преди 5 години
До Gog&Magogголям шоумен . Щом е решил да влиза в политиката - аз съм зад него . Толкоз народ има зад пожарната ...
74
5
 
35
 
! Отговори
cazzo duro преди 5 години
Kak slavuncho, който е малко по-интелигентен от каца с кисело селе ще прецени кой става и за какво става ? Все едно мен да ме питат кой е подходящ за първа цигулка в симфоничния оркестър. Или да питат баба Гицка от село Гинци за градоустройствения план на София.Жорж Ганчев, Царо, Бареков, сега тоя мамул.
73
6
 
30
 
! Отговори
Онзи преди 5 години
Славуне следващия Бареков, какъв си разбирко ти провеждал ми лични разговори с някакви типове айде няма нужда не вярвам!!!
72
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славчо Трифонов първо да каже как стана член на масонска ложа, предложен за такъв от покойния Илия Павлов!!!
71
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко нали щеше да взема царските имоти, ама всъщност даде медал на дедо Мони.
70
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подбора е направил Боко, а Слави пунтира. Слави е следващата патерица на гербавите. Активираха го след резила с Иванчева знаят че дните им са преброени.
69
2
 
23
 
! Отговори
до 74 преди 5 години
и аз тъкмо си мислех да напиша за оправянето за 800 дни.Ами оправни хора се оказаха!
68
3
 
35
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Едно време и Симеон направи "подбор",спомняте ли си?И юнаците от..."отбора"се появиха на яхтите на ...едни други "юнаци".Няма да се учудя,ако има пак 800 дни,след които ще разцъфнем,та и ще вържем.
67
5
 
30
 
! Отговори
Gog&Magog преди 5 години
Кой е Слави?
66
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Раденски е ***.. h-index 10 ( 3+ по нашему ) ама със самочувствието на голям учен.
65
18
 
9
 
! Отговори
YANDEX преди 5 години
СЕГА РАЗГЛЕДАХ СОРС КОДА НА ДНЕСА - ПОЛЗВАТ РЕСУРСИ НА YANDEX - РУСКИ МEКЕРЕНЦА СА
64
8
 
28
 
! Отговори
Зрител преди 5 години
На тази снимка много лъскав череп,много нещо! И все запотени от усилена работа!Всеки ден ни показват ***.ти,които освен да ни дразнят с ***.тиите си , друго не могат да направят. Учудващо е,че някой им плаща да си показват магариите.
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много са проблемите.. няма как централизирано да огрее навсякъде един човек било то и Слави. трябва да се създадат екипи здраво мислещи и старейшини ако трябва за да се промени всяко едно звено. иначе пак ще е като да вадим пожарогасител за да потушим пожарите..
62
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сл. Трифонов има и имаше отлични контакти с Ъндърграунда, неведнъж ги е възвеличавал в песните си, неведнъж е легитимирал дейността им публично. Как би могъл такъв човек да носи Промяната?!
61
9
 
36
 
! Отговори
Свинята преди 5 години
Както какъв Слави прави кастинг и подбор. Като високо морален , високо интелигентен човек. Ясно е че е успял как не коментираме но в тази държава това че си успял не показател че струваш.Правете си сметка какви са тези хора които искат да стават политици че да се унизят дотолкова да се явяват на кастинг пред него ида бъдат оценявани като на пазар...тези хора и майка си биха продали за няколко сребърника...но гласувай народе...то не беше царя....тикваря...барека ..слави бинев все спасители...
60
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩОМ БАРЕКОВ ВЛЕЗНА ТА ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ЛИ!НО ДА СИ ЗНАЕ, ЧЕ АКО ПОДКРЕПИ БУДА И СТАНЕ ПОРЕДНАТА МУ ПАТЕРИЦА ЩЕ ГО ПРОКЪЛНА И НЕГО И СЕМЕТО МУ!
59
9
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Колко трябва да си меркантилен за да се съгласиш да участваш в проект като " Гледай как се прави". Да знаеш, че тази цинична песен, в която се споменава думата убийство ще я гледат деца, бъдещето на България...и този човек се изправя пред народа ни и без срам смята да се занимава с политика?! Сигурно министрите му ще са плеймейтки, като неговата, която вероятно търси с лупа