Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?

Президентът Радев първи беше там, защити се Бойко Борисов
6 юни 2018 16:30,
223
Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя шеф Корнелия Нинова вече не е надпартиен, отбеляза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Божурище.

По думите му всички изказвания на президента Радев всеки ден са срещу правителството.

Още по темата

Борисов не разбира защо е оприличен като "слуга на Путин", а президентът Радев е бил пръв там и за него няма подобни изказвания.

Миналата седмица премиерът замина на визита в Москва, но посещението му приключи за ден и се върна по-рано от предвиденото.

Двамата обсъдиха строежът на АЕЦ "Белене", включването на България в "Турски поток", както и развитието на сътрудничеството между Русия и България в енергийната сфера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото не са осъдени виновните, за подписаните с Газпром,неизгодни договори за милиарди,във вреда на България.
161
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма какво да се церемоним на изборите всички Путинисти да ги изметем
160
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧОВЕКА С ЧУВСТВОТО НА ДЕЛЕГАТ ОТ БОГА!!!!!!Говорещия с бога е сбъркал май говори с дявола!!!!
159
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!
158
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да се чуди за глупости, да се зачуди най-после какво да прави та да оправи жизнения стандарт на хората Че стържеме дъното и обедняхме тотално. Знаеме чий слуга си айде не н занимавай с глупости за отвличане на вниманието.
157
0
 
22
 
! Отговори
истина ви казвам преди 5 години
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!!
156
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко сложи си ръка на сърцето и кажи,че управляваш честно държавата,спазваш европейските ценности и се придържаш към Евроатлантическия съюз и НАТО.Има много факти,които те изобличават в последно време,че си свързан с Пеевски,БСП,ДПС,АТАКА,НАЦИОНАЛИСТИ-Всичките изредени са Путинисти.По делата ще те познаем.Излъгани като определящ се десен,имахме текато човек от народа,а ни измени съвсем хладнокръвно,като направи огромен ляв завой със слугите на Путин.Путин доказан антидемократ терорист1!!!
155
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слуга на мафията!
154
4
 
25
 
! Отговори
Верно преди 5 години
Баце не е слуга на Путин!Всеки знае,че е такъв на Меркел и Ердоган.Както и на Цветелина Бориславова.За САЩ не споменавам,щото се подразбира.
153
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички руски енергийни проекти в България благодарение на Боко се строят в турция - нефтопровед, атомна централа и газопровод. Май е враг не на Путин а на България, *** си постига своето.
152
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че е доказал че е враг на Путин и слуга на Ердоган. Само колко турски борци за демокрация и свобода арестува и без адвокатска защита предаде на Капу куле на диктатора Ердоган. Никоя друга държава от Европейския съюз не е предала нито един преследван турчин на диктатора. Даренията на човеци бяха особено щедри по времето на Руми Бъчварова.
151
3
 
23
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Ех този Боко... Трудно е да се определи на кого да слугува...По-добре на Путин, от колкото на Ротшилд (ако, не дай Бог, това не е едно и също)!
150
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Рашидов казваше една народна приказка "и за ч,еп за зеле не ставаш"
149
5
 
25
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Не си Бойче , не си , на Рогатия си слуга тии и на оня лудия с русата грива от САЩ!
148
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плака, тръшка се пред Путин, накрая го натириха и си тръгна ден по-рано с празна кошница.
147
22
 
15
 
! Отговори
До 148 преди 5 години
"ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗНАЕ ЗА КАКВО Е В МОСКВА". Там е работата, че само той си знае. Отиде да целува големия брат и да му се кланя, а не свърши работа за 5 ст. Някой да е чул какво е договорил? Дали да намалят цените на газа? Дали да ни върнат заграбеното от СССР през 1944 г. - цели пълни вагони - 20 т. злато, златни часовници, златни огърлици, вълнени и копринени платове, скъпи кожи, много ценни килими и гоблени, картини-шедьоври и още купища скъпи вещи?
146
4
 
20
 
! Отговори
95759 преди 5 години
Не моа да разбера какво толкова подготвиха за два месеца, като никой от българската делегация не стоеше адекватно на срещата и пресконференцията. Два месеца да подготвяш посещението на министър председателя и да се получи този резултат, просто сме колосално жалки. но не би могло да бъде по друг начин. само с врътки политика не се прави. А в иконоиеските взаимоотношения врътката е най-вредното нещо. А това слуга на Путин е по инерция от квадратните глави на платените агитки - нищо сериозно.
145
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 134 ..то не бе и комуниста от Банкя и Червеното котило на БКП=ГЕРБ....
144
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и шербетчията на Ердоган го наричат ,ама не се чуди . Нали ?
143
2
 
35
 
! Отговори
ЧАО, ЧАО МУТРО преди 5 години
ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗНАЕ ЗА КАКВО Е В МОСКВА, АМИ ТИ ТИКВОНИЙ, ЩО ЩЕШЕ ТАМ. ОСВЕН ДА ТЕ НАРИТА ПУТИН КАКТО МУ Е РЕДЪТ, ДА НИ НАПРАВИШ ЗА ПОРЕДЕН ПЪР ЗА РЕЗИЛ И ПОСМЕШИЩЕ. НЕ СМЕ ТИ ЗА ПОДИГРАВКА ДРАГИ! ТИ МОЖЕ И ДА СИ ***-ТОВА Е ОЧЕВАДНО, НО НИЕ ПРОСТИ ЛИ СМЕ? ПУТИН НЕ ТИ Е ПИЯНИЦАТА ЮНКЕР, НИТО СБЪРКАНАТА МЕРКЕЛ, НИТО МЕЙ -КАТА, ДА ТЕ ПОТУПВАТ ПО РАМОТО, ДОКАТО ЗАД ДЕБЕЛИЯ ТИ *** НИ СЕ ПРИСМИВАТ, ЗАЩОТО ТОЧНО ТИП КАТО ТЕБ НИ Е ПРЕМИЕР.НИКОГАНЯМА ДА ЗАВЕДЕШ ПУТИН НА МОСТА НА ЛЮБОВТА, КАКТО И РАДЕВ