Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?

Президентът Радев първи беше там, защити се Бойко Борисов
6 юни 2018 16:30,
223
Премиерът се чуди: Защо ме наричат "слуга на Путин"?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя шеф Корнелия Нинова вече не е надпартиен, отбеляза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Божурище.

По думите му всички изказвания на президента Радев всеки ден са срещу правителството.

Още по темата

Борисов не разбира защо е оприличен като "слуга на Путин", а президентът Радев е бил пръв там и за него няма подобни изказвания.

Миналата седмица премиерът замина на визита в Москва, но посещението му приключи за ден и се върна по-рано от предвиденото.

Двамата обсъдиха строежът на АЕЦ "Белене", включването на България в "Турски поток", както и развитието на сътрудничеството между Русия и България в енергийната сфера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
5
 
14
 
! Отговори
Муто преди 5 години
До 134 Като гледам как ни е заробил Путин с АЕЦ "Козлодуй", изглеждаш на безперспективен ***! Да не би Сорос да ти плаща тока, за да тролиш?
141
21
 
11
 
! Отговори
До 136 преди 5 години
"ПУТИН не те иска за изтривалка изтривалка, ти искаш слуга да му ставаш." Кой се интересува от Путин? Целият свят е против него, с изключение на няколко изостанали диктаторски и терористични държави. Браво бате Бойко!!! Щом Путин те гледа лошо, значи си на добър път! Давай все така. Всички сме с теб, с изключение на няколко озъбени червени ***, драскащи безумията си тук. Така е, защото пак са пропуснали да си пият хапчетата и да им бият инжекциите. А и вече има свобода на словото.
140
1
 
17
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 5 години
тонката, ми ти къф си бе - мало умник, типичен герберски слуга или платен драскач на герб. много важно, ти си никой, досущ като банкянския тъ пак.И ИЗОБЩО НЕ Е НЕОБХОДИМО, ВСЯКА ПРОСТОТИЯ, КОЯТО РАЖДА ВАКУУМА М/У УШИТЕ ТИ ДА НИ Я СЪОБЩАВАШ. ПИШИ НА БОКО, ТОЙ ЩЕ ТИ СЕ ИЗКЕФИ НА ПРОСТОТИЯТА.НАЛИ ПОМНИШ:"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СЕ ПРОСТИ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ". ХА, ХА, ХА,
139
20
 
10
 
! Отговори
Никога Белене!!! преди 5 години
Не разбрахте ли, че няма да има Белене, защото Путин иска да го глътне и пак да ни зароби. Търси се стратегически инвеститор, без да иска никакви държавни гаранции от България. Путин проявява интерес, но това изобщо няма да го преглътне. А и ние няма да преглътнем отново Путин. Не искаме нищо от Русия, защото всичко, което предлага на България е на възможно най-високите цени. Вече ни изстискаха и душа не ни остана да ни рекетират. Бягайте далече от путинова Русия, за да оцелеем!!!
138
21
 
11
 
! Отговори
До 134 преди 5 години
"Заради слугинажа си вкара България в най-голямата икономическа криза до сега, спря енергийни проекти за милиарди, и докара българина на последно място в ЕС по жизнен стандарт." България никога не е имала по-добър стандарт!!!Спомнете си фалита при всички управления на комунистите - то не беше Луканов, Жан Виденов, Станишев и т.н. - 10 г. бяха на власт след 1990. Дефицити, беднотия, безработица, червени мутри и рекетьори. Безработицата е овладяна, но много хора не искат да работят...
137
6
 
26
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Борисов е политик с влияние в Европа."-хахахахаха. Тонката изби рибата.
136
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин да не би да ви е канил.И двамата сами се самопоканихте,и му отидохте на крак.
135
5
 
30
 
! Отговори
начин на поведение преди 5 години
Радев е генерал, а ти си *** - накланяш се и целуваш ръце. Путин поискал Белене и ти хайде Белене. Добре че не ти поиска Гинка или камиона със суджука
134
6
 
2
 
! Отговори
ИМА мегдан преди 5 години
Много е важно да помогнем на Европейския съюз и Европа и да блокираме наглите евро наркомани които цакат стотици милиони европейски граждани с все по нагло вредни нарко стандарти..Напомня Европа, че заради наркомани на власт в Брюксел стотици милиони водачи на МПС увредиха вече тежко климата на европа с включени фарове и бели високовредни радиоактивни скенери вкл xenon,led,halogen i laserin монтирани вместо доказано безвредни традиционни фарове.
133
2
 
24
 
! Отговори
до 131 горд Герб преди 5 години
Човече ти далтонист ли си, със сигурност имаш проблем с очите. Как можеш да казваш,че Бойко бил блед и изпит. Виж какъв шкембак е отпорил. Тая гуша НЕ е от туршия. Просто се чуди как ще обясни сега на американците Кой е тоя дето е пуснал тая клюка, от това се тревожи. Да Не мислиш,че му пука за българския народ? Бойко се чуди.Това само Нинова ще да е, Не онзи Орешарски, Не не Станишев ще да или Волен Сидеров или Слави Трифонов. МММ... Каква Конспирация, къде сега да си крия суджука???
132
3
 
24
 
! Отговори
От Берлин преди 5 години
ПУТИН не те иска за изтривалка изтривалка, ти искаш слуга да му ставаш.
131
24
 
1
 
! Отговори
Браво на Борисов преди 5 години
Бойко Борисов трябва много по смело да взема правилни решения.Той единствен скочи срещу западните наркомани когато започнаха бясна вкл военна кампания срещу Либия /Която пазеше Европа от десетки милиони арабски и африкански емигранти и им даваше работа и достойни възнаграждения.При наглото набеждаване на Москва с използване на фалшива новина тн случай "Скрипал" спаси Евросъюза от исключително жестока Конфронтация с ОСНОВНИЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ ДОСТАВЧИК НА ЕВРОПА>
130
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е поредната `фатка` на Борисов и камък в двора на Президента. Айде стига, моля!Че е слуга, слуга е и мекотело, но не на Путин, а на САЩ и ЕС. Заради слугинажа си вкара България в най-голямата икономическа криза до сега, спря енергийни проекти за милиарди, и докара българина на последно място в ЕС по жизнен стандарт. А сега взел да се оправдава с Президента.Тоя е едно желко алчно нищожество. И срам да България.
129
2
 
30
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Това е незаслужен комплимент,алоо!Акъл си поискай.
128
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НО МОЛЯ ВИ СЕ НЕ НАРИЧАЙТЕ ТИКВАТА СЛУГА - ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ РАЗЛИЧИТЕ ????
127
31
 
3
 
! Отговори
Горд Герб преди 5 години
Бойко е слуга на българския народ,не го ли виждате колко е изпит и бледен,той толкова е близо до българския народ,че няма накъде,всички противници на Бойко да се утрепят,толкова са жалки
126
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво става с Гинка?Не можаха да пробият с нея и сега са подновили Белене.
125
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали се е накарал много на полицайските шефове. Какво искат от Борисов? А и Радев отиде пръв при Путин, значи той е слуга.
124
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкичката.
123
1
 
19
 
! Отговори
anunak преди 5 години
TI SI SLUGA I GUZELIZEC NA AMERIKANCITE NAGLA MILICIONERSKA MUTRA !