"Много ви здраве" от вицето за Борисов, Ангелкова, Каракачанов...

"Не е редно властта да защитава закононарушението. Битката ми е с беззаконието"
Обновена: 7 юни 2018 09:51 | 7 юни 2018 09:20,
85

Не е редно властта да защитава закононарушението. Битката ми е с беззаконието, обяви вицепремиерът Валери Симеонов в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Преди дни той започна нови проверки на нощните клубове в курорта Слънчев бряг, а това го вкара в задочен спор с министъра на туризма Николина Ангелкова.

"Нито Ангелкова, нито Каракачанов, нито Борисов, нито патриархът са по-големи от закона. От 23 до 7 часа е забранено всякакво озвучаване. Много ви здраве", обърна се Симеонов към Ангелкова и военния министър Красимир Каракачанов.

Още по темата

Симеонов срещу Ангелкова

Валери Симеонов обяви във Facebook, че е изпратил сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за проверката за закононарушения на служители в Министерство на туризма, касаещи незаконни строежи и незаконно одобрени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж "Слънчев бряг-юг".

"Нямам нищо против Ангелкова, боря се против беззаконието в туризма. Моят сигнал е срещу Министерството на туризма, там работят над 100 човека. Подадох сигнал срещу този, който е подтогвил тези незаконни документи", обясни Симеонов в "България сутрин".

Вчера министър Ангелкова отговори на Симеонов, че само компетентен орган може да прецени дали са извършени законосъобразни действия или не. Вицепремиерът не е компетентен орган, такъв е съдът, подчерта тя.

Проверки на нощните клубове в Слънчев бряг

Нарушителите до миналата година бяха безнаказани - надуват силни децибели и пречат на останалите да спят. Ако не се вземат мерки - българският туризъм ще става все по-евтин и по-нежелан. Обстановката коренно се е променила. Слънчев бряг до настоящите проверки е доста приятно място, категоричен бе Симеонов.

"Виждат се огромни халета, които са разположени на една от най-хубавите природни дадености на Слънчев бряг", настоя вицепремиерът, показвайки снимка от дрон на най-известните заведения в курорта.

"Пред две от заведенията има паркинг, който също е незаконен. Общинският път е преграден с бариера и за да влезете там трябва да платите 10 лева. Правят огромни приходи", продължи вицепремиерът.

Валери Симеонов обяви пред Bulgaria ON AIR, че преди около 10 дни е подал сигнал в прокуратура и срещу кмета на Созопол Панайот Рейзи. Лидерът на НФСБ е категоричен, че Рейзи е издал категоризация на обекти, които са незаконно построени в къмпинг "Златна рибка".

Убийството на хазартен бос в Слънчев бряг

"Няма как да се избегнат престъпления, мотивирани от ревност, случаен изблик на емоции...", коментира Симеонов във връзка с убийството на 54-годишен бизнесмен. При нападението бе тежко ранена 22-годишната му приятелка.

Убийството на Владимир Пелов в Ботевград

Когато няма яснота и не са изяснени всички факти, добре би било да бъдем по-сдържани. Кое насочва в посока, че това убийство не е битово? Два месеца се е укрил, кое е ненормалното?! Този град е доста пръснат", каза Симеонов за убития при престрелка в Ботевград избягал затворник Владимир Пелов.

Демографската политика

"Там сме най-напред! Как ще умира България? Това е естествен процес на всяка цивилизована държава - Германия, Франция, Белгия... всички намаляват. В последните години се засилва процесът на връщане на млади хора в България. Сега три пъти повече се връщат. За 30 години никое правителство не е направило това, което направихме за няколко месеца", категоричен бе вицепремиерът по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
6
 
! Отговори
ВАРЕРЧО преди 5 години
МНОГО СИ ГОТИН БЕ....С ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ОЧИ СИ КАТО МАНЕКЕНЧЕ БЕ,ГОТИН..КРАСАВЕЦ
49
5
 
36
 
! Отговори
От край време преди 5 години
се знае , че в Слънчев Бряг и Златните управлява само мафията - още от 60-те години. По-рано бяха разни комунистически издънки и в търговията и в баровете- само дребни мафиозчета на отчет към ДС. Последните 20-30 години същите си направиха мутро-капитализъм , построиха си законни и незаконни хотели и заведения и печелят толкова много че купуват всички и всичко. Никой не може да припари при мутрите от морето. Симеонов - единствения , който казва това , което всички знаем. Трябват действия.
48
4
 
22
 
! Отговори
Мазен червей преди 5 години
Това с връщането е абсолютна лъжа и всеки го знае.След всяко преизбирне на Мутрафона все повече нормални хора се обезверяват и бягат!И естественно че когато десетките хиляди станахме стотици хиляди нормално е колкото повече народ, повече и да се връщат! Преди са били 3ма,сега 10тина!
47
3
 
21
 
! Отговори
гого преди 5 години
Мачкай Валерка!! С теб сме!
46
16
 
2
 
! Отговори
Баща ти преди 5 години
Ей тука до 1-2 години като намалеят туристите по черноморието двойно или тройно, искам пак да го викнат пак по медиите да коментира. Но пак няма да си признае, че е заради него. Свещи да купуваш *** долна!
45
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местната власт в Несебър и Созопол са такава мафия ,така са овъртяни с връзки мутри ,така хубаво печелят и те покрай цялото това беззаконие , че като видя как някаква прокурорка излиза по медиите и плещи глупости ,как разбили корупцията ,като хванали някакъв *** катаджия с 50 лв. рушвет ....някакси от вътре ми иде да ги псувам всички по веригата наред!!!!!!!!!
44
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да не го харесвам особено ,но уважавам това ,че не бръсне никой за нищо и не превива гръб пред мутрите ,както това прави половината герберско правителство !!!!!!!!!
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо американския посланик е отишъл на крака при кака ,а не е привикал баце?!
42
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не друго, то поне разбрахме кой управлява държавата.Как скочиха да бранят заведенията на нарко босовете по Слънчев бряг веднага от Герб.Явно се отчитат за бизнеса си и за контрабандата и за всичко.Ако можеш да намериш в тези заведения и 1л.акцизен алкохол, ще почерпя Ангелкова с едно уиски веднага.Яко пълнят от туби шишетата зад бара.Алоооооооо, кво се правите че не знаете.
41
0
 
21
 
! Отговори
ku40 преди 5 години
Разбрахме за шума, кал да е. Мезаконните постройки и заградените държавни пътища са проблема, затова ги удря така с шума. Кога ще ги съборят?
40
1
 
45
 
! Отговори
Мирослав преди 5 години
Дано да има някаква полза поне от действията на този човек! Като личност не го харесвам, но се кефя на действията му в слънчев бряг. Крайно време е някой да седне и да каже че всичко там е незаконно и се крият ако обороти = държавата губи пари! На който му харесва да ходи там. Само ще ви кажа че плащате десетки левове за едно малко уиски или водка която е по-зле от цар кировата... Продават ви менте алкохол, менте дрога на качествени цени! Дано да ги съсипе тая година този индивид!!!
39
21
 
5
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Вицето разказва вицове от талавизора и просите хора рупат пуканки в захлас.
38
3
 
24
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Тоя сценарий сме го гледали 1000 пъти вече. Правим се на привърженици на народа ,да защитаваме правата на хората а у...накрая влезнем в схемите на големите рибоци и вече по-тихичко и парите да си текът. Най-простия пример ,който мога да дам за същото поведение,начин на изказване и след това пълна тишина е индивида Волен Сидеров! Поправете ме ,ако греша?
37
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелаковицата що не викна холивудските си приятели от сефитата да се топнат малко в нашето септично Говноморие, после да хапнат малко кучешки кебапчета с салата от синтетични домати , ракия цар киро и за десерт да шмръкнат малко аналгин на прах на някое техно парти на Слънчака , докато не колабират. бАлгариа е sупер qka , да живей балкантуризЪма !
36
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ангелова не се прави на ощипана по физиономията ти личи че защитаваш мафията и те страх от нея защото ти въобще не си никаква защото има някой зад теб който ти казва кво да правиш кон такъв да се махаш мършааааа такава.
35
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя родолюбец на кредитната сватба на Сидеров беше в народна носия ... циркаджия! С шума няма се пребори,Тези по черноморието са гласували за Винету -шефа му , за да могат да си правят далаверите .
34
21
 
6
 
! Отговори
абе преди 5 години
Кой ходи в Слънчев Бряг за да спи бе, Валерка?? Все едно да отидеш във Вегас и да мрънкаш, че ти е много светло и шумно и нявсякъде има казина и**тутки.. Ако зависеше от него и Вегас щеше да се закрие.
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Циркаджии, през деня се плюят - вечер ядът и пият на една маса. Пълни ...
32
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" "Много ви здраве" от вицето за Борисов, Ангелкова, Каракачанов "".....................Крайно време е Валери Симеонов да стане премиер !Бойко е изпята песен ... за останалите дори не ми се мисли.
31
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой от приятелите на Симеонов бил на почивка на морето и вероятно му било шумно ако идва от некво село в Балкана и сега се е оплакал на Симеонов , много шум за нищо