ГЕРБ видя саботаж, Нинова организирала провокациите в Шарково

Според тях червената шефка давала указания на протестиращите как да действат
Обновена: 21 юли 2018 19:51 | 21 юли 2018 18:00,
315

Според ПП "ГЕРБ" провокациите в Югоизточна България и района на село Шарково, изразяващи се в саботиране на действията на институциите в борбата им с чумата по дребните преживни животни, са организирани от БСП и в частност от Корнелия Нинова. Тези обвинения отправиха Антон Тодоров и Тома Биков от ПП "ГЕРБ" на брифинг в централата на партията.
Още по темата

Като доказателство за тези обвинения Антон Тодоров от ГЕРБ показа видео от 19 юли, в което един от най-активните протестиращи, които възпрепятстват службите да си свършат работа - Тодор Атанасов, казва, че Корнелия Нинова им давала указания как да действат, когато видят полицаите. Тома Биков разясни, че във видеото се обяснява, че Корнелия Нинова е казала на "техните хора", като бъдат спрени от служители от службите, да остават на място и да не си тръгват.

Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Корнелия Нинова, ще сезираме Прокуратурата, защото това е заплаха към националната сигурност, каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков, цитиран от БТА.

Затова от ГЕРБ очакват отговори от Корнелия Нинова познава ли Тодор Атанасов и дали е общувала с него във времето, в което самата тя е присъствала в Странджа. От ГЕРБ очакват отговори и дали Нинова е поддържала контакти с други хора от групите, които са организирали провокации в Странджа, както и с хора, които са били там с луксозни автомобили и са възпрепятствали органите да си свършат работата. "Давала ли е задачи на организаторите как да действат?", попита още Биков.

От ГЕРБ призоваха Корнелия Нинова да отговори веднага на тези въпроси и в зависимост от това от партията ще преценят дали да се обърнат към Прокуратурата за разследване на тези провокативни действия, защото според Тома Биков, "това прилича на заплаха към националната сигурност на България".

Къде да бъде Корнелия Нинова, ако не в Шарково – в кабинета си ли, или да играе тенис като някои други", коментира на свой ред общинският съветник от БСП в Столичния общински съвет Николай Николов по време на Националното съвещание на партията.

"Неслучайно в сряда бе така подкрепена в протеста на животновъдите пред Министерски съвет. Всеки един в тази зала - общински съветник, народен представител - е лице на БСП. Бивайки сред хората, ние може да разрешаваме техните проблеми и те ще ни се доверят", каза още Николов, цитиран от "Фокус".

Попитана във връзка с обвиненията на ГЕРБ, че е подстрекавала протестиращи в Странджанско самата Нинова отговори: "Извинете много. Заседанието тече, днешната ни тема е бъдещето на България. Нищо повече от това".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе докога ще търпим тия мазняри ! Държава няма благодарение на тях ! Не преврат, а Белене за тия !
193
26
 
13
 
! Отговори
Кънчо преди 5 години
Нинова е чумата на България.
192
15
 
11
 
! Отговори
По-точно преди 5 години
Една баба каза, че Нинова има връзки с престъпноят свят!
191
22
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нинова има право да лъже, дори е задължена...- нали е г- жа Лъжа...
190
3
 
9
 
! Отговори
Е не се чуди преди 5 години
До Хи хиЕ ми имат опит бе - единия Рудолф са го обучавали, а другия е сложен да ръси мросотия.
189
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниновия саботаж в изключително голям тираж!
188
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дааааа, биков е особено противен мазняр, типичен провален, но амбициозен седеpacт.
187
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха! Че Нинова има право да казва на когото си иска каквото си иска! И даже съветва хората да се възползват от конституционното си право на свободно придвижване! Полицията има право да те спре, но не и да ти заповяда да се върнеш обратно! ДА видим герберунгелите какво ще внесат в прокуратурата. Нинова само си трае. Освен това този запис няма никаква тежест в съда. Бoчko колко пъти го записваха, а?
186
3
 
19
 
! Отговори
И аз питам преди 5 години
Аз пък очаквам отговор от Антон Тодоров, кой е агента на ДС "Рудолф" (смях като еленчето на дядо Коледа, сигурно Тони предпочита да го яздят).
185
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да се пените колкото щете, но Нинова не е симпатична на никого, освен на една малка час от БСП-арите и някои от симпатизантите им.БСП си вкара автогол като си я избра за лидер, а на всичко отгоре не й дърпа юздите, когато прекали и започне да ги излага. Тя прави това доста често.Хич и не отговаряйте, няма да споря с вас.
184
18
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Чyма...
183
18
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Освн, че е бясна... - сега хвана и чума...
182
4
 
22
 
! Отговори
Хи хи преди 5 години
Журналистите, ако са журналисти ще попитат, как тези господа са се сдобили с този запис?Как са знаели точно, на кого фейса да прегледат, за да стигнат до "заговора".
181
4
 
20
 
! Отговори
ЖАЛКИ МУТРЕНСКИСЛУГИ преди 5 години
ТИЯ ДВАМАТА,КАК ГИ СЪБРАХА -НЕЩАСТНИ И ДИОТИ И ПРОДАЖНИЦИ ЗА ПАРИ И ПОСТОВЕ. СЛЕД ПИСАНИЯТА, ЧЕ БОКО Е МУТРА И Е ЗА ЗАТВОРА, СЕГА СЕ БЛЪСКАТ КОЙ ДА МУ ГО НАЛА ПА ПО-НАДЪБОКО. ТОЧНО ТИЯ ЛИ ИЗБРАХА ДА ПЛЮЯТ ПО КОРНЕЛИЯ И БСП, СЯКАШ ТЯ Е МИНИСТЪР НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И НА МВР,КОИТО ПРОСПАХА ЗАРАЗАТА ПО ОВЦЕТЕ.ПОРОЖАНОВ "РАЗПРЕДЕЛИ" 9 МИЛИАРДА СУБСИДИИ ОТ ЕС,КОИТО НЕ ОТИДОХА ПРИ СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ,А ЗА ОСТРОВ НА БОКО, ЗА КЪЩА В БАРСЕЛОНА НА МЕТРЕСАТА, ЗА ЛУКС И РАЗКОШИ ПР .ЕКСТРИ НА МУТРАТА
180
4
 
24
 
! Отговори
70 преди 5 години
Дразни ме дебелоочието им, цинизмът, наглостта, която демонстрират към хората и не само, които са ги избрали. Държат се сякаш са господари на живота ни, сякаш Суверенът е никой.
179
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДАНС незабавно да започне разследване срещу Нинова и БСП, които чрез действията си целят масово заразяване в цялата страна и дестабилизация на правителството и държавата. Тъй като народа не желае те да го управляват, опитват да се докопат до властта чрез служебно правителство излъчено от тяхната марионетка Румен Радев.
178
6
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
ГЕРБ като загубят на следващите избори,пак Корнелия ще е...виновна.Това ако не е...саботаж,здраве му кажи.
177
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Устата на помиярника пак се отвори и бълва ли бълва! Много ще да са го закъса ли ГЕРБ щом пак включиха ла....мета! Никой не може да ти направи това, което сам си направиш! С тези смръдливци рейтингът лети надолу!
176
21
 
7
 
! Отговори
Да, ама не! преди 5 години
Колкото и да се напъват позитанковците, Корнелия омръзна на народа с вечните гюрултии, които вдига по всякакъв повод с цел да привлича вниманието и да се опита да забаламоса наивници!
175
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
народа се чуди как да оцелява а гербавата *** ни занимава с ниноватова им е проблема а не народаи са прави то народа май си го е заслужил или поне 80-те % *** дито си ги избират ама останалите нормални каква вина имат- да помага господ да се отървем от пребоядисани комунисти - по-лошо от това няма