ГЕРБ видя саботаж, Нинова организирала провокациите в Шарково

Според тях червената шефка давала указания на протестиращите как да действат
Обновена: 21 юли 2018 19:51 | 21 юли 2018 18:00,
315

Според ПП "ГЕРБ" провокациите в Югоизточна България и района на село Шарково, изразяващи се в саботиране на действията на институциите в борбата им с чумата по дребните преживни животни, са организирани от БСП и в частност от Корнелия Нинова. Тези обвинения отправиха Антон Тодоров и Тома Биков от ПП "ГЕРБ" на брифинг в централата на партията.
Още по темата

Като доказателство за тези обвинения Антон Тодоров от ГЕРБ показа видео от 19 юли, в което един от най-активните протестиращи, които възпрепятстват службите да си свършат работа - Тодор Атанасов, казва, че Корнелия Нинова им давала указания как да действат, когато видят полицаите. Тома Биков разясни, че във видеото се обяснява, че Корнелия Нинова е казала на "техните хора", като бъдат спрени от служители от службите, да остават на място и да не си тръгват.

Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Корнелия Нинова, ще сезираме Прокуратурата, защото това е заплаха към националната сигурност, каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков, цитиран от БТА.

Затова от ГЕРБ очакват отговори от Корнелия Нинова познава ли Тодор Атанасов и дали е общувала с него във времето, в което самата тя е присъствала в Странджа. От ГЕРБ очакват отговори и дали Нинова е поддържала контакти с други хора от групите, които са организирали провокации в Странджа, както и с хора, които са били там с луксозни автомобили и са възпрепятствали органите да си свършат работата. "Давала ли е задачи на организаторите как да действат?", попита още Биков.

От ГЕРБ призоваха Корнелия Нинова да отговори веднага на тези въпроси и в зависимост от това от партията ще преценят дали да се обърнат към Прокуратурата за разследване на тези провокативни действия, защото според Тома Биков, "това прилича на заплаха към националната сигурност на България".

Къде да бъде Корнелия Нинова, ако не в Шарково – в кабинета си ли, или да играе тенис като някои други", коментира на свой ред общинският съветник от БСП в Столичния общински съвет Николай Николов по време на Националното съвещание на партията.

"Неслучайно в сряда бе така подкрепена в протеста на животновъдите пред Министерски съвет. Всеки един в тази зала - общински съветник, народен представител - е лице на БСП. Бивайки сред хората, ние може да разрешаваме техните проблеми и те ще ни се доверят", каза още Николов, цитиран от "Фокус".

Попитана във връзка с обвиненията на ГЕРБ, че е подстрекавала протестиращи в Странджанско самата Нинова отговори: "Извинете много. Заседанието тече, днешната ни тема е бъдещето на България. Нищо повече от това".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, като не може като вас да насъска умни и красиви в София, така ще си ходи по селца с 25 дъртака личен състав!
233
6
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Двамата гербери вярват ли си?
232
13
 
8
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Абе тия шопарчета във фейсбук сериозно се надъхват и си вярват, пенят се по видеоклиповете и грухтят, нямат търпение да се домъкнат от Лондон и да правят преврат хахахаха такива грузибайовци ако ще управляват, вече я закривайте горката ни държавица!!!
231
4
 
15
 
! Отговори
One преди 5 години
Абе куцо и сакато все иска да управляват! Пълна трагедия! Само ще стане всичко по-зле ще прецакат всичко и ще се махнат в чужбина откъдето са дошли .
230
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антон Тодоров е една *** , а ако мисли , че с тая мутра от ще ни излъже дълбоко се заблуждава!
229
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Антон Тодоров е една *** , а ако мисли , че с тая мутра от ще ни излъже дълбоко се заблуждава!
228
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъ си е направил ново ДС с тия двамата и жена му за да се задържи на власт на всяка цена!
227
7
 
27
 
! Отговори
Като 2 капки л..на преди 5 години
Кражби,грабежи,геноцид,алчност и безчовечност-това е визитната картичка на комунизма.Пардон,герберизма!ГЕРП са смърг за България
226
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамцата като развалени грамофони пускат фалшива духова музика.Майтап да става.Не,че някой им слуша глупостите.
225
1
 
23
 
! Отговори
байчо преди 5 години
Стига с тея Чуми , е.. .. ни майката на всички и само с глупости ни занимавате !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
224
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убийства, провокации, саботажи, фалити - това е визитната картичка на комунизма.БСП са смеррт за България!
223
6
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
А ко питате само дали познава тодор атанасов отговора сте. Бъде да те са гаджета но си траите да не разберат и други герб вие сте заплаха за народа
222
2
 
15
 
! Отговори
Име преди 5 години
борисов фалира "демокрацията" на евреите със своята ***-болшевишка, неграмотна цензура.
221
9
 
28
 
! Отговори
Див селянин преди 5 години
Тези клоуни не разбраха ли, че колкото повече се пенявят, толкова по - противни стават и бутат рейтинга на тиквопитека? Не че Винету има вече рейтинг, но остана малък % илитерати и голям % ***, които все още го подкрепят срещу 30 или 50 лв на глас. Трагикомедията ГЕРБ продължава да руши страната с пълна сила. Къде е Деса? На околовръстното ли е? И тя е острие, думите и вървят по - бързо от мисълта :)
220
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак комунистите са ни виновни, че сме некадърни. Защо ли не съм изненадан.
219
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая *** вмиpисана да я дадат на съд!
218
8
 
24
 
! Отговори
Гербомраз преди 5 години
Важното е, че сикаджийската мутра и бавния от помощното училище са ангели!
217
24
 
12
 
! Отговори
Русомраз преди 5 години
Мачкaй Антоне нaглите комунисти!!!Нинова е чyма!!!
216
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лично на мен ми е важно единствено мис бикини да се чувства комфортно в новото си имение, заедно с малкото суджуче!По цяла нощ я мисля как ли е в тази далечна Барселона...
215
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двамата гербери са пълни нещастници. Опитват се да манипулират и сплашват. ГЕРБ трябва да си ходи, това е мнение не само на Нинова.