В БСП са милионерите, а говорят за неравенства!

Престъпността произтича от властта, настоя Юлий Москов
8 авг 2018 10:37,
88

След задържането в Истанбул на общинския съветник от БСП Бенчо Бенчев и несебърския бос Димитър Желязков - как криминалните сюжети се трансформират в политически и заложени ли са мини в местните организации на големите партии?
Още по темата

"Името на Митьо Очите не се появява за първи път сега, нито е някаква изненада. На Бенчо Бенчев също. Кой е първият човек на БСП в Бургас? Бенчо Бенчев! Е, какви глупости говорят, от какво се изненадват?! Бенчев кара "Ролс-Ройс", а те били социална партия", каза журналистът Юлий Москов пред Bulgaria ON AIR.

Думите му идват и като коментар на изказването на заместник-председателя на БСП Деница Златева, която по-рано в "България сутрин" посочи, че фокусът от ареста на Митьо Очите се измества върху Бенчев. Златева настоя, че БСП се финансира само по законовите начини, а личности като Бенчев няма да намерят място в листите на социалистите за местните избори.

"Преди да стане председател на БСП Корнелия Нинова отговаряше за региона в Бургас. Те не знаели. Другарко Нинова, ти отговаряше за Бургас, какво правим сега?! Това е партията на милионерите, която говори за социалните неравенства", каза още Москов.

Вчера арестуваният в Истанбул бивш депутат от ДПС Несрин Узун отрече той и общинският съветник Бенчо Бенчев да са задържани заедно с Димитър Желязков. Узун обясни, че заедно с Бенчев били в Истанбул по лична работа и там попаднали на ареста на Митьо Очите. Турските власти само ги помолили да им окажат съдействие при ареста на Желязков.

"Опитът да се пришие ДПС към тази история е нелеп. В тази история Узун присъства като физическо лице. ДПС какво да кажат, да се оправдават пред Корнелия Нинова?", отбеляза Москов.

"Престъпността във всяка държава произтича от властта и принадлежи на властта. Няма организирана престъпност без власт. Имам предвид всяка власт, опозицията също е власт", коментира още журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Емил преди 5 години
До АнонименАнонимен, ти си ***!Безмозъчно същество!...От къде ги измисли тези цифри?Корнелия ли ти го подсказа? Корнелия милионерката. Нали знаеш, че тя за седемдесет хиляди евро си купи предприятие за три милиона евро. Ей така,подари си го сама.Учудва ме тъпотата на електората на БСП,които хем знаят,че червените са тези които разграбиха България,че точно те ограбиха и пропиляха предприятията на страната.Че точно те станаха собственици на предприятията в които сега за жълти стотинки работ
64
0
 
3
 
! Отговори
11111 преди 5 години
Може ли според вас някой да си развява коня някъде без протекция от властта...никъде не може. Просто от време на време управляващата партия ни спретва на нас народа по една такава сценка за да ни отклони вниманието от важни неща..ПОМИСЛЕТЕ!!
63
1
 
3
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Ок 73 Ако се интересуваше щеше да знаеш ,че в България няма нито един милиардер.Това го каза Хърсев по телевизията и добави че това е признак на слаба икономика. На теб ли да вървам или на Хърсев ?
62
0
 
2
 
! Отговори
Я гледай преди 5 години
До Анонимен 69 Ти като на гласуваш от 15г. са те извадили от списъците за винаги. Егати наказанието. И какво ще правиш сега ?
61
11
 
6
 
! Отговори
Ок преди 5 години
Бесепари Милионерите тук там а Герберите сичкиса милиадери Милиони не Играе вие толкослисте наивни България е богата държава ама мафиоти много има затуй 4 години седили на другия мандат други партии Герберите още един мандат искарватли Българи щее фалит Ще станете роби на Герп тогас ще работи за хляб
60
3
 
10
 
! Отговори
Centurion преди 5 години
Не разбрахте ли вече ,че парите цввят нямат,цветовете са за наивниците!!!Партиите са шайки от криминални престъпници ,зле прикрити зад политическа дейност!!!!
59
15
 
15
 
! Отговори
Centurion преди 5 години
Да в БСП са милионерите,А МИЛИАРДЕРИТЕ в ГЕРБ?????
58
1
 
10
 
! Отговори
Макс преди 5 години
Питам се, ще дойде ли време гласоподавателите ( стадото следващи, която и да е политическа партия ) да се осъзнаят и да спрат да гласуват. Един и същ УРОК за научаване вече 30 години. Както и да се казва партията, разлика между политиците няма. Факт - при всяко управление има калинки и олигарси, партиите се сменят калинките се заменят, но олигарсите ОСТАВАТ, за каква разлика в партиите и политиките става на въпрос , че не разбирам !
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 61Спрете да гласувате-всички-тотално пък да видим какво ще излезе==че аз не гласувам от поне 15 години
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми типичен комунизъм. Взимат парите за себе си :○ -----:
55
2
 
12
 
! Отговори
Само там ли преди 5 години
Милионерите и угоените са във всички партии- без изключение! Ей затова сме на този хал.
54
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То понеже и другаря Москов, и другарите от ГЕРБ са едни просяци...
53
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спрете да гласувате-всички-тотално пък да видим какво ще излезе !За НИКОЙ !! Нямате си и на идея какво политическо тичане ще падне ! Малко и ние да погледаме сеир ! Само предлагам де !?
52
2
 
14
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Много ми хареса карикатура на Чавдар Николов , в която Борисов казва на Нинова знаменитата реплика от филма "Знаеш ли че имаш страшни Очи?", а пред него е вестникът за Митьо Очите.
51
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 56Комунист ли не ми го фали, лошото е че повечето гербависти са дърти *** комунисти!...че те от т.н. "соц." партия - комунисти ли са ?че аз защо не съм забелязал да дават "една риза на ближният си", ами и цървула гледат да му вземат?
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без майката партия бизнес няма.Назначените бизнесмени трябва да отговарят на определени условия. Големи глави неграмотни и не мислещи самовлюбени торби пълни с л.........а .
49
6
 
29
 
! Отговори
Червения октопод преди 5 години
Звучен шамар за кака ***, боркиня за социалното равенство между хората. Байти Бенчо такъв и го извъртя, че бабичката столетница власт няма да види и през крив макарон! Кака *** иначе лаеше на Бузлуджа да премахнем Гербавия октопод, а той се оказа червен! Комунист ли не ми го фали, лошото е че повечето гербависти са дърти *** комунисти!
48
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък в ГЕРБ са милиардерите. Само Сащ миналата година официално му прибра 500 000 долара от банка в Саудитска Арабия. А в Швейцария него и Доган и Пеевски ги разследват за прани на пари. Те си мислят, че всичко е скрито покрито. Ама не.
47
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кокошките в Несебър знаят, че Митьо Очите е пръв приятел на Цветанов и човекът, вършещ черната работа на ГЕРБ по морето.----------Но накрая се оказа, че пръв приятел на Очите е шефът на Общ съвет в Бургас от БСП.
46
3
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До Химлер. Да, и парцел на Марс имат. А бе, не ви ли омръзна да си чешете червените чатали с фалшиви новини. Малко са тези, които ви вярват на позитанските глуппости. Стига.