В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия за България"

Целта – партията да се превърне от опозиция в алтернатива
30 сеп 2018 13:29, Красимир Ангелов
87
В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия  за България"
Снимка: БСП

"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия  за България" . Така даваме възможност  на всеки наш член, на всеки български гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България, заяви на заседание на НС на БСП зам.-председателят на партията Кирил Добрев, цитиран от пресцентъра на социалистите.

Още по темата


По думите му целта на проекта е да препозиционира БСП от опозиция към алтернатива на сегашното управление. Кирил Добрев допълни, че освен срещите с организации, ПГ на "БСП за България" е взела решение част от народните представители да излязат от НС и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и обсъждане на проекта на левицата.

Кирил Добрев подчерта, че освен тези срещи са били проведени и такива на международно равнище - среща с посланиците на страните членки на ЕС, двустранни срещи с посланиците на Полша и Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
150 срещи с 5000 българи.Значи средно по 33 човека.Горе-долу колкото събраха на Мегапротеста за сваляне на правителството.
74
0
 
9
 
! Отговори
машала преди 5 години
простата сметка 150 срещи значи 150 банкета на чужда сметка и всеотдайни другарки
73
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анатема,Курнелию,ако тиквата червена,се откаже първи,може,тогава и кардиналите ,да се откажат.
72
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надяваме се БСП да вземат властта,заедно с Дончева,Първанов и ако е необходимо и ДПС,всичко е по-добро от герберите,герберите и герберските *** целят унищожението на страната и унищожаване на населението,без да го крият в безбройните си постове навсякъде,ето един от тях ot Tubata "Kiril Markov до Евгени Ставрев:Не, бе, пич. Само си пиша мнението. Тоя действително е много ***. И това не го пиша само аз. Аз съм за: Вън българите от България. Тотален геноцид. Смърт на комунизма....."И още мно
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Панталей ПартизанинаХа-ха-ха! Чудесно описана "визия" на кoмyнетатa! Очевидно, на тях самите не им харесва "визията" и това, че ще доживеят с др. Нинова поне до 100 години и ще получават двойна средноевропейска заплата и пенсия, та си натракали калабалък минуси
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПеркоБраво!!! Е, т'ва е същината и истината за нещата!
69
3
 
18
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Ако имате визия за България ще се саморазпуснете и ще се скриете в миша дупка да си харчите окраденото. Така най после ще има полза от вас
68
3
 
9
 
! Отговори
вгз преди 5 години
БСПВГЗ!
67
1
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
С цялото ми уважение към цирковите артисти. Стягайте се. БСП тръгнаха на турнета и ще ви вземат хляба
66
4
 
12
 
! Отговори
Анатема,Курнелию преди 5 години
Промяна ще настане само,ако червени- те Крадци, пардон - Кардинали добро- волно се оркажат от откраднатите от народ и Държава милиадри, и така доброволно влязат в затвора - кой за 10,кой за 20,кой за 30години или добро-зорно - разстрел и конфискация,вкл.и "Техноумпекс".Всичко друго от устата на алчните Ай дуци е плява и сладки празни приказки,опиум за гладния и оскотял народ !
65
4
 
16
 
! Отговори
Цървул преди 5 години
Чудя се,как близо 30 г.след края на социализЪма,обявен от първия ръководител на СССР,още има "балъци" да вярват на литературните приказки на БСП!Сполука за България, Заедно за България,Визия за България,сега и телевизия.. Мат'риала,мат'риала Санчооо...!!!!
64
2
 
20
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
Една партия която има желание за промяна, желателно е да има програма и идеи какво и как да се промени, та какво предлага "столетницата" от изменкяри(мандраджийски обирджии)? Вервайте им!
63
1
 
20
 
! Отговори
Абе да ви... преди 5 години
Тия да си вземат визията и да си я заврат там, где слънце не огрява!
62
1
 
15
 
! Отговори
Кака Мара преди 5 години
150 срещи с личния лекар.Че тази "Визия..." не е на добро!
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 30г. гледаме играта "Стани ти, да седна аз". Цялата политическа трябва да бъде изритана завинаги. Всички партии заедно превърнахте България в пустиняк и хронично беден регион.
60
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вземете Първанов и Татяна Дончева ,там са интелигентни,образовани хора!Така хората ще ви имат повече доверие.
59
0
 
16
 
! Отговори
diasen преди 5 години
не "визия за България",а пълна ревизия за Б-я включително и на тяхното управление,но гарван на гарван око вади ли...?-комунист"социалист" милионер бива ли....
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Измислили са го как всеки да излъжат това, което иска а чуе. Наоример на бедния че ще вдигнат данъци на богатите, а н богатите че ще им махнат данък уикенд. Госпожа Лъжа...
57
3
 
8
 
! Отговори
дреме му на някой преди 5 години
Българина е мишок,а с мишоци лесно се краде!
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъз мухоморка си прави с българина сол ...