В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия за България"

Целта – партията да се превърне от опозиция в алтернатива
30 сеп 2018 13:29, Красимир Ангелов
87
В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия  за България"
Снимка: БСП

"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия  за България" . Така даваме възможност  на всеки наш член, на всеки български гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България, заяви на заседание на НС на БСП зам.-председателят на партията Кирил Добрев, цитиран от пресцентъра на социалистите.

Още по темата


По думите му целта на проекта е да препозиционира БСП от опозиция към алтернатива на сегашното управление. Кирил Добрев допълни, че освен срещите с организации, ПГ на "БСП за България" е взела решение част от народните представители да излязат от НС и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и обсъждане на проекта на левицата.

Кирил Добрев подчерта, че освен тези срещи са били проведени и такива на международно равнище - среща с посланиците на страните членки на ЕС, двустранни срещи с посланиците на Полша и Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
Sif преди 5 години
Ffff... partiini teroristi i simulanti pod zlatnite offshorni bg ortodoksalni kubeta...uuuuuu....
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрев не така.Говорите едно и също с Тиквата .той казва Струма магистрали те след него се разпадат.Стига лъжи.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
U NASHE SELO POSRESHTAAME DEPUTATITE S TOPLA PITKA I SIRENZE.DOIDOA NI NA KRAK DRUGARITE NINOVA,GERGOV I DOBREV-SINA NO ONYA DRUGIA DOBREV DEKA PRATI MILIZIATA, TA PREBVAA PO ULIZITE NA SOFIA ONIA BRADATITE OT SEDESETO.TA VIKAM DRUGARU GERGOV KVA SHA MOGESH LI DA OTPUSNESH NEKOI LEV ZA CITALISHTETO,A ON NEMOI BRATE FALIRAL SAM,AMA AKO MOESH DA DADETE EDNO PRASENZE,CE SHA KANIM BOIKOVIAT VOIVODA DA APNE,DA PIINE I NALI ZNAISH DA BUTNEM PRAVITELSTVOTO.A TI DDR.NINOVA-O SINA MI ZAVLECE SICKO V USA
12
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не избрахте цецка за прецедент? Много ядосахте Карабас Барабас. Сега има проблеми с Радев. Ядосва се и му побелява косата. Вместо да е с черна коса и да играе футбол, се ядосва на предателството на електората и му побелява косата. Заприличал е на Бай Тошо от късните години.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия за България" . Така даваме възможност на всеки наш член, на ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България, заяви Кирил Добрев.=====Ало КИРО ти май си болен от мозъчна недостатъчност бе. 5 000 човека колко % са бе пиле шарено. Това всеки БЪЛГАРСКИ гражаданин ли е. И вие като оня с 6-те АПАРТАМЕНТА започнахте да изкуфявате а най вече заприличахте на ФИЛИЯТА С МАС.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България от европейска страна, я тикат към Латинска Америка. Много лобисти се събират като лешояди, в очакване държавата да им даде огромен дял от обществените пари. После ще чакаме тези лешояди да се "грижат" за здравето на народа.
9
6
 
18
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
Бе Си Пи - СЪС СРЕЩИ БЕЗ КОНСУМАЦИЯ НА ЧОВЕШКО ...САМО РЕКЕТ ,ИЗМАМА, УГОВАРЯНЕ И ОБЕЩАНИЯ ЗА БЪДЕЩИ ИКОНОМИКО -ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ !!!
8
3
 
16
 
! Отговори
Minuva42 преди 5 години
Сега да да си направят сметката струваше ли си да предадат парламента в ръцете на ДПС заради едната си проклетия.
7
4
 
22
 
! Отговори
Munuva42 преди 5 години
Средно по 30 човека на среща...
6
21
 
10
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
БСП събира одобрение на Народа . Време е Борисов да се предаде и да има Предсрочни Избори - в Името на България и децата ни .Стига толкова в Името на Децата на Мафията , Олигархията и Планета мюзик .
5
2
 
20
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе вие искахте повече срещи по села и паланки, ама мандрите беха затворени, а козичките и прасенцата болни от чума!
4
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да забранят другите партии и да е само БСП, само тогава България ще просперира както преди и ще има работа за всеки.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тръгнали са по паланките, в градовете не минават или не съобщават. Чакам ги с нетърпение да им задам поне 100 въпроса
2
6
 
23
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
Тази дърта слива(БСП) не може да бъде алтернатива.
1
4
 
25
 
! Отговори
Ай Дуци преди 5 години
Червените айдуци,пардон - кардинали ще се "борят"с капитализЪма !?