В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия за България"

Целта – партията да се превърне от опозиция в алтернатива
30 сеп 2018 13:29, Красимир Ангелов
87
В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия  за България"
Снимка: БСП

"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия  за България" . Така даваме възможност  на всеки наш член, на всеки български гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България, заяви на заседание на НС на БСП зам.-председателят на партията Кирил Добрев, цитиран от пресцентъра на социалистите.

Още по темата


По думите му целта на проекта е да препозиционира БСП от опозиция към алтернатива на сегашното управление. Кирил Добрев допълни, че освен срещите с организации, ПГ на "БСП за България" е взела решение част от народните представители да излязат от НС и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и обсъждане на проекта на левицата.

Кирил Добрев подчерта, че освен тези срещи са били проведени и такива на международно равнище - среща с посланиците на страните членки на ЕС, двустранни срещи с посланиците на Полша и Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА РАЗКОЛЕБАВАНЕ ВЯРАТА В ГЕРБ- КАКВО ЗНАЧИ ТОВА- ТЕРОРИЗЪМ КАТО ОТ ПРЕДИ 1994Г?
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5000 ЧОВЕКА ДЕЛЕНО НА 150 СРЕЩИ- СРЕЩАЛИ СА СЕ С ПО 33 ЧОВЕКА- ГДЕ СА ГИ ПРАВИЛИ ПО МАНДРИ ЛИ- ВЪВ ВАРНА НАПРАВИЛИ 21 СРЕЩИ ЗА ДВА ДНИ- ЗНАЧИ ПО ОКОЛО 9 МИН НА СРЕЩА- НА ТИЯ ЦИРКАДЖИИ С ВИЗИ1Я ИМ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ- ЛЪЖЦИ СИ БЯХА ТАКИВА ОСТАНАХА.
53
3
 
20
 
! Отговори
НИКОГА!!! преди 5 години
Само като видя Кирчо, Крум ( и си спомня действия 1997 -Добрев и тъпите изказвания на Крум..)кавгаджийския манталитет на Нинова, Елена, незнаенето какво да говори на милионерката Лечева( вместо да се съсредоточи ЗАЩО простреляха съпруга й..)Та ТЕЗИ хора ли искат ДА УПРАВЛЯВАТ? СРАМОТА.Най-многото да се продадат на Русия с обещания.Иначе ЕС пари няма да им даде(вж. Станишев).И точно затова; НИКОГА столетницата БКП( наричат се БСП, но щом са столетни? А БКП го отхвърлихме след 45г.Имаме и Закон
52
6
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Винету,някой познава ли го този влади,че ми го даваш за пример,напиши,че тиквата, физкултурника,цецка партийната сикритарка деси плевналиев-комсомолски и т.н.Като е досадно ***,защо повтаряте,че бсп са комунисти.
51
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телевизия на БСП ще има огромен рейтинг. Герб си имат Канал 3, дори вече не излъчват парламента нито по БНТ1, нито по БНТ2. Патриотите се самохвалят и самовеличаят по кабеларките си. Все едно вестник Работническо дело на БКП. Гербеновска, Герберизова и Панорама с Бойко Борисов са отлични предавания по генералната линия на партията.
50
8
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Изнервен,а защо са повече негативните коментари,защото го "обичат"много ли,а колкото до спечелените избори,всеки път са манипулирани,помниш ли Костинброд,с напечатаните 500хиляди готови бюлетини,аз не приравнявам народа,а вие герберите,се приравнявате с народа,и не знам,дали помниш,какво е написал преди 120години П.Славейков,цитирам "Не народ а ***".
49
2
 
11
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
И с кого точно се срещнаха, някой може ли да напише кога, къде и с кого? Нищо не излезе никъде по медиите. Значи май срещите са били в техните си партийни централи или в пенсионерските клубове.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пантелейчо. Събуди се, сънуваш.
47
2
 
5
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 1, коментар 47. Ама не ми давай за пример коментарите в разни сайтове и да ги приравняваш на целия народ. Негативните коментари ВИНАГИ са повече. Истинските резултати кой кого и колко харесва се виждат на избори, няма друг по-демократичен начин. А там знаем кой печели.
46
11
 
4
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
БСП е новата турбо-ядрена сила която ще издърпа България от тъмните герберски времена в които е сега, към бъдеще в което хората ще живеят 100 години и ще имат доходи два пъти средно европейските! Това не е мечта а реалност която ще се сбъдне със безстрашен кормчия който да преведе кораба през бурята до райския бряг. Този мъдър кормчия се нарича Г-жа Нинова!
45
5
 
2
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 1. Ами Владислав Горанов например. Има още много, но нали искаш поне едно име. Ама както ти казаха, тази опорка вече не само не е интересна, тя е досадно тъппа.
44
1
 
12
 
! Отговори
Хехе преди 5 години
Киро Алтернативата и Корни Офанзивата...
43
6
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Колев,случайно ти да не си България,като чета коментарите,във всички сайтове,виждам,колко ги "обичат"само не мога да ги разбера съветниците на слънцето,не му ли казват,какво пишат хората,но не от твоята България ,др.гербер-колев, а от истинската България.
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито управляващите, такава и опозицията. Пардон, алтернативата.
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП имали визия - но каква е конкректно все още не знаем. На каква икономическа база ще стъпнат БСП, какво производство и селско стопанство ще се развива, къде ще осигурят пазари - няма отговор или пак ще внасят зеленчуци, месо и плодове и пр. от вън. Нищо ново и за здравеопазването по малките общини където се закриха почти всички болници, нищо нова и за ценовата политика на храни и лекарства. Каква е визията тогава. Едни и същите да са пак в парламента.
40
6
 
16
 
! Отговори
Колев преди 5 години
До 1Тая опорна точка остаря отдаааавна! Ако ще да са били от Ал кайда или от Ку-клукс-клан---не е важно! Важното е, че сега работят за България, както никой до сега не е работил! За това- " САМО ГЕРБ, БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ"---НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЪЛГАРИЯ ГИ ОБИЧА!
39
4
 
14
 
! Отговори
Рачо 2 преди 5 години
... Едва след това, ще можем да имам по-високи данъци и далеч по-добра социлана политика. Някой от "най-социалните" страни в Европа са и едни от най-богатите. Норвегия, Швейцария и Дания са страни които съчетава социалистическите идеали, които не бяха постигнати никога, от предшествениците на БСП, със "пошлите капиталистически практити", които направиха всички страни, ползващи ги, далеч по-богати отколкото бившите от "Съюза"
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aве , що ще допитвате народеца , срещнете се с Решетников , той ще ви напъти .
37
1
 
12
 
! Отговори
Рачо 1 преди 5 години
Каква им е визита за икономиката и корупцията ни? Защото проектите им, ако са само за нови градники, нови болнични легла и рязане на бюджета, няма да стигнем далеч. На държавата ни и трябва силен бизнес, свързан с износ, внос, призводство, многожество услуги и високи заплати, за да се стимулира потреблението, без този бизнес, да е тероризиран от конкуренти, мафия и парламент, НО под смислен регулатор, който да не позволява монополни и антиконсуматорси практики. ..
36
16
 
7
 
! Отговори
Искам преди 5 години
Искам по телевизията на БСП постоянно да вървят глупавие изрази на ББ, да показват онзи със суджуците, братовчедите на онази мишка от Хасково, дупките по пътищата, некадърни калинки...