В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия за България"

Целта – партията да се превърне от опозиция в алтернатива
30 сеп 2018 13:29, Красимир Ангелов
87
В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия  за България"
Снимка: БСП

"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия  за България" . Така даваме възможност  на всеки наш член, на всеки български гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България, заяви на заседание на НС на БСП зам.-председателят на партията Кирил Добрев, цитиран от пресцентъра на социалистите.

Още по темата


По думите му целта на проекта е да препозиционира БСП от опозиция към алтернатива на сегашното управление. Кирил Добрев допълни, че освен срещите с организации, ПГ на "БСП за България" е взела решение част от народните представители да излязат от НС и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и обсъждане на проекта на левицата.

Кирил Добрев подчерта, че освен тези срещи са били проведени и такива на международно равнище - среща с посланиците на страните членки на ЕС, двустранни срещи с посланиците на Полша и Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до АнонименА на теб главата ти не може да осъзнае, че последното нещо което някой ще тръгне да гледа е някаква червена телевизия, ти в кой век живееш бе плъх аз не гледам телевизия от поне 10-12 години, телевизията е отживелица.
34
8
 
7
 
! Отговори
до Анонимен преди 5 години
ТУЙ Е ЗА ОНУЙ. Главата ти не може да осъзнае, че новата телевизия на БСП ще показва кирливите ризи на ГЕРБ.
33
8
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Колев,почвай от герберите,те всички са комунисти,напиши ми ,само едно име,което не е бил комунист.
32
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия *** не са нито българи нито пък социалисти.
31
3
 
8
 
! Отговори
ан преди 5 години
не че го харесвам паси но в едно беше прав оня денот управляващите в света не е останал един ,който знае какво значи война и лесно могат да я започнатдобавям от бсп не е останал и герб де един,който да знае какво значи морал и да не краде толковавижте им само физиономиите на властолюбци и забогатявай бързо чрез сделка или лоби и бягайне ти се търси отговорност за случилото сето е паднало ей така от богакакво като го знаем всичките,няма изглед за промяна
30
5
 
14
 
! Отговори
annybody преди 5 години
"Проведохме 150 обиколки" - К. Нинова."Проведохме 150 срещи" - К. Добрев"Обиколка" синоним ли е на "среща"?Кой лъже?
29
7
 
8
 
! Отговори
Чистата истина преди 5 години
БСП единственото,което трябва да направи е един клип с онова ЧОчело!Как представя бъдещият президент Расим,като магаре(а той беше,точно такъв),как се прави ба Бай Иван селската делва в агенцията зя Евро помощи,за пържолите и мнооооооого други изцепки!Присъщи за овчар но НЕ и за премиер, още по-малко на държава в ЕС.А клипа може и да се прожектира и на събрание на ЕС....заедно с тъмното му минало(с което ЦРУ,го държи за орехчетата)
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не са комунисти а фашисти с Бентлита, комунизъма поне има някакви идеи, а тия са по-долу и от комунистите единстветата им цел са кражбите.
27
6
 
24
 
! Отговори
Колев преди 5 години
СРЕЩУ ТАЯ ПАРТИЯ НА КРАДЦИ, УБИЙЦИ И МАФИОТИ ВСИЧКИ СРЕДСТВА СА ПОЗВОЛЕНИ! ДЯДО МИ КАЗВАШЕ ТАКА; "КОМУНИСТ ЛИ Е---РЕЖИ МУ ГЛАВАТА" И БЕШЕ ПРАВ!
26
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провели срещи с ***, "визията" им е ясна на всички! Досъсипване на България и хиляди нови Бенчовци, които да снасят в червени касички. Че сега е голям глад, хванаха ги всичките спонсори-Миньо Стайков, Арабаджиев, Бенчев, Очите....
25
6
 
23
 
! Отговори
Има ли някой преди 5 години
нормален останал още, който да не е разбрал изтинското лице на крадливата, лъжлива и корумпирана мафия БСП - олигарси
24
5
 
19
 
! Отговори
ha преди 5 години
Тези дори си пратиха Орешарски в Северна Корея за размяна на опит. Бива ли толкова жалка политка на рушене и лъжи. 21 век сме , не сме толкова овце в тази държава.
23
13
 
11
 
! Отговори
1 преди 5 години
До БСП вече ги знаем,герберите,също ги знаем ,крадци,арогантни,особено тиквата,физкултурника,и цялата герберска ***.
22
6
 
21
 
! Отговори
БСП вече ги знаем преди 5 години
от години , и не могат да ни изненадат с нищо : - нагли, вероломни, арогантни и крадливи - негодни за нищо , но готови на всичко за пари и власт
21
2
 
18
 
! Отговори
демек преди 5 години
"Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за "Визия за България" . Така даваме възможност на всеки наш член, на ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ гражданин, да участва като съавтор при създаването на нашето предложение за бъдещето на България,.." от тях вота и парите, от нас вероятно управлението на държавата в НАША полза! пък ако не стане, продължаваме със заяждането и готово! важното е да сме в парламента!
20
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моята визия за по-добра България, не включва БСП ... Съжалявам!
19
10
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Ай Дуци,не те ще се борят,с тиквата-червен-капиталист.
18
6
 
23
 
! Отговори
Да комунистите от преди 5 години
Т.нар. БСП, надушиха пак големия бюджетен излишък и отново протегната крадливата си ръка към властта за да го прелеят в банковите си сметки, както по времето на двете правителства на СерГей крадливия съсел и ДПС
17
10
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Престъпен тандем,а комуниста-слънце,"чист",като момина сълза,няма къща в Барселона,в която живее,мис "***",даже и остров няма.
16
4
 
21
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 5 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?