Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?

Лидерът на "Атака" настоява за бързи и ясни отговори
242
Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на ДАНС Димитър Георгиев във връзка със случая на проявена агресия към съпругата му Деница Гаджева от страна на судански гражданин.

Още по темата

В писмото Сидеров е отправил въпрос до председателя на ДАНС, в който пита следното: "Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански гражданин, който на 5.10.2018 г. е нападна и преследва съпругата ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен булевард "Симеоновско шосе"?

Какви са данните ви относно получаването на постоянно пребиваване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и кога се е снимал тежко въоръжен и какви функции е изпълнявал?", пита Сидеров, цитиран от пресцентъра на "Атака".

Политикът е задал и 7 въпроса към вътрешния министър Младен Маринов, като в тях е включен и този към председателя на ДАНС. Останалите въпроси на Сидеров са:

"Какви процесуални действия бяха извършени след неговия опит да причини телесни повреди или да отнеме живота на съпругата ми Деница Сидерова? Кой прокурор е извършил процесуалните действия и какъв е резултатът от тях?

Защо продължителното преследване на автомобила на съпругата ми Деница Сидерова, придружено с множество опасни за цялото движение засичания на колата ѝ, не бяха отразени в официалното съобщение на МВР по случая? За това преследване и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвинение и какво на лицето Мажди Гандур?

Защо на 6.10.2018 г. задържаният Мажди Гандур беше изведен през таен изход от 4-то РПУ? Къде се намира в момента и има ли мярка за неотклонение?".

В заключение Волен Сидеров отчита, че настоява да получи отговор на въпросите си в най-кратък срок - до началото на парламентарната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господи, какви хора списват тука !И се радват, че една жена е била преследвана от агресивен суданец за който не се знае какво търси в България.Ами представете си само за миг че се касаеше за ВАШАТА съпруга, или дъщеря, или майка, или близка?!Така ли пак щяхте да злорадствувате ? Няма значение чия съпруга е въпросната дама.Засрамете се малко /ако сте способни/.
127
8
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До БерлинА в родината ти Рашата, 20 % са Гандуровци вече! Даже Путкинь им построи най-голямата джамия в Европа.
126
7
 
18
 
! Отговори
ined преди 5 години
Какво установиха за Гаджева-Сидерова? Защо е избягала от инцидента, дрогирана ли е била или пияна? И защо КАТ пак написаха акт на потърпевшия, а не на виновната?
125
8
 
8
 
! Отговори
Гандурррр преди 5 години
Моля да се разпита задната седалка на джипа на деничка и всичко ще си доиде на мястото
124
12
 
13
 
! Отговори
Кибик преди 5 години
Не харесвам гандурите ,но цялата работа намирисва.За какво му е на здрав прав Гандур да вика подкрепление срещу жена ,па била и тя принцесата войн на АТАКА.Тая 100% го е псувала и заплашвала с Кукус клана на мъжо си...
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АНОНИМЕН 13+100%
122
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гандура е бодигард на боко. Пази го от суданците без паспорти.
121
2
 
22
 
! Отговори
V преди 5 години
Кво установили ? Установиха че половин Судан имат български паспорти.Даже вече бг паспортите се продават по кауфландите и билите у Судан :))) Един хляб моля и два български паспорта . Колко пари да ви дам . Ми два лева за хляба и един лев за паспортите . ха ха ха
120
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гандурци, гандурци те такова ви е положението.
119
4
 
4
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
До РамбоТо Гандура май е човек на некой чичко софиянез затова реве Волена от дилбоката провинция
118
2
 
9
 
! Отговори
СКАТ преди 5 години
Извини се бе Извини се бе
117
9
 
11
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Да така е-целия ДАНС и МВР да вардят шофьорката Деница -снаха после и жена на Сидеров ,че някой чужденец ( смее ли местен) да не и направи забележка на безобразното каране....
116
10
 
11
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Аз се изкефих, няма само редовите данъкоплатци да страдат от такива случай, нека малко и богопомазаните да страдат. Кеф ми е. Сидеров продажна и псевдопатриотична кофра. Сега като върнеш оня мачо-лазаров за главен секретар на МВР, той ще реши случая.
115
5
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
същите 7 въпроса искам отговор от народния изедник Сидеров защото той също е на власт!!!!
114
4
 
18
 
! Отговори
j преди 5 години
МВР и ДАНС сега ще се направят че нищо не е станало тези копои са курназ само когато тормозят обикновенните хора, дето дори оръжие нямаме право да притежаваме."Демократична" българия е една гадна тоталитарна ***, а ние сме роби на новозамогналите се гадове
113
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хулиган изпратил писмо на МВР и ДАНС !
112
1
 
20
 
! Отговори
ОП преди 5 години
Златното пръстче да се прати посланик в Судан и там да ги накара да се извинят.
111
5
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
сидеровица за малко да надуе гандуря на улицата, а ся волен се пени все едно го е надула
110
10
 
14
 
! Отговори
k преди 5 години
няма съмнение че целия антинароден юдо-масонски "Български" Хелзинкски Комитет (БХК) е на крак за да защищава този агент на Исламската Държава100% съм сигурен, че този исламски терорист е тук по покана на посланика на САЩ !!!
109
9
 
13
 
! Отговори
бай Ставри от СЦЗ преди 5 години
Ако имаше правосъдие хулигана Сидеров да е в затвора за безброй изцепки и нарушаване на НПК