Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните

Трябва да се прекрати гетоизацията, смята евродепутатът
12 яну 2019 10:00, Александър Попов
163
Джамбазки: След Войводиново - към именията на бароните
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки се обяви не само за премахване на незаконните цигански катуни, но и за премахване на огромните имения на бароните.

"Трябва да бъдат съборени и отнети тези огромни имения на бароните. Трябва да бъде разрушено гетото. Има липса на справедливост в обществото, има малки наказания и това трябва да бъде прекратено, защото чупи самата основа на българското общество", заяви той пред Нова тв.

Още по темата
Той определи целия този процес като гетоизация, с която държавната администрация не иска да се справи.

"Отиваме при бароните. За десетки къщи и палати на барони съм извършил всичко, което е необходимо като административна дейност – питал съм НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. Сега вече ги имаме всичките и започваме да ги показваме. Трябва да се отнемат именията, които направиха телефонните измамници в Червен бряг, Плевен. Това са бароните. Там ще отидем сега", каза още Джамбазки.

Според него премахването на незаконните постройки във Войводиново трябва да бъде повод да се продължи решаването на проблема по този начин.

"За да не каже някой, че това е отмъщение, сега трябва да се отиде при бароните и трябва тяхното имущество да бъде отнето, за да започне действително решаването на циганския въпрос. Това трябва да продължи", подчерта Ангел Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" НАП, Прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите, но отговорите са безумни, те са измиване на ръцете. ""................чиновниците искат простo да си получават заплатите без стрес, без отговорност, без да правят нищо ... ти с твоите писма само им разваляш хатъра.Единственото което може да накара чиновническите *** да мърдат и треперят са протести на хората ... ежедневни, упорити протести
45
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Каракачанов и Джамбазки използваха една хулиганска проява за трупане на активи и вот на предстоящите избори. Чрез насаждане на омраза се опитват да се закрепят във властта. Много достойна постъпка! Много патриотично!
44
6
 
30
 
! Отговори
Кирчо преди 5 години
А бе каде е Наглата Тиква Борисов да тропне с крак, да вземе мерки един път за винаги?!Защо тоя предател не се изказа по въпроса, защо не каза държавата какво ще предприеме, а се спотайва да отмине чудото за три дни! Тоя ни ибба мамата за тези 10 безвъзвратно изгубени години!
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aaa, toia pat sigurno sha metnat nekoi tankist v nadejdata da go poobarat i pobiat malko po kartunata....ta da imat nov model pretest na izborite....hem da vidim nekoi i drug krasiv murguav rodnina na hbotev i rakovski s visoko chelo, ogneni chiornie ochi i gasta black brada....
42
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 42Абе вие не разбрахте ли, че не ромите са виновни за незаконните постройки, а Кмета на селото !България затова няма да просперира, докато не си вижда кривиците...както е казал Апостола !
41
13
 
7
 
! Отговори
към 45 преди 5 години
Джамбаски п+о+м+а+к ли е
40
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да попитам Джамбаски *** ли е по народност , аз не ги знам тези други Общества у нас с разлизна вяра и религия , не сме учили такова нещо в училище а наяве други хора други народи у нас , дали умишлено не се пише да не се знае от нас по младите
39
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече от две години сте в управлението бе философ. Разтягаш локуми все едно си от опозицията.Да бяхте свършили туй онуй докато сте в правителството.А по въпроса с *** има само няколко неща да се направят-спиране на помощите на всички ,които не работят,спиране на добавките за деца ако поне единия родител не работи,а децата не ходят на училище и всички ,които правят деца преди да са навършили 18 г в затвора.Толкова ли е трудно да се направи това.Къщи ,барони ,марони-глупости на търкалет
38
1
 
23
 
! Отговори
???? преди 5 години
И да си знаете, Джамбазки , Нинова, Борисов, Цветанов, Каракачанов, Сидеров, Марешки, Доган..., проблемите с ниските доходи, лошите пътища, мръсният въздух, емиграцията на младите българи, здравната система, образователната..., си остават! Нищо, че уж сте се захванали да решите проблем, който "виси" от десетилетия. Предварително знам, че няма да можете да го решите, защото уж някой друг ще ви е виновен.
37
4
 
23
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Как се решават проблемите по ЗАКОНЕН начин?Ами като законите важат за ВСИЧКИ и Всички бъдат принудени да ги спазват!Примерно:Спокойно могат да бъдат спрени детските след второ,щото ще важи за всички.Могат да бъдат взети технически мерки САМО грамотни да гласуват и ще е законно,защото важи за всички.Могат да бъдат съборени ВСИЧКИ незаконни постройки.Може трудът да бъде задължение,а не само пожелание!За всички.Изобщо може много неща и то напълно законно!
36
9
 
10
 
! Отговори
срам го е преди 5 години
Джамбаски в едно предаване за Турцизираните/турчеещи се роми се чувстваше много горд а не ходи при Българизираните/българеещите се роми у нас , а защо ло? срама ли го да контактува с другите роми , страх ли го е от Българизираните/българеещи се Роми в България
35
4
 
2
 
! Отговори
Kehey преди 5 години
Obstinskite darjavni plateni narodni bulgarski slugi sa masovi teroristi....darjavnata bg televizia i radio sa sasto teroristi.....darjavna platena mreja ot slugi teroristi protiv trudovia narod v rbg.....zatova sa tolkova otlichno razbiti bulgarskite regioni, ulici, megdani, trotoari, mahli, sela, gradove....zatova e tolko mrasen vazduhat na sofia....sprete morkovkite na tesi mazni teroristi, osvetliavaite s cameri vseka minuta ot tehnia platen ot bg suveren trud.
34
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кметът на Войводиново бил от ВМРО?!!! Отгоре на всичко бил избран с гласовете на ромите?Какво ще каже по този въпрос агент Иван Каракочан?
33
10
 
9
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
Верно ли е че , слави е лумбуркал на *** деситу
32
2
 
14
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
И да продължи с Домусчиев, Златев, Гергов, Доган, Каракачанов и т.н.
31
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо всички български патриоти носят турски имена и имат черкезски черти.
30
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе къде е Радев Радиомълчанието ?Сега става ясно какво е имал предвид под Примирихме се в Новогодишната си проповед - погром над ромската махала за печелене на евтини дивиденти !
29
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазина колко деца има? Колко българчета е отгледал този велик патриот? Колко?
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е като излезе един ден от Политиката какво ли ще си самонапише в Биографията , понеже няма нищо свършено , абсолютно нищо освен само некви Статии за него в Медиите и то еди си какво бил казал(какво мислел) и до там, Народа му плаща дебелата Заплата а той се забавлява
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв гениален поет е бил Христо БотевСлед век и половина колко актуално звучи стихотворението "Патриот"Сякаш е писано за днешните ни псевдопатриоти."Патриот е - душа дава,за наука за свобода,но не за своята душа, братя,а душата на народа!...И всекиму добро струвасамо, знайте, за парата, като човек - що прави?изяжда си и месата"