Сидеров с упрек: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва Патриотите

Нещата трябва да се решават по мъжки, смята лидерът на "Атака"
81
Сидеров с упрек: Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва Патриотите
Снимка: Булфото

От моя страна няма никакви знаци и действия за край на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 г., а успехът й беше, че изместихме ДПС като трета политическа сила в парламента, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
"Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция, но така са решили", допълни още Сидеров.

Той поиска независимо как ще се явят на изборите трите патриотични партии, лидерите им да дадат уверение, че управленската програма на правителството ще се изпълни докрай. "И да не свързваме автоматично евроизборите с управлението", уточни лидерът на "Атака".

Сидеров коментира и писмото от НФСБ към ВМРО, в което от НФСБ предлагат да се върнат на масата за преговори, след като от ВМРО решиха, че ще се явяват самостоятелно на евроизборите. Попитан защо той не е бил поканен, Сидеров заяви: "Може да не ме харесват вече".

Лидерът на "Атака" отрече, че е настоявал да бъде водач на листата за евроизборите. "Нещата трябва да се решават по мъжки, а не с писма в стил – прелъстена и изоставена ученичка, която пише на гаджето си", заяви Сидеров.

Той бе категоричен, че голямата коалиция е стабилна, въпреки случващото се в малкия коалиционен партньор.

"Няма никакъв трус, не търсете трусове. Нека и трите партии, и тримата лидери потвърдят, че независимо от начина на явяване на изборите, управленската програма докрай, Борисов ще изкара най-накрая един мандат докрай и ние ще бъдем гарант за това", каза лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напускай кочинката!
54
3
 
9
 
! Отговори
Да ти кажа преди 5 години
Сидерчук, ти си много жалък.
53
2
 
14
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Това човече е пудела на Бойко.
52
3
 
14
 
! Отговори
Химн преди 5 години
Някога в химна на Атака се пееше нещо за *** на Бойко.Интересно сега дъртия пръч с младата *** и копеленцето ,което му направиха ,как се чувства .Електората му тотално ще го изостави , защото се чувства изигран и предаден. А от големите им обещания нищо не остана.
51
2
 
29
 
! Отговори
Добре е! преди 5 години
Добре, че навреме си показаха алчните душици. Мислят само за себе си, показаха им европейски кокал, и те започнаха да се ръфат като кучета!? За никого няма да гласувам, не искам да участвам в долните им игри. Ако бяха истински патриоти и ако народа им е най важен, нямаше да заиграват със шайката мутри! Не трябваше да слугуват на Бойко, а трябваше да се проведат нови избори, и тогава народа щеше да им повярва, а сега сами си биха шута! Много им здраве, показаха се колко струват!
50
7
 
20
 
! Отговори
Даже кремъл преди 5 години
даже от кремъл се отказаха от тоя пaлячo.без парите на кремъл няма да може да си позволи вече да купува ромски гласове.отече му политическата кариера на тоз перхидрол.
49
3
 
23
 
! Отговори
Гнусно преди 5 години
Противно човече, което откакто се е пръкнало в политиката е изхарчило доживотните пенсии на хиляди бедни пенсионери.
48
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОЛЕНЕ НА ТЕБ ТИ ТРЯБВА ЕДИН ФАЙТОН ДА СИ СЪБЕРЕШ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ .... И БЕЗ ДА ШАНТАШИРАШ .....
47
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСидеров не е лъжец,той е притиснат до стената и не му дават да диша и се изразява свободно!
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички политикани от 30 години насам набутали се в парламента сте за завод за отпадъци.Алчни ***.Народът се стопява а наглеците си стоят 240 тунеядци ненаяли си.
45
2
 
26
 
! Отговори
Да де преди 5 години
Този винаги забравя за народа, но никога не забравя джоба си и лакомията за власт.
44
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога Волен е бил патриот?Когато говореше, как ще върне златото на България?Кжгато говореше, че минималната пенсия трябва да бъде 500 лева?Когато плачеше за парите, които Турция трябва да върне на тракийските българи?И КОГАТО ДОЙТЕ НА ВЛАСТ И ЗАБРАВИ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО АГИТИРАШЕ И СТАНА ПЪРВА *** НА БОРИСОВ??Сидеров СЕ ОКАЗА ЛЪЖЕЦ И ПРОДАЖНИК НА БЪЛГАРИЯ.
43
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив,Волен е патриот,но му свиха сармите и не смее да се обажда от страх!Винаги си е бил патриот.
42
5
 
27
 
! Отговори
достатъчно преди 5 години
Сидеров уби "Атака"още като стана златен пръст на БСП и ДПС.Сбогом! С Бареков сте си лика прилика.
41
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е радост и музика за ушите на ДПС,които ако паднат патриотите,ще могат да изнудват ГЕРБ и да искат още пай от баницата,не че и сега не им дават герберите,де!От трите партии на ОП,само НФСБ няма да ми липсва!
40
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От такова продажно същество може само да се погнусиш.И като се сетя как хората му вярваха, как седяха пред телевизорите и гледаха `алфа` с надежда, че това човече ще оправи нещо ако дойде на власт. Толкова е жалко, че няма накъде.
39
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много долно нещо е да спекулираш с патриотизма на българите и да използваш патриотичната риторика за извличане на максимални облаги за себе си, а обединените патриоти точно това направиха. Нищо не ги интересува, освен далаверита - и Сидеров, и Каракачанов, и Симеонов. Колкото по-скоро се разкарат от политиката, толкова по-добре. Вонящи ***!
38
2
 
18
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Когато минат евроизборите, ще се скарат за кметските места на общинските избори. Като минат и тези избори, ще се обединят пак. Нали трябва да останат във властта. Обединени, но всеки тегли чергата към себе си, това е логиката на поведението им.
37
2
 
26
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Сидеров излъга хиляди българи,сега и той ли,же за,дника на Бойко.
36
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Програмата да захапят кокала за максимално време да се изпълни докрай иска Сидеров. А не знам къде изчезнаха намеренията му американците да си плащат за базите, да ликвидира златодобива, да изгони концесионерите, да разкара чуждите вериги от страната, да разтрогне договорите на мариците и ЕРП-тата. Лепна се за субсидийката и благините от управлението и вече не иска нищо друго, освен максимално да се закрепят на власт, ако може да изкарат пълен мандат - най-добре.