Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?

Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ
24 мар 2019 13:48, Красимир Ангелов
344
Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?
Снимка: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов защити шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод обвиненията към него за закупен апартамент в столичния квартал "Изток".

Още по темата
"За случая с Цветан Цветанов моето мнение е, че никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона", заяви Симеонов пред "Фокус".

"Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някой по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците", заяви бившият вицепремиер.

Според него става въпрос за обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. "Просто ти казват: "Този е злодей" без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил?", попита Симеонов.

Той бе категоричен и че няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. "Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици",  посочи лидерът на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотите са най-малкото зло в България,но Симеонов непрекъснато ги излага с приказките си и наглеенето!Иначе го подкрепям за шума,беше правилна стъпка!
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 159: търся апартамент от 6 месеца, знам коя е сградата, знам какво се предлага в нея, знам че не мога да взема дори и 50 квадрата в нея за подобна цена, освен явно ако не се казвам "Цачев". И на бабите и дядовците пред телевизорите им стана ясно, че не говорим само за лош пример при покупка на "луксозно" жилище, а за търговия с влияние.
132
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искаме да ви сваляме,защото,ако паднете ще стане кърваво меле в България и ще бъдат избити хиляди,но направете така,че да спрете с диктатурата и дайте въздух на хората,защитете хората,за да има хора гласуващи за вас!Защо избяга Цецко?Това означава ли,че нещо лошо очаква отново българите?
131
2
 
17
 
! Отговори
Разбираемо преди 5 години
Човекът с хотела, в защита на новодомците.
130
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цените в блока са над.2000 евра. В кой блок бе, ***?Ти имаш ли представа въобще от цени?Една и съща ли е цената на първия и на последния етаж, на северно и на южно изложение? И кой ти е казал, че за Цветанов и за *** като тебе цената ще е еднаква? Ако трябва да избирам къде да си купя апартамент, естествено, че ще избера някой човек с положение за съсед, па макар и да си казваме здрасти един път в месеца.
129
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиват хора дори за един коментар или ги разболяват,а на тебе ти е широко около врата в парламента ,нали?Защитете населението,тогава ще гласуваме за вас!
128
4
 
25
 
! Отговори
Анатема,Валерка! преди 5 години
Вие не сте злодеи!Вие сте селски самозабравили се и безчинстващи терикати,облечени във власт,считащи околните за ***.
127
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НаскоПатриотите не са виновни,те са най-малкото зло,имаше разправии и герберите не им разрешиха да увеличат пенсиите.Те не увеличават пенсиите и на инат,защото електората на БСП е предимно пенсионери!
126
6
 
28
 
! Отговори
Наско преди 5 години
Възрастните ми родители гласуваха за тоя и шайката му със забогателите патриоти. Защото повярваха, че пенсиите им от по 200 лв ще станат 400, тия се драха да обещават и излъгаха най- бедните. За следващи избори, родителите ми вече ще бъдат заключени вкъщи през целия изборен ден. 2 гласа по- малко благодарение на мен за крадливата шайка.
125
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦЕЦО ПИПОНА НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ А ОСТАВА ПОЛИТИЧЕСКИ ЕМИГРАНТ.
124
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То останахте само тарикати депутати и отракани работодатели в тази държава. Да са ви живи и здрави ромите, и да ви гласуват, и да ви работят. Западния капитализъм е свързан с екдплоотация на колониите, а при вас е вътрешно колонилно преразпределение.Ами хубаво. Щом са невинни. Доган и Пеевски сигурно са еталони. Ей това ви е държавата! Няма никакви проблеми за хората вкопчили се във власта.
123
2
 
7
 
! Отговори
ВеЦе преди 5 години
"В сравнение с мене тия са ангели"В.С.
122
3
 
21
 
! Отговори
В С преди 5 години
Този е психично болен и трябва да си го приберат.
121
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избиха ни роднините бе ,Симеонов!Откакто Цвъ е на власт две чужди сили се бият помежду си на наша територия,а нормалните хора страдат и измират!Първо защитете населението,тогава може и да ви подкрепят хората!
120
0
 
35
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Пичове, кво се хабите?Банките дават пари на Инвеститори близки до властта да получат разрешение за строеж където и както си пожелаят. След това инвеститорите предлагат на по заможните хора качествени жилища на много убави места. За благодарност за осигурената печалба пускат един два апартамента на властта. Това е историята на България от последните 25 години. Там в кюпа са кметове, депутати, съветници, съдии, прокурори, милиционери, журналисти. Няма оправия.
119
3
 
27
 
! Отговори
Буш старши преди 5 години
Лоша работа за нашия *** син - приключва с политическата кариера.И понеже е спец по апартаментите ще го правим БРОКЕР. На апартаменти.Дано стане професионал
118
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 121:И да мине в нелегалност,след което да слезе с партизаните/индианците/,от балкана в полето на 9 септември или 10 ноември, и бъде обявен или провъзгласен за АБПФК?!?!
117
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винкел,не бой се.И твоят ред идва.И твоите усрани *** ще излязат на показ.Проблемът ви не е,че сте крадци.Проблемът ви е,че сте гламави крадци.
116
1
 
22
 
! Отговори
Iozeff преди 5 години
До АнонименТи нормален ли си бе човек!?Цеца да отива веднага в килията на Иванчева! Тъкмо сега е на шпакловка и всичко вътре ще бъде ново!
115
2
 
29
 
! Отговори
Много съжалявам, преди 5 години
че гласувах до сега за тази плюмка! Но вече никога няма да дам глас за тези продажници. Цецка била честна!? А защо излъга, че е платила само груб строеж, а после щяла да доплаща? Показаха документ, че всичко е платено, и то на занижени цени, защо ли? Това ли е честността й? Това значи, че и този е лъжец като нея!