Откровено от Дариткова: Никога няма да бъда Цветанов

Тя ще работи за консенсус, за да има стабилност
Обновена: 28 мар 2019 14:06 | 28 мар 2019 09:42, Камелия Цветанова
61
Откровено от Дариткова: Никога няма да бъда Цветанов
Снимка: БТА

Шефката на здравната комисия Даниела Дариткова, която става шеф на парламентарната група на ГЕРБ на мястото на подалия оставка от поста Цветан Цветанов обяви, че ще се надява да има подкрепа на съпартийците си и ще се бори ежедневно за нея.

Още по темата
Премиерът Бойко Борисов обяви, че тя поема щафетата от Цветанов, защото е компетентна, с добро излъчване, с авторитет в партията, член на Изпълнителната комисия.

"Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група", призна тя.

"В кризисна ситуация смятам, че това е едно предложение, което е наситено с големи отговорности и го приемам от една страна със съзнание за оценката, а от друга като предизвикателство", коментира Даридкова.

Тя добави, че ще търси консенсус не само сред съпартийците си, но и сред останалите политически сили в парламента, за да има устойчиво мнозинство, което е много важно, за да работи правителството и за да има стабилност в държавата.

"Едно поведение без агресия ще даде и друг облик на парламента и ще покажем модел на обществото, в което за съжаление агресията взима превес, ще работя с диалог, имам добрият пример на Цветанов", отбеляза новата шефка на ПГ на ГЕРБ.

А с опозицията в лицето на БСП, която бойкотира работата на Народното събрание, все пак тя се надява да работят заедно в търсене на устойчивост и в интерес на хората.

Според нея е редно опозицията да е конструктивна.

"Поведението на ПГ на ГЕРБ се определя от политическата сила, която представляваме и отговорностите, които сме поели, ние ще сме последователни и ще изпълняваме програмата, с която сме се ангажирали през този мандат", заключи Дариткова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
4
 
! Отговори
Яаа,сега се загледах преди 5 години
Дантелена розова рокличка като за абитуриентка, а върху нея - сетре като за всекидневен тоалет на 90-100-килограмова даскалица. Кок като на продавачка в квартален магазин в Смолян.Такъв тоалет и прическа е избрала госпожата за първия си ден като председателка на парламентарната група на управляващата партия!Една друга видна дама ще има сериозна конкуренция! Двете май се отличаватс еднакъв вкус и виждания по темата елегантност.
39
2
 
15
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 5 години
Ама аз пак нещо не разбрах. Как няма да бъде Цветанов? НЯМА ДА Е ТОЛКОВА "УМНА" или ТОЛКОВА "КРАДЛИВА"
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Одобрение на Цвъки Ушков е 0,3 % !Какъв си ,за да ти е пример ???
37
5
 
9
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Абе малко е старичка Дъртичкова, ама още става.
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербери, това което си забъркахте сами си го сърбайте! Това е началото на края ви. Дребните ви меркантилни пришявки ви съсипаха. Скоро ше дойде време да ви види целият свят ши за стока сте и на каква основа и какви хора от ъндърграунда са ви господарите. Колко и да фалшифицирате избори, вече ще трябва да плащате прекалено много, но няма да е достатъчно. Пожелавам ви бърза забрава, но придължителен престой в затвора!
35
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пак нагло говорене като своя учител...имала добрия пример на Цветанов...точно обратното трябваше да каже...и вече не ми е симпатична,както предполагам и на много други...долу ГРОБ...
34
1
 
19
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
Е как Цв. Ще си поддържа огромния апартамент със заплата от 1000лв..Как ще си купува маркови костюми за по 8000евро,ризи с инициали по 800лв.Да живеят партийните каси, които пак НИЕ пълним.
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната кифла, този път Смолянска. За разнообразие.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Nepriatna jena 4len na bkp i rodata i sa6to bkp da kaje kade raboti majat i taja sa ep ne stava kolegite i ned.ne mogat da ja ponasat grosna nahalna nagada4ka bkp gerb
31
2
 
26
 
! Отговори
Да де преди 5 години
Дариткова, вие герберастите се учите да крадете един от друг. Ще настигнеш Цветанов и ще го задминеш.
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
шев на здравна комисия става шев на парламентарна група еи тва герб са дялани камъни където ги сложиш пасват се едно баи минко обущара да го направят от утре зъболекар
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАко имаш възможност... Интересно как такива възможности се появяват само пред депутати, министри, председатели на антикорупционни комисии, съдии, прокурори и други подобни.
28
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересни неща има и около нея в миналото - опростени хиляди, пропуски в данъчни декларации и т.н., но се премълчават.
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дупето и циците я вкараха в Парламента , иначе през крив макарон , целия Парламент е един голям Медицински филм който филм няма да свърши и след още 30 г
26
24
 
3
 
! Отговори
Герб саголяма работа преди 5 години
До ЗАЛАГАМ НА НИНОВАТова, че те тресат червени мераци,няма лошо!Проблема е,че пак ще го отнесете!Обърни внимание на факта,че Цветанов е свободен от задължения,и ще работи за печелене на изборите!И ще ги спечели,изобщо не се съмнявай!И за Нинова не се притеснявай,и тя си върти далаверите!Нищо че е опозиция,тя реално е във властта!
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изчакайте само сега като се стопли Даниелчето да покаже дупе и цици с по-плътни дрешки в Парламента и всичко ще се оправи , всички Зловредни мъже ще клекнат
24
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази госпожа за дрескот чувала ли е?Как може да отиде в парламента с тази дантелена рокля!На бал ли е тръгнала или на ресторант.Селения до шия.Докъде сме докарали нещата.Кой ни управлява.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако на това казваш хубаво, явно не си виждал наистина хубава жена.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези глупости и лъжи сме ги слушали, слушали.....Това обаче изобщо не означава, че ви вярваме!
21
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега като се поооправи времето и Даниелка Общата, така е известна в Смолян, ще посвали някои дрешки и бак ще тръгне по бюстетата без сутиен и късите поли за радост на мъжете дупеДати.