Миков на контра: БСП губи идейния си смисъл

Накъде е тръгнала партията, пита се той?
15 юни 2019 11:22,
103
Миков на контра: БСП губи идейния си смисъл
Снимка: BulFoto архив

„Днешната ситуация очертава перспективите пред партията, бъдещето й, което не е особено светло - когато партията не само губи избори, но губи и смисъла, съдържанието на идейното на политическото”. Това коментира пред NOVA бившият председател на БСП Михаил Миков.

Още по темата

Симов: Напускането на парламента беше добър ход, но...

„Не съм участвал в избори за председател на БСП
, аз съм участвал в избори за председател на Националния съвет. Обаче г-жа Нинова се титулува като председател на партията, въпреки че не е избирана за това. Избори се губят и печелят. Но когато става подмяна на партията – това е риск за бъдещето. Председатели се сменят, въпросът е на къде върви партията. А тези евроизбори са част от индикациите, че посоката е грешна”, коментира Миков. „БСП е пета година в опозиция, заявява, че има капацитет да управлява. Такъв резултат слага кръст на тези заявления, защото е почиват на реалности с върнато доверие”.

„Избирателят дава доверие, когато повярва, че си автентичен, че защитаваш неговите интереси. А мнозинството българи имат нужда от лява политика. Но не могат да дадат доверие за това, което им предлагаме”, коментира Миков.

Попитан дали след резултатите от евровота Нинова е трябвало да подаде оставка, Миков коментира, че той не е фен на оставките и това е нейно решение.

„Тя смяташе, че този драматизъм, с който го прави, ще изчисти въпроса накъде върви БСП. Виждате, че влязохме в един драматизъм, който преминава във фарс и водевил, защото кръговете около нея я молят да си оттегли оставката, писма от трудови колективи”, коментира Миков. Според него оттук нататък отговорността е на делегатите в Конгреса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато изчезне БСП като партия тогава България ще просперира.
38
11
 
1
 
! Отговори
Сладки спомени преди 4 години
До Нема такава държаваОТ ТУРСКО ПО-ХУБАВО НЕМА! Не може да е било само лошо през османско-турското!!!
37
3
 
10
 
! Отговори
отникъде за никъде! преди 4 години
До Нинова палач на БСП- по пътя за комунизма!
36
1
 
21
 
! Отговори
Курнелия защо? преди 4 години
Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???
35
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените за 45 години направихме толкова, че да се краде вече 30 години и очевидно, има още. От всякакви, "загрижени" за народа.Шефът ми след промяната тичаше да махне снимки като делегат на Конгрес на БКП.Тези ни управляват- приспособенци, кариеристи, тези, които крадат, смятат, че ще живеят над 500 години. Това, че са те галили три папи по кратуната, не те прави ПРАВЕДЕН.Това говори и за папите. И за ухото на иглата - кой ще мине оттам. "Библия".Купиха и Него?Опиумът чий патент е?
34
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "Идеен смисъл?!?"Престъпници, кръволоци и братоубийци - идеалните определения за днешните властелини. В резултат на което няма трудови лагери, но има безработни, работещи бедни и гурбетчии, а българите от 9 милиона, имат-нямат днес 7!И прасетата ядат вече живи хора ...
33
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мишо, говори познати истини!Руските ибрици на Решетников, обаче трудно ще го разберат.Мозъците им са колкото вит. "С"!!!!!!
32
12
 
12
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 4 години
С поредните си глуповати предложения и катастрофалната загуба на изборите Нинова окончателно потапя БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят всякакви избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
31
2
 
17
 
! Отговори
АЛКОХОЛИКА преди 4 години
ДА СИ ХОДИ НА МАЙНАТА
30
14
 
19
 
! Отговори
ГЕРБ е МАФИЯ преди 4 години
На тоя алкохолик ГЕРБ му платиха да плюе по Нинова и да разцепва партията.
29
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миков, млъкни! Ти докара БСП до 30-тина души в Парламента! Хем нас...н, хем голям! Наглост. Стига вече с неудачници и архаизми, да се разчита на по-млади! Не е задължително това да са децата на по-старите.Нинова подходи правилно за обмена в партията. Кой за 30 години се опълчи на боко и ГЕРБ? Тя е жена! Мъжествените търтеи не го понасят! Искат ***!Да няма хора на хранилка! Петдесет години едни и същи и се възроизвеждат."Моралът" Гергов ли е, Миков ли е?
28
7
 
14
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
27
8
 
7
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 4 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?
26
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП ще изчезне, ако загуби идеята, и такива като Миков, Станишев и Гергов усърдно помагат за унищожаването й.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баш соц типажа - олицетворение на дните преди 89та тоя хахахахВизия.. Простота... Наглост... Картинка
24
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е алтернатива и по добро от герб. В момента най невежата и бездарна част от българи е в герб и краде и руши.Но ако говориме за истнска алтернатива на престъпния партиен модел е президентска държава, там се избира мажоритарно и там като Борисов и *** нямат шанс срещу интелигентни и стойностни хора.
23
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората като през турско си седят в къщи, не протестират , не гласуват и изборите се решават от партийци , а не от народа, защото нашият народ е от индивидуалисти.Борисов подражава на Живков в начина на говорене , но разликата е че Живков мислеше за народа, беше добър политик и държавник, умееше да ръководи и имаше понятие от политика. Борисов е невеж рекетьор и краде , а неговата партия прави същото. Затова която и партия да дойде няма да намали осезаемо кражбите след като видяха колко може да
22
6
 
15
 
! Отговори
ах спомени спомени преди 4 години
Спомням си как левият ченгесар Миков искаше да прави коалиция с герб когато беше шеф на БСП!Наздраве Миков мбухахаха
21
9
 
16
 
! Отговори
Идеен смисъл?!? преди 4 години
И какъв е той, бе червени престъпници, кръволоци и братоубийци? Официални приемственици на БКП. Искате отново да има трудови лагери ли? Където прасета да ядата застреляните от вас инакомислещи?
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на бсп_то им знаем и идеите и мераците, за това и губят изборите, никой не иска да няма хляб!