Общински съветник с петиция: Да се спре сделката за F-16!

Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!
Обновена: 23 юли 2019 14:32 | 22 юли 2019 20:50,
188

Общински съветник от София иска да спре сделката за F-16. Симеон Славчев от „Политическа група 5“ е публикувал петиция в сайта на Белия дом и събира подписи срещу сделката. Освен това той иска и изцяло да промени работата на общинските съветници, предава Bulgaria ON AIR.

Славчев по никакъв начин не одобрява, че Народното събрание реши да отпусне повече от 2 млрд. лв. за нови изтребители и публикува петиция в сайта на Белия дом с искане сделката да бъде развалена. За целта до 19 август тя трябва да получи 100 хиляди подписа. До момента са събрани 200.

"България няма нужда от изтребители тъй като няма да изтребваме никого. Ние се нуждаем от мир, а не от изтребители", категоричен е представителят на "Политическа група 5".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
22
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ***, не щем никакви самолети, ни американски, ни съветски, ни шведски!Знаете ли какво са 8 (осем) самолета?Жив т.а.ш.а.к!Служил съм в бойно поделение на ВВС и само в нашата ескадрила имаше над 20 самолета.За какво са ни тия осем железа и то за такива милиарди?А за болни деца пари няма и за пенсии също?Имате ли нещо в тия глави?
52
23
 
23
 
! Отговори
Петронии преди 4 години
Незнам кой е Славчев, но ми намирисва на червен *** мразещ България и българската армия? Явно, че Кремъл са развързали кесията, и бай *** се е наредил на руската софра, за келепира *** е готов да си продаде родината си. Но пропускат факта, че тези пари са изкарани в България и руснаците с нашите пари ни подкупват. За съжаление има много продажни българи когато става на въпрос за интересите на Кремъл?
51
5
 
0
 
! Отговори
До:Един от Дивия Зап преди 4 години
Жалко, това е едно от предимствата на Америка.
50
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм малак. Но по приказките на старите и по филмите ...... Как може някой да харесва и да иска да върне политически строй, където имаш някви пари, но магазините са празни, неможеш да излизаш от страната, навсякъде те слухтят милиционери и си говорите на другарю ?!???? Вие луди ли сте били бе алоооу?
49
14
 
9
 
! Отговори
комунизъм=разруха преди 4 години
Ако комунистите завладеят пустинята Сахара то със сигурност пясъка ще стане дефицит.
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тези писанки едва ли ще променим нещо, да се молим БГ да не катастрофира и не бъде бомбардирана и от САЩ и от СССР, както в края на II св. война.
47
13
 
3
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Ако си взема пушка, да защитавам семейството си от лоши хора, комшиите ми няма от какво да се страхуват, освен ако нощем не прескачат в двора ми.Русия и подопечните им позитанци, защо толкова се плашат, че купуваме читави изтребители?
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Армия винаги Трябва а това че русия я е СТРАХ си е неин проблем
45
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ок 65, аз не искам абсулютно същият строй от преди 1989г., но искам още по-добър и сигурен за 100% от населението ни, но с тези Ф16 няма да го получим. Ако си на 60 знаеш, колко хубаво е уважението между хората, това да знаеш, че няма да те оберат, изнасилят или убият на улицата, независимо колко часът.
44
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Si vis pacem, para bellum!Ако искаш мир, готви се за война! Още древните римляни са следвали този принцип и затова са владяли света повече от 1000 г. Тоя общински съветник от не знам си коя политическа група, да си гледа малката ***!
43
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука някой действително се изказват неподготвени!Трябва да се радваме и да сме благодарни на САЩ ,че са решили да ни дадат с такъв вълшебен самолет!Да им припомним ,че точни янките лобираха най-малко и привикваха във Вашингтон бг политици,само и само да им вземем самолетите!Отказахме се от нищо неотстъпващия от ф-16 и по-евтин ,,Грипен",пък сега трябвало да сме благодарни!!!
42
3
 
3
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
До 58,Ти за колко неравен се имаш, на колко години си и какво си видял и преживял.
41
13
 
9
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
Аз съм ходил на бригади от 45-89, в това беше печалбата на БГ. А БГ осигуряване жизнен стандарт и сигурност по-добър от ЕС, на 100% от населението на БГ. Нямаше държава и още няма с такова спокойствие и МИР за всички.
40
9
 
11
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
Ф16 е национална катастрофа, а нали знаете какво следва след национална катастрофа - Народен съд и Белене 1941-1945г. от историята.
39
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сделката трябва да бъде спряна!Янките за излезнаха некоректни,завишиха цената и искат парите предварително!И то преди да бъде построен завода за Ф-16 блок70!Да припомним само че шведите от,,Грипен " първо намалиха цената ,после предложиха още 2самолета бонус тоест 10 !Ако американците бяха на нашето място със сигурност щяха да вземат ,,Грипен"!Още повече ,че впоследствие можеше да вземем още 10,,Грипена" за по-малка цена от 8 Ф-16!Или щяхме да имаме 20самолета ,а не 16 скъпи Ф-16!
38
1
 
7
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Браво !!!!!!
37
0
 
6
 
! Отговори
Рик преди 4 години
Да 50Едно браво на теб!Умни неща написа!!!
36
3
 
13
 
! Отговори
А дано преди 4 години
Браво ! Дано се спре това безумие !!!!!
35
6
 
22
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
Русия възстановява проекта Южен поток, тръбата разклонение на Турски поток, може да стане Български поток директно в БГ.АЕЦ Белене ни трябва.Отбранителни оръжия С500. Приятелство и добри отношение със съдедите ни. Български заводи ни трябват, не немски или други.Пазара на Русия ни трябва, БРИКС и Евроазиатския Съюз, това, че сме в ЕС не е проблем да влезем на тези пазари.Договорености с целият свят ни трябват, не безпрекословно подчинение на САЩ.
34
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя луд ли е. Цял шанс е че САЩ решиха да дадат блок 70 на бивша соц държава и то нашата. Такива изобщо не ги пускайте да ги слушаме.