Събор на "Русофили": Русия е наш освободител, приятел и брат!

Събраха се близо 15 000 души от цялата страна
Обновена: 14 сеп 2019 21:22 | 14 сеп 2019 20:06, Елка Василева
238
Събор на "Русофили": Русия е наш освободител, приятел и брат!
Снимка: БТА

Бъдещето на българо-руските проекти е по-важно. Това заяви лидерът на Национално движение "Русофили" Николай Малинов от трибуната на 16 събор на приятелите на Русия край Копринка.

Така той обясни отказа си да подкрепи предложенията за ново партийно строителство и преместване на събора в София, които бяха направени днес от негови съратници. Малинов определи предложенията като провокация на врагове, на хора, които не обичат България.

В словото си Малинов подчерта, че проектите "Турски поток" и "АЕЦ Белене" са резултат от няколкогодишни усилия, които не трябва да бъдат анулирани.

Още по темата

Заедно с Николай Малинов на трибуната бяха зам.-председателят на парламента Емил Христов, депутати от БСП и ГЕРБ.

По-рано беше поставено началото на подписка в подкрепа на председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов, който е на свобода срещу гаранция от 50 000 лева, защото тази седмица беше обвинен в шпионаж, предаде БТА.

Участниците издигнаха плакати "Русия не е заплаха за България, Русия е нашият освободител, приятел и брат" и подкрепиха акцията "Аз съм русофил, арестувайте ме!".

Близо 15 000 хиляди русофили от цялата страна се събраха и този път на събора. 16-то му издание преминава при засилени мерки за сигурност заради опасения от провокации. Мотото тази година е "Европа е по-силна с Русия".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: съборрусофили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
13
 
9
 
! Отговори
бр.Вини преди 4 години
Към невежите и слепите.Гледайте Руски филми и разумейте . Слава Русия
111
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A бе... Главанаци!
110
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът не са американците, които уважавам за силата им, проблемът е слугинажът и предателството на българите.То е като при персоналните взаимоотношения: като срешнеш някой калтак, на който не може да се има доверие-го избягваш.
109
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Слава на България !"За да го кажем, първо трябва да победим някъде... :) Това е възглас за победители!Например за начало да се освободим от американско иго?
108
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слава на България !
107
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слава на Русия!
106
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой няма да спасява повече България. Климатът ще стане полупустинен, няма да връзва семе житото, както софийските кестени не вързаха плод, ще се навъдят растителноядни насекоми като миризливките и ще ядете некому...сещате се.За повече-четете Откровението на Йоан.С други думи: Господ си знае работата.
105
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С подписката ще чупят *** ,да видим колко им е сивото!Нека направят подписка до Малофиев да освободи заложника беглец Цветанчо Василев,може и да го конвоират до затвора където му е мястото!Тогава ще се отчете братството,както и отказ от проектите за присвояване на активите на банката с подставени лица!Иванчевата няма да е доволна,защото чака " хилки" от подсъдимия за стане пак кмет,няма значение кой дава " хилките" ,хилки да са,а тя " невинна"!
104
11
 
19
 
! Отговори
77 преди 4 години
Къде другаде в Европа има такива заблудени и примитивни *** ? Никъде ...братя ни били освободители Първия път водеха война за проливите Втория път ни нападнаха и окупираха докараха комунистите и изгубихме територии на Гърция и Югославия.Десетки хиляди Руснаци избягаха в България през последните десет години Колко глупав трябва да си та да искаш близост със страна като Русия.???????
103
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 119Никъде не се слага мрамор за настилка на железопътни линии бе Ланкоуло !Преди да лъжеш нагло се информирай малко в нета бе русофил изоглавен !
102
4
 
6
 
! Отговори
shitkata преди 4 години
Бабетата на Копринка казаа , че Руски университет бил на първо място в света и вземали заплати по десет бинки на месец мужиците - как да не станеш русофил :):):)
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щото всички други пари и предприятия на българите не са ПОдадени на американци, канадци, австрийци и който е дал ЕЛЕМЕНТАРНА комисионна?!Предателите нямат достойнство и наистина никой ме ги уважава.
100
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Митхад паша е построил жп-линията Русе-Варна с натрошените от българите мраморни блокове на двореца в Плиска.Българите сте гадни предатели.Разбирам всички, които не искат децата им да са българи и бягат като от чумаво от България.Няма достойнство в българската семка.
99
8
 
12
 
! Отговори
България в NATO и ЕС преди 4 години
Този събор в добър повод всички русофили да се картотекират и да се откарат към лагер Белене за привеждане към поправителен труд.
98
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 101Става въпрос за парите на българите, които предателя и престъпник Цветан Василев е раздал на русофили и руския олигарх Малофеев (или нещо подобно)То това е и перверзията - с български пари, чрез руски олигарси да се инвестират русофилите-продажници за организиране на държавен преврат !
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото пъти се е пръквал достоен българин, толкова пъти е бил предаван от своите.Няма защо да говорим за принципност у скършени в кръста хора.Апропо, никой не обича предателите.
96
9
 
10
 
! Отговори
666 преди 4 години
Смотаните русофили имат и друг вожд, който също ще бъде осъден от господин главен прокурор Гешев. Останалите е препоръчително да се екстрадиран в Просия. Ще бутнем паметниците им и ще ги вложим в магистрали. Тогава русофилите ще *** безпомощно, а ние ще се кефим и ще се черпим тук за новите магистрали.
95
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американофилите сте два типа-слуги и предатели.
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 105"Турция е наш поробител, неприятел и враг"Абсолютно си прав!
93
4
 
7
 
! Отговори
shitkata преди 4 години
Пълно било с предатели в страната.Шуткин до няколко години няма да е на власт и не му е до разни предатели , дето папат копейки.Никой не ви подкрепя русофили - сами сте в България. :):)