Слави ще влезе в НС, но не е от ранга на Борисов и Царя

Проф. Христова и Първан Симеонов с коментар на политическия му продукт
Обновена: 8 окт 2019 15:21 | 8 окт 2019 14:53, Анисия Иванова
114
Слави ще влезе в НС, но не е от ранга на Борисов и Царя
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов и неговият политически продукт ще влязат в парламента, ако се явят на избори. Около това мнение се обединиха политическият анализатор проф. Антоанета Христова и социологът Първан Симеонов.

"С висока степен на вероятност мога да кажа, че Слави Трифонов ще влезе в парламента. Не мога да кажа с колко процента, но определено има хора, които искат промяна. И те влизат в сегмента, който търси нещо ново, нещо различно, които не могат да преценят дали предлаганата промяна може реално да се осъществи. Това са по-млади хора, хора от концертите му”, изброи проф. Христова пред Нова тв.

Още по темата

Според нея учредяването на партията „Няма такава държава” в затъмнение е PR ход. Шоуменът бил принуден да го предприеме, защото закъснял с формирането й на базата на обещанията, които е дал.

"Той трябва да задържи вниманието за определен период от време. Този период трябва да бъде наситен със скандали”, коментира тя

Според нея тепърва ще гледаме драми около признаване на името на партията. Христова направи аналогия и с това, което направи Волен Сидеров.

По думите й Слави започва да готви структурите си, "защото да направиш партия е много сериозно, това не е шоу", той има организационна практика и умее.

Според Симеонов сегментът, който интересува Слави, са тези, които гласуват протестно, които са против и десния, и левия елит, а искат само власт на народа. Скришно беше учредяването, за да задържи внимание. И наред с това като медиен човек той е свикнал на единоначалие, да може да контролира посланието, обясни Симеонов.

Той смята, че и БСП, и ГЕРБ са застрашени от отнемане на част от електората им от новата партия. На Слави му е ясно, че голяма част от подкрепата му е от млади хора, които могат отидат да гласуват, но може и да не отидат, каза още той..

Според него големият въпрос е какъв дял ще има Слави Трифонов на политическата сцена. „Трудно ми е да кажа, че ще бъде от величината на Борисов или Сакскобургготски. Не знам дали ще е и с величината на Марешки и Бареков. Може би ще бъде някъде по средата”, коментира Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
13
 
5
 
! Отговори
X7 преди 4 години
То това му е хубавото на Слави!Не е като Суджука тарикат и лъжец!Не е и алчен и пропаднал като Царя!
36
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бареков 2, ама с пари.
35
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Негово Чалгарско Височество Златка Пиратка! Само този селски благородник липсваше в политиката.
34
7
 
14
 
! Отговори
Anonymous преди 4 години
Може да вземе 7-8 процента и да изкара едно мандатче като Марешки, след което ще изчезне безславно като много други знайни и незнайни "герои".
33
9
 
11
 
! Отговори
Гласоподавател преди 4 години
Е и какво като не е от ранга на Борисов?Целта му е да се опита да промени нещо в политиката и живота в България.Това може да стане и с 10% на изборите и коалиция с управляващите.Точно това и ще стане.Освен това най-интересното тепърва предстои!Собствена телевизия! Тогава вече Слави става много сериозна сила, особено ако покани част от журналистите изритани от други телевизии за това, че не слушкат какво им казва ГЕРБ, Пеевски и Домусчиев!
32
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давам му между 15-30 % всичко друго ще е крах и иъбиване на рибата !
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото по-***, вреден и некадърен, толкова по-висок ранг.... Точно тези и другите около тях ни съсипаха държавата.. Вместо съд, конфискация и затвор , те наглеят и мислят за още власт.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***........като симпатизантите си!!!
29
10
 
22
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Слави е абсолютно дърво и е почти толкова умен.
28
5
 
25
 
! Отговори
смях преди 4 години
Слави изглежда стар, уморен и болен. Няма го живеца. Къде е тръгнал не зна,
27
3
 
5
 
! Отговори
барцилона преди 4 години
и барсилоната за кого ще гласуваш?
26
3
 
15
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
...не бил от ранга на Царя.....че с какво запомнихме Царя....с обещание да оправи нещата за 800 дена.Така и не стана...И какво,да избираме пак същите ли...и предварително да знаем какво ще се случи...Не...мерси...
25
13
 
9
 
! Отговори
СС преди 4 години
Ами хората кого ли не избраха през всичките години, защо пък сега да не гласуват за Слави? Може да е поредния който за нищо не става но без да е бил не може да се каже нали? Никой не е баба Ванга за да знае какво ще стане. Трябва да му се даде шанс. Иначе никой нов друг не се вижда на хоризонта, друго кво трябва за старите урви да гласуваме.
24
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на мутра, ходи като мутра, говори като мутра що е то?- Мутра!
23
7
 
6
 
! Отговори
глас-народен преди 4 години
Я влезе, я не влезе. Нали и аз ще гласувам ...
22
17
 
24
 
! Отговори
Слабо проектче преди 4 години
Още в зародиш русофилското проектче на Трифонов забуксува ! Трябваше да замени Атака и Воля , обаче нещо липсва и не се получава ........
21
9
 
14
 
! Отговори
Като бръмбър-сламка преди 4 години
Потенциал за трета политическа сила,но......но електоратът му се очаква повечето да са млади хора и поради тази причина може да отнесе като бръмбър сламка всяко *** системно правителство,било от ГЕРБ,било от БСП или *** ДПС.
20
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментарите под статията са писани от един и същи ***.Криза в троленето - откакто *** стисна кесията, забележителен спад и в количеството, и в "качеството" на льольовците.
19
14
 
22
 
! Отговори
Новият Бареков преди 4 години
Слави Трифонов е поредния русофилски проект след Атака и Воля и най-много да изтегли малко от техните избиратели ..... за повече няма сила .......
18
28
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора ще гласуват за Слави.Аз мисля да гласувам и да му дам шанс.