ГЕРБ атакува Радев за "залеза" на Борисов, залезът зависи от гласа народен

"Политическите залези и изгреви ги определя гласът народен и Божи"
395
ГЕРБ атакува Радев за "залеза" на Борисов, залезът зависи от гласа народен
Снимка: Булфото, архив

Обвинението на президента Румен Радев, че премиерът Бойко Борисов е в залеза на своето управление, явно ядоса депутата от ГЕРБ Георги Марков, който излезе с декларация от името на цялата парламентарна група.

"Вчера българският държавен глава, уважаемият президент Радев, се появи в нарочно интервю по телевизия. Лично аз очаквах, че той поне ще изрази съжаление за тези две национални катастрофи, за този фалстарт на българския преход, за убитите надежди, че 90-те години ще има реформи. Вместо това уважаваният държавен глава предрече и е видял залез на ГЕРБ. Сега да кажем от името на ПГ на ГЕРБ, че политическите залези и изгреви ги определя гласът народен и Божи", скочи Марков.

Още по темата
Според него обаче от местните избори стана ясно, че ГЕРБ продължава да е първа сила.

"Гласът народен и Божи само преди един месец реши да няма залез на ГЕРБ в София, да няма залез на ГЕРБ в Пловдив, във Велико Търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Габрово, Силистра, Шумен, Търговище, Монтана, Кюстендил, да няма такъв залез в Казанлък, Нова Загора, в Дупница, в Асеновград, в Ловеч, в Тетевен и Бяла и Петрич", отсече той.

Марков смята, че има много млади кадри на ГЕРБ, които да продължат политиката на партията.

"Който не вярва, да заповяда, включително и президента. Ще го заведа в Тетевен, за да види 22-годишната Преслава, млада кандидатка за общински съветник, женена за гвардеец с две деца. Ще го заведа в Ловеч, за да види какво значи областна управителка - Ваня Събчева", посочи като пример той.

Марков припомни в декларацията също, че преди 30 години падна тоталитарният режим в Източна Европа.

По този повод думата взе и депутатът от ДПС Йордан Цонев, който отсече, че споменът за събитията от преди 30 години е нужен за Народното събрание и за обществото, но не бива да се пропуска ролята на етническите турци в борбата срещу режима.

"Никога не трябва да пропускаме ролята на мюсюлманите в битката с тоталитарния режим, защото без тяхната битка за правата им, режимът нямаше да бъде така разклатен", отсече той и припомни, че България стана член на НАТО и ЕС с активното участие на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
5
 
7
 
! Отговори
Ицо 10/12/13 кила преди 4 години
В България това зависи от волята на Пеевски - загубени овце
189
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най са ми смешни Гербави, усвоили тиквената тактика, че всички инакомислещи били комунисти и каскети! Какъв парадокс: комунист да вика на демократ каскет! Почвам да си мисля, че привържениците на Гроб са ***!
188
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ви ли писна от клоуните на борисов?възмутително е как всички са впрегнати да плюят срещу Президента в името на борисов и смешната му, предателска партийкаИстината боли, и грозните думу, които се леят не са насочени само срещу Радев А СРЕЩУ 64% ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА, ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО.НАРОДЕ, ПЛЮЯТ СРЕЩУ ТЕБ И ТВОИТЕ РЕШЕНИЯ.
187
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 200% ако Радев направи партия ше бие Боко с двойно повече гласове!!!
186
2
 
22
 
! Отговори
бай Ставри преди 4 години
тия от ОПГ ГРОБ си се самоизбират....а народът спи...тихо да не го събудим....
185
2
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ ДАНТЕЛИ преди 4 години
НИЕ ОТ ГЕРБ ДАНТЕЛИ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТЕН МИТИНГ С ХЕПЪНИНГ ЗА ЗАЩИТА НА ГОСПОДИН БОРИСОВ ОТ ГНУСНИТЕ НАПАДКИ НА ДС ДОНОСНИЦИТЕ. ВХОДА ЗА МИТИНГА Е СРЕЩУ ЧЛЕНСКИ КАРТИ.
184
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според него обаче от местните избори стана ясно, че ГЕРБ продължава да е първа сила.=========Това не означава че всички ги обичат. Наврето и БКП беше първа сила. За ГЕРБ са гласували едва 10% от имащите право на глас, така че извадете си главите от пясъка и стига сте лъгали най-нагло.Балъците свършиха.
183
3
 
42
 
! Отговори
Престъпника от Банкя преди 4 години
Тоя ме е гнус даже като го гледам!Блика мърсотия от излъчването му!
182
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърде ДАНДЕЛЕНА защита предлага НИКОЛАЙЧО....
181
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента може да критикува правителството, докато обратното-не.Президента е надпартиен, докато правителството-неборисов и ГЕРБ разединяват нацията заради лични амбиции и болно его
180
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За мен конституционен съдия трябва да е безпристрастен, ама този една дума срещу Борисов да се каже, все едно са го онодили. ***.
179
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТСега тиквата пак ще Фърли оставка и предизвика нови избори, за да си излъска егото.Тоя ни стува скъпо.
178
2
 
47
 
! Отговори
коментар преди 4 години
И тоя е бил конституционен съдия?! Срам и позор! Ей такива продажници като тоя, Биков и Гърневси дето щъкат от партия в партия и нямат капка срам са и ще бъдат и в бъдеще ортаци с хунтата и нейния вожд! И какво като е казал Радев, че идва залеза на главатаря ви бре? Ами че той залелезът му е в ход от няколко години назад, то е достатъчно да се види, че управляват като са избрани от малцинството от тяхната си държавна номенклатура и останалата гробарска мафия. Така че Радев е 100% прав!
177
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хо-хо-хо-хо-хо.........щом "агент Николай" е тръгнал за защитава бойко, явно действително му е спукана работата!!! БРАВОС НА ПРЕЗИДЕНТА, ТАКА ХУБАВО ГО ПОДРЕДИ, А И НАЙ-ВАЖНОТО ПРАВДИВО И АРГУМЕНТИРАНО!!!! Всичките дърдорения на гробаджиите вече НЯМАТ И ГРОШ ЦЕНА! ЗАЩОТО СА САМО ДУМИ!!!
176
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.....за да види 22-годишната Преслава, ............ за да види какво значи областна управителка - Ваня Събчева...........Абе, областната я видяхме и принципно сме съгласни, бива си я, как щяло да не бива, ама другата мома Гуглето не я показва никъде, излиза само певачката.
175
2
 
35
 
! Отговори
интернет преди 4 години
T0зи Марков и Сидеров лъжат,Сидеров си призна за скритото управленеие и влиянието което оказва САЩ върху политиката.Фактите Марков показава че никой не гласува за ГЕРБ.Обезлюдяването по селата и емиграцията на народа е налице.
174
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунист и доносник на зловещата ДС, рушител на човешки съдби!!!
173
5
 
32
 
! Отговори
Велислав Дърев преди 4 години
СМРТ ЗА ГЕРБ..ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА ДОЖИВОТ, ИЛИ ЗАМЕНЯНЕ С РАЗСТРЕЛЛ НА ПЛАЦА .НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА НА БЕДНОТИЯТА И НА ТЕЗИ ГЕРБАВИ НИСКИ ЗАПЛАТИ.. НАРОДА ЩЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА И ЩЕ НАПРАВИ ГРАЖДАНСКИ АРРЕСТИ НА ЦЯЛАТА ПАРТИЯ ГРОБ , И НА ВСИЧКИТЕ И ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ .
172
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марков е спокоен дори ГЕРБ да залезе, с подмазване и лакейство ще се прехвърли към някоя друга партия, както отиде в РЗС след СДС.
171
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласът народен - между 10-15 % одобрение на правителството, колеблива избирателна активност в границите на 30-40 % при избори и гласовете на едва половин милион избиратели, предимно с манипулации, ромски/турски вот, мъртви души.