Борисов: Гардовете на НСО дърпали, бутали сестрите... не е джентълменско

Премиерът е уверен, че протестът на петте е с политически привкус
Обновена: 6 мар 2020 17:39 | 6 мар 2020 16:23, Камелия Цветанова
271
Борисов: Гардовете на НСО дърпали, бутали сестрите... не е джентълменско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че барикадирането на петте медицински сестри в бившия Партиен дом, има политически привкус.

Още по темата

"Вижда се кой отива при тях“, коментира той явно имайки предвид Мая Манолова, бивш кадър на БСП, която се изправи като кандидат, издигнат от инициативен коминет на последните кметски избори срещу Йорданка Фандъкова от ГЕРБ в София.

"Имам два отговора в зависимост от ситуацията. Ако говорех като президента Румен Радев, щях да кажа, тъй като НСО е на негово подчинение, че виновен е началникът на НСО, но аз не говоря така. Никога не правя такива заключения, а точно обратното“, каза той, цитиран от "Фокус".

"Какво толкова е станало, че са преспали там – да ги дърпат, бутат и извличат насила не е красиво и джентълменско", допълни той и продължи: "Отнасяме се с уважение към исканията на всеки".
 
"Познавам ги тези сестри, идвали са и исканията им са изпълнени - не 50, а 500 милиона повече са парите за здравеопазване в новия бюджет. Разделихме се с добро и останах малко учуден от това, което е станало", коментира още премиерът Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
1
 
! Отговори
teo преди 4 години
Този генерал, шеф на НСО Красимир Станчев стана най-смешния генерал, който излиза срещу ПЕТ ЖЕНИ които бяха изпратени от ЧЕРВЕНАТА СВИТА на ***, за да я изберат през април за лидер на престъпната БКП-БСП !!! Най-срамно е , че друг ГЕНЕРАЛ Румен Радев-КУРНЕЛИЕВ изпрати ЩЕФА НА НСО срещу толкова ОПАСНИ жени и то САМО ПЕТ НАБРОЙ, като "ПЕТИМАТА НЕ ОТ РЕМСа, А ОТ бкп-бсп!!! Няма такава държава с такъв КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕЗИДЕНТ, който разрушава, вместо да обединява нацията. БЪЛГАРИНО ????.
235
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Мед....ама не сме те срещали по световните пазари с продукт,Божковци със схеми и обществени поръчки на правилните хора..кражби...кво даваш...и откъде вземаш,да България е социална...всички вземат от бюджета...от нашите данъци...само,че едни имате много къщи и апартаменти а други не смогват да си платят данъците ,време е за барикади и бесилки не за первази
234
1
 
1
 
! Отговори
Мед.браТ преди 4 години
Има сестри който не стават за *** за зеле и дори и 1000 лева заплати са им много!!! Но нали се борим за социално равенство и нямат и капацитета да си обяснят ,че заплатата не е даденост а се формира от това какво даваш за да получаваш.Не само при мед.сестрите ами и във всяка друга свера мръкащи искащи не можещи да си обършат дупетата ,но пък искат някой да им дава натепсия щото им се полага.Всички еднакво прости със еднакви финансови възможности. Дерзаите социалисти!!!
233
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите едни други се трепат. Радев и НСО срещи мед. сестри и Мая Манолова.
232
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да alek Като ти бутнат нещо отзат и дигаш самолета. Джендар.
231
1
 
1
 
! Отговори
alek преди 4 години
До Анонимен212 вдигнал съм самолета може да го пробваш
230
1
 
2
 
! Отговори
9689 преди 4 години
Мутра,що накара мето-меверето да не си свърши работата...
229
3
 
8
 
! Отговори
Д-р Емилова преди 4 години
Бе Бойко Бе Бойко, НАПЪЛНЯ НЕИМОВЕРНО БЕ ЧОВЕК, кантара счупи бе, поне 130 кила удари бе, коремчето изхфръкна бе, засрами се бе!!! Какви бузи си отпрал само бе , виж премиерите на другите европейски стране бе - стройни кат фиданки бе...още утре при мен в дебелариума чуйш ли ти викам!!!!
228
4
 
2
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Изпратени са от Путин,всичко е ясно !
227
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия гардове са от фирмата на червена подлизурка на БСП, ДПС, Атака и мина всички партии.Изпаднели подлизурката от партиите остава като риба на сухо.
226
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато този индивид се изразява подаден казус касаещ държавата,на първо мислене ми идва да го напоапържам. Хората има необходимост от спокойствие,което идва от добрата обезпеченост,която липсва вече 10-ет години.Този побърка хората с идиотското си говорене.
225
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко напрайна държавата на капачките бе и на ДМС съобщенията. Държават е в бaтaka, на тебе ти е време за затвора, след като всичко награбено ти се отнеме(както правите с Божков сега)
224
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма пари за мед. сестри, няма пари за педиатрия, няма пари за ковьози - ами закривайте го това правителство. Следващите вместо за футболни отбори може и да и разберат, че приоритет трябва да е здравето!
223
2
 
2
 
! Отговори
Jdjdh преди 4 години
Абе да излизат в болнични по 6 месеца ще зема добри пари а и болничните се плащат на 80% от заплатата а Кирчо кво ще кажеИма един начин всичла *** долу национален митинг а не протесчета с по 10 души но не ви стиска затова работеше и си трайте и правете някви такива пл. Протесчета хората да си мисят че в бг не е добре
222
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Борисов. Една служба под пряко подчинение на Радев и се занимава с насилие над протестиращи. За нищо не става резидента. А иска да управлява държава. Дайте на комуниста малко власт и за насилие ще я използва.
221
6
 
4
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Борисов: Гардовете на НСО дърпали, бутали сестрите... не е джентълменско" Най-сетне нещо смислено да каже ,което е в противоречие със средно статистическият български лАмпен
220
2
 
4
 
! Отговори
Алчни и и недое.. преди 4 години
Искали сестрите 2 минимални заплати= 1220 лв./мес. ...и вдигнат самолет ако може!? Ами то сега на 80% от лекарите основната заплата е по ниска, другото са надбавки квалификации,стаж и извънреден труд.Просто в здравната система няма такива пари, които да удовлетворят исканията на всички в системата.По-честно е протестиращите да кажат-"вдигнете си здравните осигуровки с още 2% и дайте парите на нас"! Истината е,че няма човек в BG,който да не смята че трябва да получава повече.Да напечатаме пари,а?
219
5
 
16
 
! Отговори
ББ преди 4 години
г-н джентълмен,прасна 40 милиона народна пара да платиш на пловдивските фенове за избора ти...за мед.сестрите бъркащи кървища и грижещи се за здравето на хората няма...плащаме ти да летиш и караш джипки а за сестрите нямате...а представи си,че се наложи Бойка да те обслужва...Бог е шегаджия..
218
3
 
13
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Бойко говори за "джентълментско" поведение, обаче от време на време изтичат видео клипове, където се държи като онбашия. Дисонанс голям.
217
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде не остана - месец, не повече и ще се чуди каде да хваща - Барселона ли, ОАЕ ли или ще дръпне късата клечка към затвора :))))