Преди години беше свински грип, сега коронавирус, догодина какво?

От НС: Паниката заради COVID-19 била напълно излишна
156
Преди години беше свински грип, сега коронавирус, догодина какво?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите от различни парламентарни групи призоваха да не се създава паника във връзка с коронавируса. 

Според Георги Михайлов от БСП се вдига прекалено много шум около COVID-19. 
Още по темата
"В крайна сметка нека да изчакаме да видим как ще се развие ситуацията, засега имаме 6 случая в цялата страна, така че не бива да се създава допълнително напрежение сред хората", коментира той. 
 
Александър Сиди от Обединени патриоти пък призова за доза хумор.Според него паниката е излишна. 
 
"Тя е създадена през последните няколко седмици и много се надявам хората да не се подават на паника. Преди няколко години щяхме да умрем от свински грип, сега от някакъв короновирус, догодина ще е нещо ново", отсече той. 
 
Специално за забраната на парламентарните журналисти да се движат по кулоарите на НС, Сиди определи мярката като абсурдна. 
 
"Коронавирусът се разпространява от медиите, може би заради това ви изолират, той се разпространява чрез ефира и най-добрият начин да се предпазиш е да си спреш телевизора. Това е абсурдна истерия, която може да доведе само до срив на световните пазари", коментира той. 
 
Според него не е добра и идеята да се купят термокамери за НС, защото депутатите не били по-различни от останалите хора. 
 
Нигяр Джафер от ДПС пък смята, че мерките в НС са адекватни и са в синхронен с предписанията на Националния оперативен щаб.
 
"Принципно смятат, че депутатите не са в рисковата група на най-застрашените. Много по-сериозно внимание трябва да се обърне на медицинските специалисти, които работят на терен", коментира тя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
12
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Предлагам НС да излезе в неплатен отпуск да края на епидемията. Със сигурност през това време държавата ще бъде по добре. Няма да има антинародни закони и наредби.
71
4
 
4
 
! Отговори
чичо преди 4 години
Страх ви е, да се разделите с живота ?!Страх от преминаване в друго измерение.Страх ви е, да станете звездичка на небето ?
70
3
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Дали па вирусът не е в американското свинско,а ???
69
0
 
12
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Е като е излишна ,що искат 45 дни ваканция тия тюфл?ци?
68
3
 
8
 
! Отговори
резистентност преди 4 години
Е как какво? Каквото решат щатите..Лошото е, че никой от нас не протестира срещи зобането на животните с антибиотици!!!По този начин след години, дори и от настинка ще се мре...
67
2
 
15
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Гурбетчиите ще донесът с килограми вируса за празниците,само гледайте,какво ще става! Отворени граници ли искахте - ето ги!
66
6
 
4
 
! Отговори
До 71 преди 4 години
Точно така. Корона вируса едва ли е по - опасен от другите грипове от миналите години. Просто искат да ни филмират тотално.
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутатите за пореден път демонстрират своята простотия и алчност. Нали някой трябва да им бачка на робовладелците!? Много ясно, че ще кажат, че няма вирус!
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Птичи грип, свински грип, коронавирус ..... Искат да ни заличат, тва е.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонката, Боко казва - "Който копае чужд гроб, пръв пада У него."
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОНКАТА , То на следващите избори любовника ти разБойко Борисов няма да е жив, и той е дърто магаре и ще гушне букета много скоро от курона вируса! А дано и ти гушнеш бекета, педаллчо
61
2
 
14
 
! Отговори
ДинкоАТВ преди 4 години
Тия слабоумнuцu ще ни приключат. Незабавна повсеместна карантина. Времето може да се оползотвори много пълноценно и загубите ще са минимални. Ако само пет процента от българите изявят симптоми всичко ще се срине. Дано да им дойде акъла до края на деня, че утре ще бъде късно
60
1
 
5
 
! Отговори
Kiro преди 4 години
Пълни ***!
59
0
 
9
 
! Отговори
.... преди 4 години
Е тия са най големия ни бич от всики вируси .
58
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонката....БСП..пардон Бесните Страшни Пенсии у нас няма как да ги уплашиш с вирус, защото са претърпели няколко войни и са правили деца тогава, за да могат ей такива *** като теб да се пръкнат от тях и да ги плюят сега!
57
0
 
10
 
! Отговори
Уууууууу преди 4 години
Депутатчетата се скриха в парламентс от страх хахахаххс
56
1
 
10
 
! Отговори
морски преди 4 години
Летния туризъм отиде.Боко се страхува за растежа !хи хи
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ще е вече,свиквайте,светът е мръсен ,заразен и пренаселен.Явно се търси начин чрез вируси да ни разредят,като понамалеем числено и виж ,че американците са измислили ваксина,имат 20 биологични лаборатории по света,какво им пречи да създават вируси и да откриват ваксини които да се предлагат тогава когато са преценили за нужно,така помагат на икономиката,какво ги интересува ,че умират хора.Жостоко и коварно е всичко
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пpocт народ - слаба държава .
53
9
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Ако всичко с Коронавируса се развива по план както в Италия на Парламентарните избори през 2021 БСП няма да мине 5%:):):):)80%от електората им влиза в най-рисковата група:):):):)