Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
9
 
8
 
! Отговори
нн преди 4 години
До хахаха (клоун)Китай са милиард и половина. Два пъти повече от САЩ и Европа взети заедно. Практикуват най-новия обществено - политически строй, социализъм и капитализам слети в едно. За момента нямат стигане. Факт. В природата има обективни закони които са непоклатими, количеството ражда ново качество.
22
5
 
1
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 4 години
Бог намери доказателства за централизирано управление на всички империи - ЕС и Америка.Бог видя, че устоите на тази нова империя ЕС-Америка противоречат на Неговата Св. Църква.Затова, сега ще се смени властта на върха и ако не я дадете доброволно (жертвате гейовете болни от СПИН) коронавирус ще вземе властта насила и форс-мажор в рамките на 10 години.Ние знаем ви познаваме. Знаем, че няма да дадете властта без война. Затова Божествения План е в ход и няма да може да го спрете.
21
2
 
8
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
Сега китайските мобилни оператори обявиха, че за последните месеци, клиентите им мистериозно са намалели с общо 21 милиона. По китайските закони, на хората им се разрешават до пет телефонни номера, които се водят по лична карта, а на устройствата задължително се инсталира следящо приложение. Сиреч, или милиони китайци са се отказали от резервни или бизнес телефони... или смъртността там изобщо не е такава, каквато я обявяват от компартията. Накратко, не им вейте байряка точно сега.
20
2
 
1
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 4 години
Да обясня на евреите нещо много важно.Бог и до сега работи и твори. Тоест, Бог продължава да се развива и да изгражда Своя Божествен план.Главното средство чрез, което твори и прави почти всичко е Неговото Слово. Човешкото слово няма нищо общо с Божественото Слово, което само по себе си е Бог-Господ Иисус Христос (Месия).И още. Вседържителят още в Стария завет е фигура в средата и няма лице, а от двете му страни е Словото и Св.Дух. Затова и троицата посещава еврейските патриарси.
19
7
 
17
 
! Отговори
хахаха (клоун) преди 4 години
Китай тепърва ще яде урката, д-а-а-а-а-а-а. Масово ще има закриване на заводи и ликвидация на чуждестранни инвестиции там. Ще минат година-две, но след това жълтушките ще карат на само тревичка, а по-богатите може и да имат за оризец. Санцкиите над Русия и Иран, Сев. Корея ще изглеждат като приятелска закачка в сравнение това, което ще им се случи на Китайчосите. Всичкият гняв и скръбта на целия свят ще се стовари върху им, това беше...китайската беше хубава работа, ама комунистическа.........
18
2
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАВО КОМЕНТАР 1 ИЗЧЕРПВАШ ЦЯЛАТА ТЕМА!ПО-МАЛКО СВЕТОВНО НАСЕЛЕНИЕ ЗНАЧИ ПО-МАЛКО КЛИЕНТИ ЗА КИТАЙ! ТОВА НЕ МИ ЗВУЧИ КАТО ПОДЕМ!
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако караме 2 години на самозадоволяване и си пазим старите телефони и лаптопи, не знам какво ще ни трябва от Китай...
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и е вероятно да стане така,но останалия свят вече ще има едно наум за Поднебесната империя. Докато се говореше, че САЩ са измислили и пуснали вируса срещу Китай,да не се окаже точно обратното!?
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеН 10Има ви,и сте много!
14
4
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ОЛИ-ГОФРЕНА ГОВОРИ ЗА СЛЕД ВОЕННА СИТУАЦИЯ НО ТОВА НЕ Е СЛЕД ВОЕННА СИТУАЦИЯ!!!КИТАЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ИЗНОС НА СТОКИ А КЛИЕНТИТЕ МУ КАТО СА РАЗОРЕНИ ЩЕ КУПУВАТ ПО-МАЛКО!!!!И КИТАЙ ЩЕ ПОСТРАДА ЖЕСТОКО ИКОНОМИЧЕСКИ ОТ СИТУАЦИЯТА СЛЕД КАТО КРИЗАТА СВЪРШИ!
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците стават само за копи пейст, японците са по-умни от тях, съумяха с кражби да изградят собствена икономика, а тия не стават за ништо! НИШТО!!!
12
3
 
11
 
! Отговори
Читател преди 4 години
Да не се окаже накрая, че вирусът е умишлено създаден в китайска лаборатория...
11
6
 
16
 
! Отговори
муспи преди 4 години
А за кого ще работи китайската икономика? Без белия човек те не са и в състояние да я спрат, - ще си правят колибките от играчките дето произвеждат. За износ няма купувачи? - ще си ги ядат, както кучета, плъхове и прилепи.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-голямата уязвимост на китайската икономика че е 75% експортно ориентирана и всяко затваряне на международните пазари независимо от по каква причина икономическа криза, война или карантина удря много силно по нейната икономика. По време на криза по-добре стоят икономиките които са вносители защото сами си определят какво и колко да купят, естествено това е възможно само с много силна валута а такива в света има само три.
9
2
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ИМА ГИ ОЛИ-ГОФЛЕНИ ВСЯКАКВИ И ТОЗИ Е ЕДИН ОТ ТЯХ!!!!!!!!!!
8
7
 
17
 
! Отговори
Ибн ебн ал кравар преди 4 години
Комунистически китай най силната икономика, супа прилеп и съсел на клечка
7
2
 
17
 
! Отговори
Мъдю преди 4 години
Китайската икономика следващите 2 години ще е като автомобилната индустрия в момента. Милиони коли гният по паркинги
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай ще е голяма икономика докато западът си отваря там заводите и ако след това пак запада консумира продукцията. Нямат нито един техен завършен продукт от-до който може да се продаде на европейския пазар. И Тръмп сериозно е решил да мести индустрията в САЩ, а консумацията на китайско-произведени стоки ще намалее с обедняването на запада.
5
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайската ишлеме-икономика е силно зависима от тези които я създадоха. Какво като произвежда милиони Айфони град Сечуан като няма кой да ги купи. И в крайна сметка какво може да произведе Китай което другите не могат да произведат? Не се сещам за такава стока, освен клечките за храна.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше целта на номера на китайката. Малко постановка и целия свят лапна въдицата.