Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
13
 
8
 
! Отговори
до 60 от славянин преди 4 години
В китайската азбука има 50-60 хиляди йероглифа, всеки от който има по няколко значения в зависимоста от интонацията му на произнасяне и за да се научиш да ги използваш правилно мозъкът ти трябва да работи като хиперкомпютър, неслучайно китайските ученици са признати за най-образованите и интелигентните в света! Ама ти откъде да го знаеш това - от ''дълбокомислените'' холивудски екшъни и шоута ли!?
62
8
 
9
 
! Отговори
Е и преди 4 години
Какво като е с най силна икономика след като никой нвма да допуск китайци никъде и вдички страни ще си извадят произвофството от там...
61
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
61 Ехоооо Щатите ОСТАВАТ в Афган ДОРИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО на мира с талибаните!!!!!!!!! Ако си бил в заблуждение е сега вече си СВЕТНАТ ХАХАХА чети преди да ръсиш тъпизми, САЩ не са рашистан да бегат през глава от талибаните
60
1
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
НФСБ,и къде е сега македонската фаланга и римския легион,че нещо не се сещам.
59
8
 
7
 
! Отговори
до 60 от славянин преди 4 години
Китай в античността е бил територия на велики империи, а европейските антични империи въобще не са съществували! Ти за Жълтия император Хуан ди живял 3000 години преди нашата ера да си чувал или чел нещо!? А за Великата китайска стена нещо да си чувал или чел!? Очевадно не си!
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дойдохме си на думата - Китай някак си успя да накара целия свят да се счупи, а те някак си магически оздравяха. Големия победител е Китай и имаме основание да подозираме не съвсем чисти китайски помисли.
57
7
 
4
 
! Отговори
до 50 от славянин преди 4 години
Разбира се, целият свят видя как ''подобаващо'' отговориха щатите на гащниците от Афганистан - подписаха мирен договор с тях, а как подобаващо ще отговорят на Китай е много лесно да се отгатне - със събуване на гащите и вдигане на белия байрак!
56
10
 
7
 
! Отговори
НФСБ преди 4 години
Славянин остави тези National geographic глупости, твоя китай в античността е бил кръгла НУЛА сравнен със всяка от Европейските антични империи! Във всяко отношение, икономика, военно дело, данъчни архиви, наука! Как сравняваш племенната *** ( войска) на някоя от стотиците китайски държавици с македонската фаланга, или с римския Легион? В последните десетилетия либералите превъзнасяха незаслужено китай, африка и т н с това чуждопоклонничество свърши
55
3
 
5
 
! Отговори
до 58 от славянин преди 4 години
Така е, не са открити, а са изобретени в Китай, това не са природни изкопаеми, за да се откриват, хал-хабер си нямаш колко неща са изобретени в Китай и то от китайците, не от атлантиците!
54
7
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 4 години
Алкохолът не е открит в Китай. Нито ферментацията, нито дестилацията. Хартията също. Ракета е много смело твърдение, съвременните ракети са създадени от райха. И т.н.
53
3
 
4
 
! Отговори
до 53 от славянин преди 4 години
Не ти ли е чудно как западът ще си купува собствените си скъпи *** произведени от собствените си скъпоплатени работници на собствената си територия след като досега са купували същите само че евтини китайски *** произведени от нископлатени китайски работници в Китай!? Въпрос с понижена трудност като за теб! А Китай ще си продава евтините *** на собственото си 1,4 милиардно население!
52
2
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Дерибей,с вътрешното ти производство пак ще се редиш за банани,верно ли нема нищо там горе в нещото наречено глава,май познах доцент си ти палавник такъв
51
2
 
3
 
! Отговори
до 52 от славянин преди 4 години
Не може да се припише на всяка народност от античността, мнозинството от тези народности отдавна ги няма, а китайците си пазят архивите от поне 5 хиляди години насам!
50
6
 
7
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
За атома точно не знам; по-скоро националните икономики ще се ориентират към вътрешно производство и пазар, а китайците ще се чудят на кого да си пробутат ***. Сигурно и Мечо Пух ще го отнесе - партията ще се избърше сега с него и ще му търси заместител.
49
4
 
6
 
! Отговори
НФСБ преди 4 години
Славянин защо пишеш глупости из форума, всичко номерирано от тебе спокойно може да се припише на почти всяка народност от Античността, навигацията птимерно са я имали още Елините, а преди тях финикийци и египтяни... Много преди да знаят за твоя Китай
48
3
 
3
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Абе Славян,що си губиш времето,остави човека,тои само пише без да е наясно а повтаря заветите на бащицата като изтъркана плоча,сигурно и той е доц.
47
6
 
7
 
! Отговори
безаналогови преди 4 години
Не се притеснявайте другари славянци Щатите ще отговорят подобаващо на китайската био атака, бутилката я отвори мечо Пух в Ухан, много невинни плащат сега с живота си комунистическата наглост, но нещата няма да свършат до тук и с това, в края на тази история китай ще срещне Атома! MAKE THEM PAY!
46
8
 
3
 
! Отговори
до дерибея от славян преди 4 години
Ето само няколко от изобретенията които Древен Китай е дал на света вкл и запада:БарутКомпас Сеизмограф ХартияАлкохол КнигопечатанеАрбалетЗъбчато колелоКамбанаГребно веслоДоменна пещЧетка за зъбиКарти за играКарданна предавка (само че създадена от китайците много преди Кардано)КолесницаРакета (вкл и многостепенна)Мина (сухоземна и морска)БомбаРелефна картаРедова сеялкаФойерверкима още много към стотина но съм подбрал най-известни
45
4
 
8
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
Иначе, единствената причина нещо да се произвежда и купува от Китай, е защото е евтино - а е евтино, защото там хората ги третират като роби, а от миналата година на практика легализираха масовото дигитално доносничество. За тия там, "1984-та" явно е наръчник. И логично, кандидат доносниците у нас бързат да си натрупат квотата, да си повишат социалния кредит...
44
4
 
1
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
"А сещаш ли се откъде са дошли огледалото, барутът, хартията, порцеланът!?"От времето в което даже и България още не е била "на три морета" - която хвалба разчита на същата логика, че щом едно време нещо е било върха на сладоледа (по собствени твърдения), значи и сега никой да не смее да го критикува. Колкото са нелепи нашите пишман-патриоти, толкова са и китайските партийни блюдолизци.