Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

6538 гледания   |  Още видео
Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.


94
Още от Общество
Даренията за COVID-19 - само за борба с вируса и по волята на дарителя
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Китайците са ромите на жълтата раса!
66
0
 
14
 
! Отговори
по добре преди 2 седмици
тоя що не дава Съвети и Мнение на Натаняху! или още по-добре да ходи в Ухан, да види, как е от първо лице!!
65
1
 
5
 
! Отговори
Тъпомер преди 2 седмици
Е и,ех мечти,а че теливизора вместо 500лв щеструва 2000лв. маината му важното е да ръсим глупости,всички бяхте там и знаете всичко,една лъжа повторена 100пъти става истина,точно в Ухан където е лабораторията им ще го пуснат,че те били големи тъпаци,а почнете да мислите най накрая.
64
5
 
6
 
! Отговори
до 65 от славянин преди 2 седмици
Засега част от говедарите остават в Афганистан, ама за да устискат още малко там им се наложи да подпишат мирен договор с гащниците, а остават заради стоката - опиумния мак!
63
13
 
8
 
! Отговори
до 60 от славянин преди 2 седмици
В китайската азбука има 50-60 хиляди йероглифа, всеки от който има по няколко значения в зависимоста от интонацията му на произнасяне и за да се научиш да ги използваш правилно мозъкът ти трябва да работи като хиперкомпютър, неслучайно китайските ученици са признати за най-образованите и интелигентните в света! Ама ти откъде да го знаеш това - от ''дълбокомислените'' холивудски екшъни и шоута ли!?
62
8
 
9
 
! Отговори
Е и преди 2 седмици
Какво като е с най силна икономика след като никой нвма да допуск китайци никъде и вдички страни ще си извадят произвофството от там...
61
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
61 Ехоооо Щатите ОСТАВАТ в Афган ДОРИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО на мира с талибаните!!!!!!!!! Ако си бил в заблуждение е сега вече си СВЕТНАТ ХАХАХА чети преди да ръсиш тъпизми, САЩ не са рашистан да бегат през глава от талибаните
60
1
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 2 седмици
НФСБ,и къде е сега македонската фаланга и римския легион,че нещо не се сещам.
59
8
 
7
 
! Отговори
до 60 от славянин преди 2 седмици
Китай в античността е бил територия на велики империи, а европейските антични империи въобще не са съществували! Ти за Жълтия император Хуан ди живял 3000 години преди нашата ера да си чувал или чел нещо!? А за Великата китайска стена нещо да си чувал или чел!? Очевадно не си!
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дойдохме си на думата - Китай някак си успя да накара целия свят да се счупи, а те някак си магически оздравяха. Големия победител е Китай и имаме основание да подозираме не съвсем чисти китайски помисли.
57
7
 
4
 
! Отговори
до 50 от славянин преди 2 седмици
Разбира се, целият свят видя как ''подобаващо'' отговориха щатите на гащниците от Афганистан - подписаха мирен договор с тях, а как подобаващо ще отговорят на Китай е много лесно да се отгатне - със събуване на гащите и вдигане на белия байрак!
56
10
 
7
 
! Отговори
НФСБ преди 2 седмици
Славянин остави тези National geographic глупости, твоя китай в античността е бил кръгла НУЛА сравнен със всяка от Европейските антични империи! Във всяко отношение, икономика, военно дело, данъчни архиви, наука! Как сравняваш племенната паплач ( войска) на някоя от стотиците китайски държавици с македонската фаланга, или с римския Легион? В последните десетилетия либералите превъзнасяха незаслужено китай, африка и т н с това чуждопоклонничество свърши
55
3
 
5
 
! Отговори
до 58 от славянин преди 2 седмици
Така е, не са открити, а са изобретени в Китай, това не са природни изкопаеми, за да се откриват, хал-хабер си нямаш колко неща са изобретени в Китай и то от китайците, не от атлантиците!
54
7
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 2 седмици
Алкохолът не е открит в Китай. Нито ферментацията, нито дестилацията. Хартията също. Ракета е много смело твърдение, съвременните ракети са създадени от райха. И т.н.
53
3
 
4
 
! Отговори
до 53 от славянин преди 2 седмици
Не ти ли е чудно как западът ще си купува собствените си скъпи *** произведени от собствените си скъпоплатени работници на собствената си територия след като досега са купували същите само че евтини китайски *** произведени от нископлатени китайски работници в Китай!? Въпрос с понижена трудност като за теб! А Китай ще си продава евтините *** на собственото си 1,4 милиардно население!
52
2
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 2 седмици
Дерибей,с вътрешното ти производство пак ще се редиш за банани,верно ли нема нищо там горе в нещото наречено глава,май познах доцент си ти палавник такъв
51
2
 
3
 
! Отговори
до 52 от славянин преди 2 седмици
Не може да се припише на всяка народност от античността, мнозинството от тези народности отдавна ги няма, а китайците си пазят архивите от поне 5 хиляди години насам!
50
6
 
7
 
! Отговори
Дерибей преди 2 седмици
За атома точно не знам; по-скоро националните икономики ще се ориентират към вътрешно производство и пазар, а китайците ще се чудят на кого да си пробутат боклуците. Сигурно и Мечо Пух ще го отнесе - партията ще се избърше сега с него и ще му търси заместител.
49
4
 
6
 
! Отговори
НФСБ преди 2 седмици
Славянин защо пишеш глупости из форума, всичко номерирано от тебе спокойно може да се припише на почти всяка народност от Античността, навигацията птимерно са я имали още Елините, а преди тях финикийци и египтяни... Много преди да знаят за твоя Китай
48
3
 
3
 
! Отговори
Тъпомер преди 2 седмици
Абе Славян,що си губиш времето,остави човека,тои само пише без да е наясно а повтаря заветите на бащицата като изтъркана плоча,сигурно и той е доц.