Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
5
 
6
 
! Отговори
до 65 от славянин преди 3 месеца
Засега част от говедарите остават в Афганистан, ама за да устискат още малко там им се наложи да подпишат мирен договор с гащниците, а остават заради стоката - опиумния мак!
63
13
 
8
 
! Отговори
до 60 от славянин преди 3 месеца
В китайската азбука има 50-60 хиляди йероглифа, всеки от който има по няколко значения в зависимоста от интонацията му на произнасяне и за да се научиш да ги използваш правилно мозъкът ти трябва да работи като хиперкомпютър, неслучайно китайските ученици са признати за най-образованите и интелигентните в света! Ама ти откъде да го знаеш това - от ''дълбокомислените'' холивудски екшъни и шоута ли!?
62
8
 
9
 
! Отговори
Е и преди 3 месеца
Какво като е с най силна икономика след като никой нвма да допуск китайци никъде и вдички страни ще си извадят произвофството от там...
61
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
61 Ехоооо Щатите ОСТАВАТ в Афган ДОРИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО на мира с талибаните!!!!!!!!! Ако си бил в заблуждение е сега вече си СВЕТНАТ ХАХАХА чети преди да ръсиш тъпизми, САЩ не са рашистан да бегат през глава от талибаните
60
1
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 месеца
НФСБ,и къде е сега македонската фаланга и римския легион,че нещо не се сещам.
59
8
 
7
 
! Отговори
до 60 от славянин преди 3 месеца
Китай в античността е бил територия на велики империи, а европейските антични империи въобще не са съществували! Ти за Жълтия император Хуан ди живял 3000 години преди нашата ера да си чувал или чел нещо!? А за Великата китайска стена нещо да си чувал или чел!? Очевадно не си!
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дойдохме си на думата - Китай някак си успя да накара целия свят да се счупи, а те някак си магически оздравяха. Големия победител е Китай и имаме основание да подозираме не съвсем чисти китайски помисли.
57
7
 
4
 
! Отговори
до 50 от славянин преди 3 месеца
Разбира се, целият свят видя как ''подобаващо'' отговориха щатите на гащниците от Афганистан - подписаха мирен договор с тях, а как подобаващо ще отговорят на Китай е много лесно да се отгатне - със събуване на гащите и вдигане на белия байрак!
56
10
 
7
 
! Отговори
НФСБ преди 3 месеца
Славянин остави тези National geographic глупости, твоя китай в античността е бил кръгла НУЛА сравнен със всяка от Европейските антични империи! Във всяко отношение, икономика, военно дело, данъчни архиви, наука! Как сравняваш племенната *** ( войска) на някоя от стотиците китайски държавици с македонската фаланга, или с римския Легион? В последните десетилетия либералите превъзнасяха незаслужено китай, африка и т н с това чуждопоклонничество свърши
55
3
 
5
 
! Отговори
до 58 от славянин преди 3 месеца
Така е, не са открити, а са изобретени в Китай, това не са природни изкопаеми, за да се откриват, хал-хабер си нямаш колко неща са изобретени в Китай и то от китайците, не от атлантиците!
54
7
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 3 месеца
Алкохолът не е открит в Китай. Нито ферментацията, нито дестилацията. Хартията също. Ракета е много смело твърдение, съвременните ракети са създадени от райха. И т.н.
53
3
 
4
 
! Отговори
до 53 от славянин преди 3 месеца
Не ти ли е чудно как западът ще си купува собствените си скъпи *** произведени от собствените си скъпоплатени работници на собствената си територия след като досега са купували същите само че евтини китайски *** произведени от нископлатени китайски работници в Китай!? Въпрос с понижена трудност като за теб! А Китай ще си продава евтините *** на собственото си 1,4 милиардно население!
52
2
 
4
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 месеца
Дерибей,с вътрешното ти производство пак ще се редиш за банани,верно ли нема нищо там горе в нещото наречено глава,май познах доцент си ти палавник такъв
51
2
 
3
 
! Отговори
до 52 от славянин преди 3 месеца
Не може да се припише на всяка народност от античността, мнозинството от тези народности отдавна ги няма, а китайците си пазят архивите от поне 5 хиляди години насам!
50
6
 
7
 
! Отговори
Дерибей преди 3 месеца
За атома точно не знам; по-скоро националните икономики ще се ориентират към вътрешно производство и пазар, а китайците ще се чудят на кого да си пробутат боклуците. Сигурно и Мечо Пух ще го отнесе - партията ще се избърше сега с него и ще му търси заместител.
49
4
 
6
 
! Отговори
НФСБ преди 3 месеца
Славянин защо пишеш глупости из форума, всичко номерирано от тебе спокойно може да се припише на почти всяка народност от Античността, навигацията птимерно са я имали още Елините, а преди тях финикийци и египтяни... Много преди да знаят за твоя Китай
48
3
 
3
 
! Отговори
Тъпомер преди 3 месеца
Абе Славян,що си губиш времето,остави човека,тои само пише без да е наясно а повтаря заветите на бащицата като изтъркана плоча,сигурно и той е доц.
47
6
 
7
 
! Отговори
безаналогови преди 3 месеца
Не се притеснявайте другари славянци Щатите ще отговорят подобаващо на китайската био атака, бутилката я отвори мечо Пух в Ухан, много невинни плащат сега с живота си комунистическата наглост, но нещата няма да свършат до тук и с това, в края на тази история китай ще срещне Атома! MAKE THEM PAY!
46
8
 
3
 
! Отговори
до дерибея от славян преди 3 месеца
Ето само няколко от изобретенията които Древен Китай е дал на света вкл и запада:

Барут

Компас

Сеизмограф

Хартия

Алкохол

Книгопечатане

Арбалет

Зъбчато колело

Камбана

Гребно весло


Доменна пещ

Четка за зъби

Карти за игра

Карданна предавка (само че създадена от китайците много преди Кардано)

Колесница

Ракета (вкл и многостепенна)

Мина (сухоземна и морска)

Бомба

Релефна карта

Редова сеялка

Фойерверк

има още много към стотина но съм подбрал най-известни
45
4
 
8
 
! Отговори
Дерибей преди 3 месеца
Иначе, единствената причина нещо да се произвежда и купува от Китай, е защото е евтино - а е евтино, защото там хората ги третират като роби, а от миналата година на практика легализираха масовото дигитално доносничество. За тия там, "1984-та" явно е наръчник. И логично, кандидат доносниците у нас бързат да си натрупат квотата, да си повишат социалния кредит...