Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

6412 гледания   |  Още видео
Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.


94
Още от Общество
Даренията за COVID-19 - само за борба с вируса и по волята на дарителя
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
17
 
! Отговори
Мъдю преди 1 седмица
Китайската икономика следващите 2 години ще е като автомобилната индустрия в момента. Милиони коли гният по паркинги
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Китай ще е голяма икономика докато западът си отваря там заводите и ако след това пак запада консумира продукцията. Нямат нито един техен завършен продукт от-до който може да се продаде на европейския пазар. И Тръмп сериозно е решил да *** индустрията в САЩ, а консумацията на китайско-произведени стоки ще намалее с обедняването на запада.
5
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Китайската ишлеме-икономика е силно зависима от тези които я създадоха. Какво като произвежда милиони Айфони град Сечуан като няма кой да ги купи. И в крайна сметка какво може да произведе Китай което другите не могат да произведат? Не се сещам за такава стока, освен клечките за храна.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това беше целта на номера на китайката. Малко постановка и целия свят лапна въдицата.
3
3
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 1 седмица
Навремето имах приятелка китайка,ама на от мързел,не се качих на самолета за Ланджой!
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Игри на думи и цифри.Икономиката се смята на глава от населението а не бруто.Ако имате едно ромско семейство от 10 човека с общ доход 6000 лв и едно семейство от двама човека с общ доход 4000 лева кои са по-добре?Май тия вторите,а?
1
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интересно на кого ще си продават бо.клу.ците производство на най-силната икономика според международния анализатор Давид Леви.