Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
5
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
"Китай обаче почти се справи, и то сам, с епидемията..."А на Тиананмън е имало една-две синини и охлузвания, нищо повече. То ясно, че някои хора са непоправими и си *** за комунизъм... и, много подобаващо, сега *** *от* комунизъм. Обаче ний хуманистите, с извинение, ще си караме по своему, по възможност без благата от компартията.
42
4
 
5
 
! Отговори
до 42 от славянин преди 4 години
Аз ползвам ''Хуауей'', ''Леново'' и други китайски измишльотини отдавна, ползва ги и цял свят! А сещаш ли се откъде са дошли огледалото, барутът, хартията, порцеланът!?
41
2
 
5
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Дерибей ти като беше там и видя всичко това що не ги разобличи навреме,а между другото къде ти е произведена цялата ти техника у вас,само не ми казвай че е от запад.
40
6
 
9
 
! Отговори
до 40 от славянин преди 4 години
Официално епидемията започна от Китай, разбира се със любезното съдействие на задокеанските ''хуманисти'', Китай обаче почти се справи, и то сам, с епидемията, която по законите на реципрочността се завърна при подателите си зад атлантика!
39
4
 
5
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
"в България не трябва да има нищо щото нищо не сме открили"Да виждаш да се хвалим колко сме велики и какви сме откриватели напоследък? Не че няма и такива индивиди, ама и те са пълен въздух колкото китайците. Като почнем вместо Уиндоус да ползваме някаква китайска измишльотина, тогава да се пънат какви са изобретатели.
38
5
 
6
 
! Отговори
до 35 от славянин преди 4 години
Технологиите може да са копирани само че отдавна, а днес са усвоени от А до Я и служат за създаване на нови! В ранното средновековие западът е крадял технологии от Китай!
37
6
 
6
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
Едно, че от копипейстнатият Китай *започна* епидемията (както беше и с птичия и свинския грип, между другото), пък колко са се справили - не бих вярвал точно на другарите, дето двайсет години се мъчеха да укрият разстрелите на Тиананмен. Да не говорим за "големия скок", покрай който от глад са измрели десетки милиони.Но е видно, че не се сещаш за отговор на предния въпрос, след като по рефлекс бълваш пропагандата на компартията. Само гледай да си обърнеш юаните в долари, преди да се сринат.
36
2
 
6
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Абе дерибей ти май вярваш в дядо мраз,според твоята логика в България не трябва да има нищо щото нищо не сме открили ,ама щракаш на компютър произведен господ знае къде,желязна логика нема що,и спри с шкембечорбата ами малко се образовай.
35
10
 
9
 
! Отговори
славянин преди 4 години
''Копипейстният'' Китай почти се справи сам със епидемията, ''божественият'' и ''творчески'' запад как се справя!? Май никак, налага се Китай, Русия, даже Куба и Венецуела да им изпрашат лекари и консумативи, за да им помагат! Таков резил и падение ''божественият'' и ''единен'' запад никога не е преживавял и резилите му ще стават още все по-големи! Даже падението им стигна дотам, че започнаха един друг да си крадат медицинските предпазни средства и консумативи изпращани от Китай!
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайския поданик е една мравка от милиардите без собствена воля и без собствена индивидуалност. Чака заповеди къде и какво трябва да работи. На запад като цяло хората са по-мързеливи и по-недисциплинирани, но 1 на 1000 се ражда гений и той има възможността да се издигне и да води другите...
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодаря на говорителя проф. Мутафчийски, че ми съобщи за пореден ден какво ще е времето днес.Доакто не започнат да правят масово тествове, ни карантината ще свърши, ни ще е ясно колко са заболелите.
32
4
 
15
 
! Отговори
Дерибей преди 4 години
Ай ся, славянино, кажи какви точно "собствени" технологии има Китай, дето да не са копирани от западните или японските. Като изключим рецептата за прилепова супа, покрай която сме на настоящото дередже.
31
9
 
3
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Тукашните зле прикриващи злобата и безсилието си проатлантичета от текущият крах на техните любимци от двете страни на атлантика, постоянно се силят да ни убеждават, че китайската икономика била копи.пейст! Това беше отдавна, дами и господа атлантичета, днешен Китай има собствени повечето от решаващите за една самодостатъчна държава технологии плюс 1,4 милиардно население, а какво представалява вашият ''божествен и солидарен'' запад перфектно си личи от безсилието му пред някакъв вирус!
30
7
 
17
 
! Отговори
путин преди 4 години
Китай трябва да си плати! Тотална изолация от света!
29
6
 
2
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 4 години
Бог иска да попитам, дали ще се намери днес един политик във Брюксел, който публично да каже дата и място за следващото провеждане на гей парад.Бог иска да попита, дали ще се намери дбес един политик във Брюксел, който публично да каже дата и място за начало на Новия Световен Ред според модерните човешка пошлост - педофилия(отнемане на деца).Бог иска да попита. Има ли един, който е готов да се изправи срещу Него? 10 трилиона няма да помогнат.Просто предайте гейовете от върха.Ето го идва
28
1
 
3
 
! Отговори
путин преди 4 години
Аман от герои от едноименния роман на Достоевски '***"!
27
2
 
2
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Изумително как един евреин върти на шиш толкова народ само с едно уригване,ами ако заговори,леле леле.
26
3
 
0
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 4 години
Доброволно или постмортум. Вие решавате. Избора и силата все още е във вас. Няма да може и с 10 трилиона да успеете. Този път Бог е готов да жертва милиони, докато коронавирус ви открие и бележи. А, това е началото. После идват мутациите. С ЯМР може сами да видите, че вируса остава белег до ***.Трябва да предадете и свалите всички гейове от властта. Ако не го направите цикъла ще се повтори. Така както стана с РИМ и много други империи.Скоро ще почнат да падат корони от най-високо.
25
9
 
5
 
! Отговори
до 21 от славянин преди 4 години
Много сериозно си се заблудил, хурката в момента я яде европа, а вече започва да я яде и ''башдемокрация'' оттатък океана, цял свят вече видя какво представлява атлантическата ''солидарност'' и никой вече не и вярва, а китайците са изключително организирана, дисциплинирана и работлива нация, не са разплути п.д.ли като твоите атлантици вашето глобално господство вече е почти бита карта а утре ще бъде напълно бита!
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами напълно прав е човека.