Борисов: Цветанов вероятно ще прави собствен политически проект

Пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни премиерът
Обновена: 31 май 2020 20:06 | 31 май 2020 15:06, Анисия Иванова
190

По време на инспекцията на строежа на магистрала Тракия, премиерът Бойко Борисов заяви още, че съжалява, че е отстранил бившия си заместник в партията Цветан Цветанов, но няма да го върне.

По думите му, някогашната му "дясна ръка" "най-вероятно ще направи свой политически проект, защото бил обиден.

За да илюстрира колко безкомпромисна е ГЕРБ по отношение на грешките на своите членове, премиерът даде за пример Цветан Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ, който изгуби всичките си постове в партията заради скандала, станал известен като "Апартаментгейтс".

"Като оправдаха Цветанов и ние съжалихме, че сме го отстранили, но тогава така беше помните много добре", заяви премиерът, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Връщане назад за Цветанов обаче нямало.

"Той най-вероятно ще си направи собствен политически проект, защото е обиден от това, че беше отстранен. Пожелавам му успех. Той си има свой път в политиката", допълни Бойко Борисов.

"Специално ГЕРБ не може да ни обвините в милост", заяви министър-председателят, припомняйки за отстраняването на Цветанов от ГЕРБ

Той съобщи още, че в края на юни отсечката Поморие - Ахелой ще бъде готова. А след като тя бъде пусната, ще се стартира строежът на новия лот на магистрала "Тракия".

Вижте повече в репортажа на Милена Енчева.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Печели изборите този, който брои бюлетините.
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов е просто партиен клонинг на Борисов и защитава интереси на загубили пари от еврофондове и недоволни от ГЕРП. Нищо по-добро не ни чака от Цветанов защото той работи за и е агент на бизнес евреи и фондации в САЩ, а ГЕРП работи за италианската и ЕС мафии с отпадъците както се видя от аферата на племенника на Живков.
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи криминално проявеният и ОСЪДЕН на всички инстанции Цветанов щял да прави "политически проект" ?!?!Очаквам в скоро време Маджо, Пашата и Злaтко-баретата да излязат също с политически проект.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как така, усложнявате задачата на Цветанов - сега трябва да спечели изборите с двама победители едновременно!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
руски изстребители летят над черно море...турция създава военна зона на 5 км. от резово...сащ пламна след убийството на афроамериканец...това на какво ви прилича?някой се готви за нещо.само нашите политици по стар български обичай спят и се снишават докато мине бурята.ама този път май няма да и се размине на българия.аз мисля,че българските политици крият много неща от българските граждани относно геополитическата обстановка.
28
1
 
6
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Нека прави, на избори ще събира по 2-3 %, все правоверни евроатлантици...
27
0
 
16
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 3 години
Да,ще прави нова партия с името АРТЕКС.
26
5
 
5
 
! Отговори
Караян преди 3 години
До *** под 20Ти гледай само ако продължат събитията в САЩи нещата се обърнат в политиката, тогава ще видишкак на такива мерзавци като теб ще се стори света . . . стотинка !
25
2
 
15
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Новите патерици на Герб 2020. Първо бяха Реформаторите (дълбоко забравени вече) след това Воля, Патриотите, ДБ.. И то вече не остана никой друг та БиБитко трябваше да се раздели с дясната си ръка за да може догодина да са отново заедно
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов и Цветанов са отявлени комунисти, срам.
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малей! Ще се навъдят 50 комунистически партии в България!И ние ще имаме право коя (комунистическа) партия да изберем?
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов ще прави герп-2020,както цеката направи цска-1948.Глупости на търкалета.
21
1
 
4
 
! Отговори
Сталин преди 3 години
Ми да! Ми правильно, товарищ Борисович!Аз така отстраних товарища Николая Ежова!Никакой милости к врагам с партийном билетом!
20
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Радев кога ще отговаря за шуробаджанащината в армията !?
19
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е Цветанов да бъде реабилитиран, а на Елена Йончева да бъде свален имунитета и съдена за корупция и клевета.
18
0
 
29
 
! Отговори
Партиец преди 3 години
Аз предлагам всеки човек да си има собствена партия. Да имаме 5 милиона партии и всяка да получава по 100 000 хил. лева държавна субсидия плюс 10 лева на глас.
17
0
 
21
 
! Отговори
Кика преди 3 години
Сега ще ги видим какви проекти ще правят тези змияри,след като Задокеанската *** която им пълнеше гушите вече пламна и сега Бае ви Донча ще трябва да си спасява *** . . .
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки да си направи партия и да живее от субсидии, партии трябват на народа. С кеф ще гледам как Слави ще ги отвее един мандат да изкара и да направи парламента 60 човека берекет вересин.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли че баща му на Цветанов е бил шофьор на началника на ДС Григор Шопов?
14
2
 
27
 
! Отговори
Boko bo преди 3 години
Глупости. За простата бг пасмина. Тия са като сиамски близнаци. Така са оплетени, че няма разплитане. Заедно са от самото начало и такива връзки никога не приключват по естествен път. Гледам има и такива дето верват в тая пиеса. Наивен и глупав народ. Пасмина. 30г и пак не могат да се замислят дори мъничко.....