Ангелкова отвратена от снимките с премиера

Министърът отрече да има конспирации за опашките по границите
18 юни 2020 13:42, Петя Славова
166
Ангелкова отвратена от снимките с премиера
Снимка: БГНЕС

"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек”. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова тв.

По думите й, цялата партия стои зад гърба на премиера и така ще устоят на атаките. "Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", обясни тя и допълни, че не се говори за успешните неща, направени от ГЕРБ, а вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати.

За Ангелкова напускането на ГЕРБ от Цветан Цветанов, не е мъжка постъпка. Според нея, не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска.

 "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни", заяви тя.

Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги тя да се търси в страната ни.

Още по темата

"Не разбирам защо всички решения, които са някак си неприятни за българите, които пътуват, трябва непременно да бъдат обвързани с конспирации или решения вътре в нашата страна", посочи тя.

"Опитваме се по всякакъв начин да улесним пътуванията и към България, и извън България, защото всеки сам трябва да реши къде иска да прекара своята почивка. Не разбирам защо всичко, което се случва при нашите съседи, трябва да е провокирано от нас", каза още министърът на туризма.

Солени глоби ще има за платените плажове по Черноморието. Ангелкова коментира примера от последните дни - безплатен чадър и шезлонг, а кафе срещу 8 лева. В такива случаи глобите за  търговците и концесионерите ще бъдат между 3 и 10 000 лева.

"Направихме необходимите проверки. Изпратили сме указания и ще има санкции, тъй като плажните принадлежности не трябва да се смесват с допълнителната търговска площ", заяви Ангелкова.

По думите й, става въпрос за единични сигнали, които със сигурност отвращават хората. Затова пък именно те нарицателно и са удар върху труда и усилията на останалите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
7
 
5
 
! Отговори
гербистка-общинарка преди 3 години
Не е важно колко кинти има в нощното шкафче, а че някой си е позволил да снима. Това трябва да се види, кой е снимал и защо, а не колко пари е спестил г-н Борисов.
70
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък аз съм ОТВРАТЕН от тази и цялата кохотта *** около Боко.Отвращава ме че племето бугарско си трае когато в нощното шкафче надействащ премиер намират повече от 1 милион евро.Това ако беше на някой нормален човек до сега НАП, ДАНС, Прокуратура, Милиция, КОНПИри, Светия синод и кой ли още не да се бяха "самосезирали" и човечеца да беше разкостен на мига но за царя Слънче..........а нИе и дълбока тишина.П.П. Да не говорим че Боко си призна че всички снимки са истински.
69
0
 
16
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 3 години
Всички сме отвратени от снимките. Не е нормално докато човек спи да го снимат в собствената му спалня, да му снимат нощното шкафче в което си държи джобните, или да му снимат оръжието за саможащите от охраната на НСО. Че то по тази логика, може и депутатите да им снимат джобните и народа да си мисли че изкарват много повече от заплатите си. Не е редно да се снимат чуждите пари, ще излезе че г-н Борисов няма вяра на банките ни и си държи парите в кеш, а той има информация.
68
1
 
7
 
! Отговори
защо преди 3 години
Другари, дами и господа, ама не се излагайте бе. Ама съберете се или питайте вожда каква е линията. Не може един да казва "това е долен монтаж", а друг "Би трябвало това да е направено от изключително близък човек. Объркващо е.
67
0
 
8
 
! Отговори
сс преди 3 години
и тази снимка е колаж да ни плашат с нея....
66
0
 
13
 
! Отговори
Чичо Митко преди 3 години
Много е красива даже.Спомнете си Фидосова,Цачева,Мис България......
65
1
 
6
 
! Отговори
Все тая преди 3 години
Присмял се хърбел на щърбел....
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи снимката със спящият ББ е истинска, което означава че и другите са истински. Ако беше някоя западноевропейска дуржава досега ББ да си е пофал оставка а прокуратурата да е почнала с проверките.
63
0
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
еми разбирам я :))))) грозен гол толоб :)))) всички сме отвратени :)))) купете му пижама бе, тикволизи :))))
62
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати антирекламатаВ Бг няма ли хубави жени..Ангелкова , цецйа, фидосова...Бе я сложете мис *** за министър...След хубавото наде... Да те е страх да пуснеш телевизора.Децата викат я баба яга !!
61
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много Ви моля тази другарка да не я показвате повече,децата в квартала не искат да се хранят и сънуват кошмари. Нека се погрижим за идващите поколения с добро, а не със снимки на сестрата на Баба Яга от нашето детство. Благодаря предварително!!
60
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който се чуди какво е ГЕРБ, да прочете "фермата на животните" от Оруел. Там човекът е описал схемата като за малки деца.
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХахахахВсики РАЗБИРАМ от паник атаките и некадърността"Не разбирам как хората в структурата...""Не разбирам защо всички решения .....""Не разбирам защо всичко...... "По другите държави по СВЕТА даже НЕ МОГАТ ДА СИ ПОМИСИЛЯТ ДА ЧУЯТ ТАКИВА ГЛУПОСТИ!!!ЗАЩО ЛИ???
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази тьпа кобила дали си дава сметка, че Цветанов изграждаше ГЕРБ, а не обратното? За не я може и да се отнася, че Партията я направи НЕЩО, но когато Цветанов правеше ГЕРБ, никой не я знаеше, че съществува...
57
0
 
9
 
! Отговори
*_* преди 3 години
Двама ...си говорят...Абе знеш ли , че.. Моше е станал...ананас.!!!Как бе , взема пари и не дели ???Неее бе , в добрият смисъл..А нашият..излиза в лошият , групата едва ли е гласувала част от бюджета да е в спалнята. Затуй зад него и около бяха като...глътнали таралеж..
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой не краде?Бойко, влади, шехерезада, цецо, нено, къщите за гости, хотелите, алепу, ктб, пътя убиец, смешните напукани магистрали, влаковете убийци, артекси, танева дето крие кражбите, щаба дет мрем яко, милиардите заеми, дето парите ги няма, здравната система дето я пазихме да се срине с 10 заразени, ддс измами, хотелиери без данъци, подкупни полицаи и катаджи... Списъка е безкраен
55
0
 
16
 
! Отговори
анон преди 3 години
оф пак ли таз конска отвратителница?!... Избирайте добре изглеждащи хора, които да ни представят пред света! А не такива уруспиии...
54
14
 
0
 
! Отговори
ПН в БГ преди 3 години
Предизборни номерца на Божков, Радев,Нинова, Славчо-чалгата и оня...в Сръбско -банкерът.
53
0
 
14
 
! Отговори
737373 преди 3 години
Тази ли говори ца ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ , ЧЕ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА И ВИНОВНИТЕ СА ИМЕННО те .
52
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние сме отвратени от нейните снимки ама нямаме избор!