Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свършиха му парите за нови апартаменти и реши да прави партия.
243
1
 
3
 
! Отговори
...до преди 3 години
Щом Бойко има, няма да има за престъпниците овладели общините и дерибеи с частни градове, индустрии, промишлени зони, имоти, сгради, които не са тяхни. Не го подценявайте, защото Борисов и хората му работят с главите си.
242
2
 
9
 
! Отговори
Винету от Банкя преди 3 години
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.------------И ти ли Бруте????
241
2
 
2
 
! Отговори
ВасилЛевскиХристоБТВ преди 3 години
Ако младия премиер с харема дойде на власт , ще имате премиер който може да срещнете навсякъде без охрана , и тнт независими власти а не сега партия държава и зависими власти и един диктатор и диктатора да казва ,малко подписти са нужни за нова партия но няма кой да събира подписи съберете подписи
240
2
 
3
 
! Отговори
До 245 преди 3 години
Има само един спасител младия премиер с харема и той няма партия, а тоя Копейкин от Възраждане виж каква къща за милион си е направил
239
0
 
11
 
! Отговори
... преди 3 години
Свикнали са да грабят и да харчат. Да живеят в разкош, да пилеят пари за щяло и ещяло. Ама няма вече, боцко ги остай на сухо. Само той разполага с кеш и прави каквото си иска. Нали е шеф на държавата - той решава. Един на друг ще си извадят очите сега и ризките, ония кир*ливите. Само глейте, цирка почва. От големи уж приятели и неразделни, сега боцко и цвъки има се плюят и то яко. Глейте, глейте за кво иде рече. До няколко месеца ще знаете...
238
3
 
4
 
! Отговори
... преди 3 години
Бай тошо го свалиха по същия начин. Неговите го свалиха, защото се замозабрави, за него имаше а за неговите не. Същото стана и с боцко. Тези, които го издигнаха на най виско, боцко изостави и се мисли за недосегаем. И краде ли краде, за себе си само. За тях не остана, няма дори и държавна поръчка. Всички държавни поръчки, се печелят от фирми на боцко. Остай ги гладни. Са те ще го остаят настрани, казвам ви. Няма нищо по страшно от глада. А те са гладни, вервайте ми.
237
0
 
4
 
! Отговори
толерантен преди 3 години
Втори човек в партията на цВ. - жИвко сОЖука.
236
0
 
3
 
! Отговори
Името преди 3 години
Именцето е! Неговото именце е! АФИФ ГЕРБ.
235
1
 
6
 
! Отговори
... преди 3 години
Тиквата... понеже е тиква и не се усети как го наредиха. Плямпа секви неща, ама да се беше замислил че се взе за велик, че той е най-големия... забрави и изостави тези, които го сложиха на този пост. Е... същия/те този/тези, ще го махнат. Те нямат нужда от него, защото не работи в техен интерес, самозабрави се, взе се за най-големия в държавата. Е, удариха му спирачките, скоро и през джама ще го изхвърлят. И пак ще застанат начело и пак ще крадат на воля. Защото сега само боцко краде,за тех нема
234
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
246Владо Въргала, легия за мафия. и други подобни много го харесват.
233
0
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
Като знаем тънките историйки със СРС-тата на цвъки, нормално е той да стои зад всичко това което излезе за боцко през последните седмици. Колко му е, той има кеш - плаща на некоя девойка от адам и евa да отиде при баце, дава й 4-5000 кинта и казва - Ама искам снимки. И оная снимала, та се уляла. Взела си кеша, цвъки взел снимките и... "Аз напускам партията, ще си правя моя". И понеже уж лидер на партията, пък остана на заден план, си каза "Аз тоя ша го опрая. Аз ще съм 1. И подреди тиквата.
232
0
 
7
 
! Отговори
12_5 преди 3 години
Цеетанов заедно с Борисов и Плевнелиев е топ тройката с най мразените политици ( уф..ама такива ги броят ) в страната... Е Пеевски не им отстъпва но той не се набива - набутва сам в пространството !! Та тая тройка ( четворка)..е всичко което не трябва да правиш в политиката !! Но аморфният бг народ , не магаре....а и тутанкамон може да " избере". Друг е въпроса че тия никой не ги избира- те броят бюлетините
231
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 3 години
Изключително противен милицЮнер...
230
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен има само една партия и това е Възраждане.Прочетете им програмата - щом пишете тук значи имате интернет!За всички манипулации срещу тях има документи които показват фактите и ако човек може да брои до две може сам да си направи извод кое е вярно!Със сигурност не са може би най-добрите, но единствените за България в актуалния момент!
229
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да кажа, такова неща каквито в България стават, никъде не е виждан, но винаги може да се открие нещо положително в изнесените сценични програми на политиците. Зрелищата на Цветанов нямат край.
228
0
 
2
 
! Отговори
Cvetanov преди 3 години
Elate vsichki moi symischlenici s po 7 apartamenta da gi utroim.
227
0
 
3
 
! Отговори
Иван Нешев преди 3 години
Ако е вярно, че всеки член на партията трябва да има поне 5 апартамента ЦвЦв ще си остане сам и единствен член. По-добре да направи агенция за недвижими имоти.
226
1
 
6
 
! Отговори
проф. Христов преди 3 години
Цветанов може да разчита на 80% от електората. Ти се не бой.
225
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Цветанов заяви твърдо намерение да защити гражданите включително от епидемията, ще го подкрепя! борисов се прояви като страхливец и предаде народа време е да се маха!