Валери Симеонов: Пред НС се въргаляха полуголи хора на плажни кърпи

Той не изключва следващото правителство да е без Борисов
320
Валери Симеонов: Пред НС се въргаляха полуголи хора на плажни кърпи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите са от най-различни социални нива, голяма част са хора, които се чудят как да уплътнят вечерните си часове, смята лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"За това управление са гласували 1,5 млн, на протестите виждат хиляди. Пред парламента се въргаляха хора на плажни кърпи, полуголи. Такъв тип протести нищо не правят, освен да нарушават свободите на останалите хора, които живеят в столицата. Няма документ, с който са заявили искания. С Христо Иванов винаги е имало нормален диалог с него, но не чувам той какво иска - някаква петиция", коментира той пред БНТ.

Още по темата

"На какво основание се иска оставката на главния прокурор? Никой не казва нищо. Няма никакви аргументи. Когато прокуратурата трябва да си свърши работата, тя трябва да извърши обиски, за да установи укриват ли се документи. Президентството е сграда без специален статут. Нито са влезли с автомати, нищо с картечници. Тези хора нямат имунитет", каза Симеонов за акцията на прокуратурата в президентството.

"Когато обществото бъде облъчвано с обратна информация, редно е прокуратурата да защити своите действия. Някой път те се представят изопачено. Знаете ли защо протестират пред БНТ? Посяга се на единствената обществена телевизия в България. Не може телевизията да е заложник на уличните претенции", каза Симеонов.

"Нямам никакво съмнение за вота на недоверие. Утре или вдругиден ще има коалиционен съвет, за да обсъдим евентуалните промени в кабинета. Като се върне премиера ще коментираме работата на всеки министър. За мен Горанов е един от малкото успешни финансови министри. За останалите двама нека не говорим сега, нека мине съвета", каза Симеонов.

Той не изключи възможността следващото правителство да не е оглавявано от Бойко Борисов.

"Според мен тези протестиращи не могат да бъдат определящи като анализ на общественото поведение. Хората, които работят, не ги виждам сред тези протести. Виждам партийни групички всякакви, нереализирани хора с амбиция за власт, друга група са хора, които се управляват от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, т.нар. "лузъри", които виждаме на всички протести, четвъртата група са студентите, които са дошли в България, защото университетите в чужбина са затворени. Като се върнат, тогава да определят бъдещето на държавата", каза Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 261 таксиметаржияБогатите IT-та не са в България! Купуваш нов Мерцедес и го караш по дупките на Републиката!И аз като не богат IT си карам на вето купения DB9 скромни 96к? с по 315 км/ч по пътищата дето може - познай къде?Обяснение за 80%-ните IT-та - не е важно колко получаваш, а къде ги харчиш!
251
0
 
36
 
! Отговори
Loser преди 3 години
Хей, неандератлецо Симеонов, подобие на човек, ти защо се захвана с политиката? Нали имаше бизнес, защо лижеше гъзовете, за да имаш власт с твоята мизерна партия в Парламента? Не зная дали има по-противен и нагал човек от теб. Мой съвет не ходи без охрана никъде защото вервай ми за това, което говориш и се рпавиш на голям умник и критик за родилките, протестиращите не вярвам скоро някой да не ти потроши кокалите!!! Целия парламент до последния депутат трябва да бъде аут, целия!!! ***!!!
250
3
 
32
 
! Отговори
Коректор преди 3 години
До 257. Ти лично имаш ли някакво предложение ,ок протестираш ,срещу кого ,какво искаш ,как да се променят нещата ,кой да управлява страната кажи кой са тези в които виждаш правилното управление ?Предполагам си млад човек и събитията от преди 10 години не ги помниш защото не са те интересували ,аз ги помня ,помня и от преди 30 г.И знаеш ли какво ще ти кажа на теб и на другите които са за,, оставка ",не е имало по-добро от това което е сега ,не е най-доброто което на всички ни се иска да бъде ...
249
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли работа за тия протестиращи. Или са в платен отпуск...
248
2
 
37
 
! Отговори
таксиметаржия преди 3 години
Богатите IT-та ходят ли на протести?
247
7
 
37
 
! Отговори
Боко преди 3 години
Ей човеци трябва промяна за да има България!Стига вече с лапането!!! Оставка незабавно!
246
1
 
33
 
! Отговори
9999 преди 3 години
До АхахахаПриятно пътуване и успешен престой!!!
245
8
 
41
 
! Отговори
Ахахаха преди 3 години
Валерка, тия дето протестират са в голямата си част хора с акъл изкарващи парите си независимо от държавата - пример: целият IT сектор. За сведение, това са едни 30-40 хиляди души, които докарват 3.5% от БВП. Ще ми е много готино да ги видя тия хора, как в купом си хващат багажа и изчезват от страната. Тогава ще ви питам какви ще ги вършите. Щото без тия хора в София запада всичко - строителство, банки, магазини, ресторанти, молове.....
244
4
 
35
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Истината е, че почти няма вече мат'риал в България. Зле живеят, но нямат против да са зле, защото промяната към по-добро изисква усилия. Но е по-лесно на салат, ракия и ц-ц пред телевизора.Затова накрая няма да имате нито болници, нито пенсии. Тепърва ще закриват много болници, защото няма да има лекари - те са от по-умните и ще емигрират.Тепърва ще си говорите само за коли и кучета по улиците, щото искате да сте зле.Жалък и продажен народ.
243
6
 
38
 
! Отговори
шаш преди 3 години
До Анонимен 258Всеки ден си на площада и искаш оставката на законно избраните правителство и главен прокурор "за да живеят децата ти по-добре...." А, кой, и с какво, ще храни децата ти, след като висиш всеки ден на площада и не работиш??? Поредния ***.
242
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерко е ясен, хотелче, оградата на границата, далаверата тече, този няма да пусне кокала, но ще му го избият с юмруци...
241
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм всеки ден на площада , за мен , за децата , за родителите , за всички нас! Не съм роб и човек с робско мислене, всеки решава за себе си !Мафията - вън !
240
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 3 години
Какво ли толкова много се чудете,България е била под турско робство 5 века и си кротуваха. Българския народ обича да е мачкан,унижаван,да са бедни,абе на направо супер сте,наистина няма такъв народ,който да не се интересува от бъдещето на децата си,всеки втори го раздава на мутра,просто сте жалки и нещастни хора,за да търпите всичко това. Бай *** сте си и такива ще си остане.
239
25
 
43
 
! Отговори
Още 30г Бойко! преди 3 години
Симеонав е прав, тия ог протесга са дъного, тинята на обществото, жалки наркомани и ***. Нека генерал Гешев ги арестува и да им даде тежки присъди. Само партия Герб е в състояние да извади дйржавата от тежката криза в която я вкараха бсп и президентчето. Виждате Бойко дава пари и хората са доволни!
238
3
 
45
 
! Отговори
Чадър преди 3 години
А шезлонги с намаление има ли?
237
16
 
35
 
! Отговори
Психоаналитик преди 3 години
Валери Симеонов има нужда от полуголо тяло върху плажна кърпа, справка, дебелите книги.:)
236
6
 
42
 
! Отговори
Лука Брази преди 3 години
До Винкела ..... Винкел , *** и поздрави путин и му кажи , че далаверата ви няма да мине ....
235
11
 
47
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Оставка няма да има,защото патриотарите така са се...вкопчили в шлифера на Боко,че той само от...съжаление към тях ще стои кат Гюра Михайлов на...поста.Валерка Винкелофф,с този полит...цинизъм който те е...обхванал не виждаш по...далеч от носа си.Ще се изтъркалят месеците и пак ще се наредиш за народния...вот и ще кажеш:-Вие ме изберете,а пък АЗ зная след...това с кой да се...коалирам.-Какво стана с... клубовете на...фронта -нищо.Ще станеш кат Сидеров,накрая ще си приказваш...сам.
234
6
 
48
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Много гърбави шутове се появиха. Падишаха наш явно е развързал кесията. С пари и без пари ще си останете мишлета.
233
21
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кое от казаното от В.Симеонов не е вярно? Истина боли!