Депутат от ГЕРБ: Оставката на кабинета не решава проблема!

Обществото мина в нов етап от своето развитие, смята Николай Сираков
27 юли 2020 09:35, Красимир Ангелов
112

Правителството представя нови социално-икономически мерки за подпомагане на засегнатите от коронакризата. Заговори се за допълнителни 2 млрд. лева за нов пакет от социалните мерки.

"Не е постъпила официална информация за разпределението на тези средства. Не е редно да коментираме нещо, което още не е факт, нека да приключат преговорите. Най-важното нещо е да имаме стабилен, а не замъглен от емоции ум. Ресурсът трябва да отиде на правилното място в подходящото време", заяви депутатът от ГЕРБ и член на Комисията по труда, социалната и демографската политика Николай Сираков пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че пандемията в здравословен аспект не нанася кой знае какви щети. Доказано е вече, че другите грипове са много по-страшни от този, заразността и смъртността сигурно са по-големи, отбеляза той.

"Избрахме си пътя на страданието, говоря за целия свят. Цялата пандемия отключи онези реформи, които трябва да се направят в обществото. Във всяка държава го има недоволството на обществото", посочи Сираков в "България сутрин" и добави, че хората трябва да бъдат оставени да излеят натрупаната през годините емоция, след което да се намерят правилните решения за техните потребности.

"Оставка на правителството не решава проблема. Хората ги разбирам и всички ние имаме едни и същи искания - правова и стабилна държава, растящи доходи, нов начин на живот. Като че ли не успяхме да забележим, че обществото мина в нов етап от своето развитие. Имаме цяло поколение, което е израснало с управлението на ГЕРБ", обясни народният представител от ГЕРБ.

Сираков подчерта още, че бъдещето на Бойко Борисов в ГЕРБ е негово лично решение и партията би приела ролята, която той сам избере.

"Имаме голям пропуск - нетърпението да останем по-дълго време в опозиция. И да можем да коригираме своите политики, за да отговорят на нуждите на обществото. Всичко, което се случва в момента, е един изключително оздравителен процес за самата партия", коментира народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
МАФИЯТА преди 3 години
при това НЕКЪДЪРНА вън от ВЛАСТТА
95
0
 
1
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Ти си за жълта книжка.
94
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 3 години
Мутра, ако вота беше мажоритарен , а гласуването машинно с разписка как си гласувал, нямаше да те има в парламента, които сте обърнали на ***. Вярно е , че оставката на кабинета ви няма да реши проблемите дето ще възникнат за мутри като вас! ***!!!
93
0
 
2
 
! Отговори
??? преди 3 години
Кой проблем? Много са проблемите заради управлението на правителството на мутрите.
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемията отключи проблема мутри защото от труда на обществото много се краде още отпреди дълго време на пандемията и туй двойно натоварване хем да го крадат хем да го ограничават даже да работи идва много,че още да го задължават,как инак от къде идат материалните средства в производствените отношения в връзка с обществото,че все мутри да са около тях,че по върховете като първи да му трупат задължения,а самите без задължения никакви в отношенията,че още от заключването на пандемията с средства.
91
0
 
4
 
! Отговори
рр преди 3 години
До До Въпрекионзи Тодоров, дето плюеше по ББ но после стана депутат от ГЕРБ?
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех на Елена Йончева в ЕС да повдигнат обвинение за кеш пари,злато,имоти в Барселона.ГЕРБ - хунтата имате корумпиран управител махайте се.
89
0
 
3
 
! Отговори
МЕЧО ПУХ преди 3 години
За какви мерки и хуманизъм говорят още, хуманно ли е данъчните да запорипат сметките на малките фирми, ако до три дни не си платиш данъците и осигуровките.Интересува ли болен ли си,здрав ли си има ли семейството ти как да живее? Непосилни здравни осигуровки,а като идеш на лекар,плащаш, Кого ще въведат осигурителни здравни книжка?
88
0
 
3
 
! Отговори
Прав е преди 3 години
Съд и затвор за всички политици, които са "брали" би било доста по ефективно решение.
87
0
 
3
 
! Отговори
93 преди 3 години
И аз нищо лошо, по принцип, не искам да кажа, но "съществени на запад" далеч не значи, че западът превъзхожда интелектуално изтока. Първо, защото не произвежда собствени мозъци, смучи отвсякъде. Второ, за инженери сега ходят да учат в Китай стотици хиляди западни младежи от всяка голяма западна държава. Трето, съставът на индустриалния елит в САЩ не са кореняци, не са даже европейци, а са азиатци. Проверете произхода и на най-големите имена в компютърния бранш.
86
5
 
1
 
! Отговори
До Въпреки преди 3 години
Антон Тодоров е посветил цяло предаване от 18.07.2020 на семейните корени на лидерите на ДБ, може да ви е интересно: "Руската връзка, олигархия и левичарство са в основата на опита за преврат".
85
5
 
2
 
! Отговори
ДО 91 преди 3 години
Вземи и прочети - почти всички големи открития през последните 100 години са измислени и осъществени на Запад.Нищо лошо не искам да кажа за източните народи - да са живи и здрави и да се развиват добре.Но истината е по-важна от всичко.
84
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятам, че до сега правителството се справя добре с всички предизвикателства, особено сс коронакризата.Смятам и то е очевадно, че има сайтове, на които им се паща да хвърлят помия по Брисов.Явно кукловодите им смятат, че така ще го свалят и откажат.Повечето от тези мръсни игри си личи отдалече колко са инфантилни. Да не ги изброявам.Не желая да ме управляват БСП и русофили. Нагледахме се на такова управление 45 години. СТИГА ВЕЧЕ!
83
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В западните страни, когато църквата им е забранявала науката, е имало учебни средища, университети, където математика, физика, биология и т. н. са преподавали учени от изтока, от арабите. Факт, който се вижда нагледно и по техни църкви, където ги има изписани като светци.
82
3
 
1
 
! Отговори
Въпреки преди 3 години
че винаги гласувам за ДБ вярвам, че в България е нужно да има и някаква лява партия, но тази която имаме сега като че ли винаги ще вади и развява *** от мръсното си минало пред очите ни и това е много вредно за обществото. Има хора, които реално не се задълбочават в разсъждения и проучвания и вземат за чиста монета тези пасквили които им набутват в носа.
81
1
 
9
 
! Отговори
до 85 преди 3 години
Вие наистина ли Вярвате, че Цецка Цачева би била обединител на нацията и може да я представя от добрата и страна? Вярвате ли, че Цвета Караянчева, в качеството и на втори по Конституция човек в държавата е достойна да представя държавата? Мен ме е срам и от двете. Апропо: Защо потулихте катастрофата с Караянчева? Накарахте пострадалото семейство да мълчи и да се изсели от страната? Защо направихте един убиец на собственото си дете шеф на банка?
80
3
 
2
 
! Отговори
Някой преди 3 години
До Сат НИ аз мисля точно като Вас. Дори и да подадат оставка, ще последва поредният театър "избори", отново ще хвръкнат няколко милиона в джобовете на олигархията, и в крайна сметка БКП+ДС ще продължат да си безчинстват както го правят от 1944г. до сега. Независимо кой ще спечели, защото Партията си е една единственна в България.
79
3
 
5
 
! Отговори
до 79 преди 3 години
Бъдете така интелигентен и прочетете нещо извън новите медии, прочетете нещо за западната цивилизация. Ще видите, че всичко добро там е дошло от изток, всичко лошо е местно. Даже Ватикана е създаден с фалшификация. Вярно е, че цялата им култура е лишена от хуманизъм. Ето ви пресен аналог: Венецианските кръстоносци ограбват златните мозайки на Света София и си ги носят у тях (кат.Св. Марко), турците ги запазват.Както икономическо влияние, Западът сега губи и политическо влияние в световен мащаб.
78
0
 
2
 
! Отговори
До до 79 преди 3 години
Да наистина, ДБ са голямо разочарование! Хубаво е човек да не се отдава емоционално и да проучва фактите за да не се лъже. Понякога обаче нямаме информация. Можете да кажете на децата си да гледат предаването Документите с Антон Тодоров 18.07.2020 г , темата е Руската връзка, олигархия и левичарство са в основата на опита за преврат. Има го на интернет....деца на гру активисти, внуци на коминтерновски кадри, работили срещу интересите на България от времето на Царството. Много неща стават ясни.
77
7
 
2
 
! Отговори
Правителството се преди 3 години
справи страхотно по време на извънредното положение. Здравеопазването получи нужното време за да си осигури предпазни средства и медикаменти. Бяха мобилизирани нужните производства дори преди други държави като Германия примерно. Грешка беше че в началото се правеха малко тестове, а и сега са трудно достъпни защото не могат да се назначават от ЛЛ. Сега на практика мерки няма, разчита се на съзнанието на гражданите, което дава една свобода, която в други държави нямат. Имат своите 100 дни от мен.